hiç öyle değil..bilmiyorum bademcim valla benim bu yaşıma kadarki ilk sevgilim ..kendimi de kullandıran biri değilim açıkçası ama gelckle ilgli öyle hayaller kurmuyo önceliği iş hayatıymışmışben de böyle sizi falan görünce ne bilim acaba ben de mutlu olur muyum diye düşünyorum ..
evet herşey para malesef :) neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık az kaldı... evi kaçırmamanız iyi olmuş çok güzel denk gelmiş :)
biz de kiradayız canım, üsküdardayız. benim işim olmadığı için ulaşımı kolay bi yer olsun istedik o yüzden üsküdardan tuttuk bakalım :)
Biz de Küçükyalıdayız canım Üsküdar da düşünüyorduk bir ara kısmet Küçükyalıymış ulaşım çok önemli İstanbul için aranan ilk şart. Hayırlısı olsun canım.
Biz de Küçükyalıdayız canım Üsküdar da düşünüyorduk bir ara kısmet Küçükyalıymış ulaşım çok önemli İstanbul için aranan ilk şart. Hayırlısı olsun canım.
Canım topikciğin çok geride kalmış dayanamadım :))) Gözükmüyorsun nerelerdesin?Mesaj yollayacaktım ama kutun doluymuş bende buradan yazmak zorunda kaldım.Kpss sonucun nasıl geldi?Benim iyi değil ama sınavımda iyi geçmemişti zaten
Canım kolay gelsin sana inşallah tam istedgn gibi halledersn her şeyini.çok ucuz güzel perdeler bulmanı temenni ediyrm :) bende 77 puan aldım.Hep erkek arkadasım için dua ediyrdm inşallah o daha iyi alır diye istedgm oldu 87 puan aldı sıralaması da çok iyi.Hayırlısı artık kısmette varsa olur diyrm elimden başka bir sey gelmiyr çünküCanim cok sagol istanbuldayim hala. Evimizi temizledik mutfagi yerlestirduk. Yorgunluktan buraya da giremedim. Benim dw sinavim kotuydu. 80 almisim bir sene dershaneye gittigim icin uzuldym ama kismet. Sansimi deneyecegim. Yarin Eminonune perde bakmaya gidecegiz cok afilli olmayan sade birseyler buluruz insallah ucuz yollu sansa salonada cok perde gidecek boyutta camlarSen de uzulme canim bu sene sinav bir garipti gercekten.
Kızlar yeni aldıkalrım sizce nasıllar uyar mı konsepte bu çerçeveler dal şeklindekini alırken tereddüt ettim biraz ama çok hoşuma gitti nedense r10 ve bedava kargo kodlarını birleştirdim en uyguna gelen ise brabantia banyo çöp kutum oldu :)))
Eki Görüntüle 489595
Canım aldıgın çöp kovası 3 lt mi?Mutfak için kaç lt ideal olur acaba?Bende alsam mı diye düşündm
Canım bence 12 litre çok ideal mutfak için bakmıştım hatta ben evime yerleştirdim çok tatlı ama istersen mutfak için olanı sona bırak belki mekanizmalı yer kaplamayan birşey tercih edersin tezgah içine monte edilen. Banyo içinse 3lt gayet uygun bence.
Canım ben snn çöp kovanın aynısından alıyrdm erkek arkadasım bir çöpe bu kadar para verilmez deyip beni caydırdı.Çay kaşıgına veririm ona vermem çöp yani bu dedi :))
Bende almadım.Evet mutfak için olanı sona bırakayım.Hatta çöp kovası işini sona mı bıraksam ama çokta uyguna gelecek ya :)
son aldıklarını çok beğendim canım
sen kırmızı çöp kovasını mutfak için almıştın dimi aşkıma tantitonide gösterdim kızdı ama gönlün olsun al dedi aceba alsammı diyorum yada ielrde ev bulunca alırızz acele etmemek lazım
son aldığınıda banyo içinmi aldın
Evet canım son aldığımı banyo için aldım. Ben çok geniş kapsamlı porselen sabunluk fırçalık pamukluk vs vs almayacağım. Banyom mavi ve beyaz. Çöp kutusu ve fırçası beyaz olur. Sabunluk ve diş fırçalığı da beğendiğim bir yerden alırım diyorum henüz hiç gezemedim İstanbuldan Ankarayta yeni döndüm. Bence o çöp kutusu çok güzel ama çok iyi bir indirimle alın çünkü sonra benim gibi almasamıydım acaba diyebilirsiniz :))) Ama ben onu yine de çok seviyorum :)) Acabanın nedeni kiralıkev mutfak küçük elbette ona yerim her zaman mevcut :)