canım benim çok sağol Duygu verdi ben de aldım hemen r10 koduyla çok ugyuna mal oldu çok mutluyum :))
duygu çek konusunda bir numara valla : )
senin adına sevindim hayatım güle güle kullan. günlük çatal kaşık seti olmadan olmuyor : )
canım hayırlı olsun perdelerin güle güle kullan evinin yerleşmiş halini de çok merak ediyorum bayramdan sonra görürüz inşallah
sehpa konusunda acele etme bir de ikeaya bak derim, senin fotoğraflarını çektiklerin gayet uygun evine ama fikir olması için başka yerlere bakmakta da fayda var içine sinmezse bunlar duruyor nasılsa :) tv sehpası da alcaksınız muhtemelen tepe home'un böyle ufak tefek şeyleri pahalı oluyor ikisine bin lira belki daha fazla vermeniz gerekebilir onçin araştır derim canım biraz daha.
bayram sonu kaç gelin çıkıcak yahu bu topiktensen, ben, neşeli kız benim bildiklerim başka kimler var acaba :d
Evet canım acele etmeyeceğim zaten maddi olarak çok zorlanacağız yoksa. Bu aralar çok sıkıntılı dönem atlatıyorum aslında da sizlerle paylaşmadım. Sevgili iş yerim şirketimize kesilen cezayı bana yükledi ve ellerinde yasal dayanak olmadan. 20 bin liranın 5 bin lirasını 10 ay taksitle maaşımdan kesmeye karar vermişler ve bu ay ilk hamlelerini yaptılar. O kadar yazılı itirazımı yaptım ama ciddiye almadılar. Ben de Gıda Mühendisliği sözleşmeme dayanarak noter onaylı ihtar çektim 15 gün süre verdim süre haftaya perşembe doluyor sonra iş akdimi yine noter onaylı feshedeceğim çünkü sözleşmedeki haklarımı asla yerine getirmediler ve getirmeyecekler. Bana o kadar borçları çıkacakki akılları başlarına gelir inşallah. Avukatlarla konuştum davayı kesin kazanırsın diyorlar.
Sözleşmemde maaşımın 2600 olması gerekirken çok çok altında, haftasonları tatil, Gıda Mühendisliği dışında başka işlere zorlanamaz yazmakta ben hem satış hem muhasebe işlerini de yapmaktayım vs vs.Düğün öncesi destek olmanız gerekirken maaşımın 1/3ünü kesiyorlar. Hiç güvenim kalmadı şirketime. Gereksiz moral bozuyorlar. Allah aşkına disiplin kurulu karar almış maaşımı kesmiş ne bir sözleşmeye dayanıyor ne de mahkeme kararı var. Bunu da avukata vereceğim eksik yatırdıkları her maaşı fitil fitil yatıracaklar, şimdi veya 6 ay sonra. Bunlarla uğraşıyotum bir aydır. Sadece ilk duduğumda üzüldüm şimdi haklarımı daha iyi alacağım için bir şans olarak bile görmekteyim. Allah yardımcımız olsun.
Ev içinse bayramdan sonra bile yerleşmiş olmayacak tatlım. Koltuklarımız 11 Eylülde gelecek ve biz balayında olacağız büyük ihtimal. Kenanın kendi odasını da taşıdık evimize misafirler kalır diye oraya şimdilik hiçbir şey almadık. Karyola ve çalışma masası var bir de eski eprde taktık. İkeaya gidip kalan eksiklerimizi ordan almak istiyorum. Özellikle balkona masa ve 4 sandalye alacağız. Balkonumuzu çok sevdim çünkü :)
Evet canım acele etmeyeceğim zaten maddi olarak çok zorlanacağız yoksa. Bu aralar çok sıkıntılı dönem atlatıyorum aslında da sizlerle paylaşmadım. Sevgili iş yerim şirketimize kesilen cezayı bana yükledi ve ellerinde yasal dayanak olmadan. 20 bin liranın 5 bin lirasını 10 ay taksitle maaşımdan kesmeye karar vermişler ve bu ay ilk hamlelerini yaptılar. O kadar yazılı itirazımı yaptım ama ciddiye almadılar. Ben de Gıda Mühendisliği sözleşmeme dayanarak noter onaylı ihtar çektim 15 gün süre verdim süre haftaya perşembe doluyor sonra iş akdimi yine noter onaylı feshedeceğim çünkü sözleşmedeki haklarımı asla yerine getirmediler ve getirmeyecekler. Bana o kadar borçları çıkacakki akılları başlarına gelir inşallah. Avukatlarla konuştum davayı kesin kazanırsın diyorlar.
