Bu da benim çeyizimden örnekler...

Ya seni gerçekten seviyorsa ve her şeyi kimseye muhta. olmadan kendi kazandığı parayla halletmeye çalışıyorsa sizin de beklediğinize değecek ve çok mutlu olacaksınız inşalah. Bu işler hiç belli olmuyor size öyle diyordur belki de kendine güvendği bir anda evlenme teklifi edecektir.

Biz de Küçükyalıdayız canım Üsküdar da düşünüyorduk bir ara kısmet Küçükyalıymış ulaşım çok önemli İstanbul için aranan ilk şart. Hayırlısı olsun canım.

Canım topikciğin çok geride kalmış dayanamadım :))) Gözükmüyorsun nerelerdesin?Mesaj yollayacaktım ama kutun doluymuş bende buradan yazmak zorunda kaldım.Kpss sonucun nasıl geldi?Benim iyi değil ama sınavımda iyi geçmemişti zaten

Son düzenleme:

Canim cok sagol istanbuldayim hala. Evimizi temizledik mutfagi yerlestirduk. Yorgunluktan buraya da giremedim. Benim dw sinavim kotuydu. 80 almisim bir sene dershaneye gittigim icin uzuldym ama kismet. Sansimi deneyecegim. Yarin Eminonune perde bakmaya gidecegiz cok afilli olmayan sade birseyler buluruz insallah ucuz yollu sansa salonada cok perde gidecek boyutta camlar Sen de uzulme canim bu sene sinav bir garipti gercekten.

Canım kolay gelsin sana inşallah tam istedgn gibi halledersn her şeyini.çok ucuz güzel perdeler bulmanı temenni ediyrm :) bende 77 puan aldım.Hep erkek arkadasım için dua ediyrdm inşallah o daha iyi alır diye istedgm oldu 87 puan aldı sıralaması da çok iyi.Hayırlısı artık kısmette varsa olur diyrm elimden başka bir sey gelmiyr çünkü

Kızlar yeni aldıkalrım sizce nasıllar uyar mı konsepte bu çerçeveler dal şeklindekini alırken tereddüt ettim biraz ama çok hoşuma gitti nedense r10 ve bedava kargo kodlarını birleştirdim en uyguna gelen ise brabantia banyo çöp kutum oldu :)))

Eklentiler

• $8710755109348_0_304x424.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $A4609C474C478_0_304x424.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $images.jpg
    3,9 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

aldıkların çok şeker anahtarlığına bayıldımm güle güle kullan tatlım

bence çerçeve güzel. benzeri ama daha güzeli yanlış hatırlamıyorsam limbo home da vardı, bayılmıştım. çok güzel duruyor bence

Canım bende çerçeve alırsan bunları al diyecektım ki onları almıssın diğerleri çok çocuksuydu ben begenmemıstım,güle güle kullan tatlım

Canım aldıgın çöp kovası 3 lt mi?Mutfak için kaç lt ideal olur acaba?Bende alsam mı diye düşündm

Canım bence 12 litre çok ideal mutfak için bakmıştım hatta ben evime yerleştirdim çok tatlı ama istersen mutfak için olanı sona bırak belki mekanizmalı yer kaplamayan birşey tercih edersin tezgah içine monte edilen. Banyo içinse 3lt gayet uygun bence.

Kızlar çok sağolun Limbo Home u da Altıncıcadde de gördüm ben altıncıcaddede böyle büyük eskitme saatlerden geliyor indirim yakalarsam onlardan da düşünüyorum salona açık renklerde. Çok fazla şey almama lazım aslında borç batağında bir insanım. Çöp kutusu 26 Tl ye geldi krom görünümünde olanlar da aynı fiyatta olunca Brabantia almak istedim.

Canım ben snn çöp kovanın aynısından alıyrdm erkek arkadasım bir çöpe bu kadar para verilmez deyip beni caydırdı.Çay kaşıgına veririm ona vermem çöp yani bu dedi :))
Bende almadım.Evet mutfak için olanı sona bırakayım.Hatta çöp kovası işini sona mı bıraksam ama çokta uyguna gelecek ya :)

Benim sevgilim de bana çok kızdı ama şimdi bayılıyor çok sevdi nedense :)) Ama hala kızıyor benim de en pahalıya aldığım ve de belki de gereksiz olan şey o :)) Napalım aldık bir kere. Bu arada perdeleri Eminönünden aldık hem de Kenanın da benim de içime sindi. Akşam paylaşırım :)

Davetiyem de çok tatlı oldu klaket açılır şekilde yapılmış ve yakından çok gerçekçi duruyordu herkes çok orjinal buldu.

Mobilyalarım düzenleme.

son aldıklarını çok beğendim canım

sen kırmızı çöp kovasını mutfak için almıştın dimi aşkıma tantitonide gösterdim kızdı ama gönlün olsun al dedi aceba alsammı diyorum yada ielrde ev bulunca alırızz acele etmemek lazım

son aldığınıda banyo içinmi aldın

Evet canım son aldığımı banyo için aldım. Ben çok geniş kapsamlı porselen sabunluk fırçalık pamukluk vs vs almayacağım. Banyom mavi ve beyaz. Çöp kutusu ve fırçası beyaz olur. Sabunluk ve diş fırçalığı da beğendiğim bir yerden alırım diyorum henüz hiç gezemedim İstanbuldan Ankarayta yeni döndüm. Bence o çöp kutusu çok güzel ama çok iyi bir indirimle alın çünkü sonra benim gibi almasamıydım acaba diyebilirsiniz :))) Ama ben onu yine de çok seviyorum :)) Acabanın nedeni kiralıkev mutfak küçük elbette ona yerim her zaman mevcut :)

canım ev nasıl oldu yerleştirdinizmi ayy çok merak ettim fotoları paylaş ahizeler perdeler halıllar daha bakmadın dimi canım onlarda hallolur

bu arada benim sevgilim 6 ay askerliğini ankara mamakta yapacak canım ankara ile ilgili bilgileri almak çok istiyorum uçaklamı otobüslemi seyahat etmeliyim genelde günübirlik gidicem oturduğum yerden dolayı otobüs terminalide havaalında 2 saat uzaklıkta bari ankaraya otobüsle gitmiyim hırplanaırım gibime geliyor ankara konusunda yardımını isteyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…