Sözleşmemde maaşımın 2600 olması gerekirken çok çok altında, haftasonları tatil, Gıda Mühendisliği dışında başka işlere zorlanamaz yazmakta ben hem satış hem muhasebe işlerini de yapmaktayım vs vs.Düğün öncesi destek olmanız gerekirken maaşımın 1/3ünü kesiyorlar. Hiç güvenim kalmadı şirketime. Gereksiz moral bozuyorlar. Allah aşkına disiplin kurulu karar almış maaşımı kesmiş ne bir sözleşmeye dayanıyor ne de mahkeme kararı var. Bunu da avukata vereceğim eksik yatırdıkları her maaşı fitil fitil yatıracaklar, şimdi veya 6 ay sonra. Bunlarla uğraşıyotum bir aydır. Sadece ilk duduğumda üzüldüm şimdi haklarımı daha iyi alacağım için bir şans olarak bile görmekteyim. Allah yardımcımız olsun.
Ev içinse bayramdan sonra bile yerleşmiş olmayacak tatlım. Koltuklarımız 11 Eylülde gelecek ve biz balayında olacağız büyük ihtimal. Kenanın kendi odasını da taşıdık evimize misafirler kalır diye oraya şimdilik hiçbir şey almadık. Karyola ve çalışma masası var bir de eski eprde taktık. İkeaya gidip kalan eksiklerimizi ordan almak istiyorum. Özellikle balkona masa ve 4 sandalye alacağız. Balkonumuzu çok sevdim çünkü :)
sondan başlayayım balkona masa sandalye oalrak benim mutfağa aldığım takımı tavsiye ederim, hem şık hem kaliteli hem fiyatı uygun. ikea'dan almıştım.
bizim ufak oda da benim bekar evimden getirdiğim genç odam var bi tül perde aldım sadece english home'dan. sonra çocuk olunca düzenleriz boşver ya ne alcaz ki oraya zaten hemnes divan düşünüyodum sonra değmez dedim ne gerek var yani durduk yere para vermeye hem de şu dönemde di mi ama
biz balayına bile gitmiyoruz yahupazartesi adana'da işlerimiz var onçin düğünden sonra 2 gün mersine yazlığa gidicez o kadar seneye artık biz de gideriz napalım :))
işyeri konusunda ise iyi yapmışsın sonuna kadar git diyorum ama şu var o işyerinde devam edecek misin? ya da bu olaylardan sonra devam ettirecekler mi sorun çıkarmasınlar? tam da düğün zamanı işsiz kalma da sonra allah korusun?
özel şirketler böyle ya ben de kaan'dan biliyorum. mesaiye kalır mesai ücreti ödenmez hatta onu geçtim yol için taksi parasını bile vermezler. servis var onla gitmiyor mesaiye kalıyor bari taksi parasını ver. resmen sömürü düzeni.
benim tayinim çıktı dünya kadar harcırah verilecek mesela bana kaan'ı gönderseler izmir şubesine 5 kuruş vermeyeceklerinden eminim. şu stajı bitsin de inşallah devlete geçer ya da kendi işyerini açar serbest mali müşavir olur da rahatlar belki.
Canim isten hakli nedenle ayrilacagin yoksa onlarin sartlarini kabul etmis ve haklarimdan vazgecmi oluyorum. Birkac yer var gorusecegim artik. Kenan da perdelerimizi almis takmis o kada yorulmuski Eminonunden Kucukyaliya getirirken mahfolmus bir de takmis hepsini. Evlilik zor zanaat degil mi simdi o ugeasiyor ilerde birlokte ustesinden gelecegiz her seyin.
inşallah gönlüne göre bulursun canım ya, dediğim gibi kendimden olmasa da kaandan biliyorum özel sektör çok zor Allah yardımcınız olsun. çok zor çok bizim evle de kaan orda olduğu için hep o uğraştı tadilatından eşyasına boyasına kadar çok perişan olmuştu bi de nikah zamanı. sen de samsundaki düğün zamanı yorulcaksın :)) bir an önce evlerimize gitseydik hayat daha kolay olacak gibi geliyor böyle ayrı gayrı insan yıpranıyor iyice :/
Cok guzel estalar almissin canim yaa
Bak bak icim acildi
Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsininsallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah daha güzelleri sana nasip olur :)
Benim ceyizler eskidi yillar oldu
Ama yeniden o ana donesim geldi bende deli gibi alsveris yapar
Aldiklarimi eve gelince teek tek bakar severdim
Coksukur kulkaniyorum agiz tadiyla darisi basina
eşyalarını kullanmana çok az kalmış inş. hayırlısıyla geçer herşey. salonda ne kadar çok cam varmış maşallah:) perdeler çok yakışmış çok ferah gözüküyor güle güle kullan canım.
Canım günaydın :)
Gerçekten camlarınız çok fazlaymıs.Pislenince silmesi de zor.Bir tane olsa kendinde silerdin :) Stor yaptırsanız fiyat olarak çok mu tutuyordu?Beyaz seçmeniz güzel olmuş aydınlık göstermiş evi.Huzurla oturun inşallah canım