Bu da benim çeyizimden örnekler...

merhabalar canım:KK3:
ne güzel artık mutlu sona,mutlu başlangıca yaklaşmışsın Allah aşkla oturmayı nasip etsin:KK16:
çeyizlerinin hepsi ne kadar kaliteli şeyler maşAllah:nazar:
olay malzemeler bile ne kadar tutmuştur kimbilir
özendim valla:KK31:bizim için de böyle günler gelecek mi birgün acaba:KK5:

özellikle istanbul serisi fincanlarını sormak istedim
nerden ve ne kadara aldın acaba?

Günaydın canım camlar aralıklı aralıklı çok fazla Allahtan güney cephe ve balkonlar kapalı da iyi ısınır diyoruz :)) Stor olsa çok masraflıydo sormadık bile tamamı için çünkü sırf 120*120 mutfak storu bile 150 ye mal oldu galiba. Salonun tüm perdeleri ve güneşlikleri 350 ye mal oldu :)) Metresi 25 ti 16 ya düşürdü perdeci sağolsun. Yatakodası olan puanlı gibi görünen o beyaz. Salondakiler ise krem keten perde. Mobilyalar biraz daha koyu renk olduğu için perdeleri açık yaptırdık. Şimdi bu kadar cama fon perde falan da olmaz baksana her yer cam bu haliyle kalır :))

Haklısın canım camlar biraz daha az olsa iyiymiş ama yapacak bir şey yok artık.Cam çok olunca odada mobilyaları koymak daha zor oluyor.Annanemin evi de çok camlı o da dertli bu konuda.Storun metresi de 20-25 tl civarı burda ama orayı bilmiyorum.Mobilyalarla evin halini de çok merak ediyorum.Özellikle mutfagını :)) Neyse o günleri de görürüz artık :)

Haklısın canım camlar biraz daha az olsa iyiymiş ama yapacak bir şey yok artık.Cam çok olunca odada mobilyaları koymak daha zor oluyor.Annanemin evi de çok camlı o da dertli bu konuda.Storun metresi de 20-25 tl civarı burda ama orayı bilmiyorum.Mobilyalarla evin halini de çok merak ediyorum.Özellikle mutfagını :)) Neyse o günleri de görürüz artık :)

Canım aslında storlarda fiyatı arttıran mekanizma her mekanizma sırf 60-70 TL olunca bize çok masraf çıkacaktı bir de storları metrekare fiyatıyla satıyorlar. İnşallah mobilyalar yerleşince güzel olur evimiz halıları ev yerleşince seçeceğiz çünkü şuan nasıl bir halı almamız gerektiğine dair fikrim yok :) İnşallah evimin son halini de paylaşmak nasip olur. Cam ver perde temizliği konsunda ise ben de çok endişeliyim :)

merhabalar canım:KK3:
ne güzel artık mutlu sona,mutlu başlangıca yaklaşmışsın Allah aşkla oturmayı nasip etsin:KK16:
çeyizlerinin hepsi ne kadar kaliteli şeyler maşAllah:nazar:
olay malzemeler bile ne kadar tutmuştur kimbilir
özendim valla:KK31:bizim için de böyle günler gelecek mi birgün acaba:KK5:

özellikle istanbul serisi fincanlarını sormak istedim
nerden ve ne kadara aldın acaba?

Canım İstanbul serisi fincanlar Bernardodan hatta İstanbul serisiyle ilgili çok fazla ürün var Bernardoda. Fİyatını hatırlamıyorum çünkü groupon çekiyle birlikte 2.ye %50 indirimle almıştım ama yanılmıyorsam 50 TL civarıdır. Bernardoda ürünler pahalı ama indirim zamanlarına denk getirirsen uyguna almış olursun. Bazen markafoni gibi sitelere de giriyor Bernardo. Çok teşekkür ederim caım elbetteki böyle günler gelecek sizin için de inşallah :)

Canım aslında storlarda fiyatı arttıran mekanizma her mekanizma sırf 60-70 TL olunca bize çok masraf çıkacaktı bir de storları metrekare fiyatıyla satıyorlar. İnşallah mobilyalar yerleşince güzel olur evimiz halıları ev yerleşince seçeceğiz çünkü şuan nasıl bir halı almamız gerektiğine dair fikrim yok :) İnşallah evimin son halini de paylaşmak nasip olur. Cam ver perde temizliği konsunda ise ben de çok endişeliyim :)

Temizlersin canım sana güveniyorum :)) Sigara içen yoksa çokta kirlenmez perdeleriniz.Camları da çok sık temizlemek gerekmez zaten

canım normalde daha çok seçenek vardı ama internet sitesinde çok az seçenek yok mu sence senin gönlünden hangisi geçiyor ben ona göre yorum yapayım :)

Canım magazası burda yok o nedenle pek bilmiyorum bende diğer seçenekleri.Kahvaltı takımı için Jardin i düşündüm.Yemek takımı da aynı olursa sıkıcı olur gibi geliyor.Benimde pek seçtigim bir şey yok açıkcası.O nedenle sana sordum :))

duygucum ben jardini göremiyorum marine serisi var nette jardinde var ama sepete ekledim onda yapmıyor bilgin olsun canım bütün ürünlerde olmayabilir

deneyeyim hemen alsammmı kii diye düşüncelerdeyim bernardonunun kargosu nasıldır acebaaaa

ayy oluyoo nasıl saldırdısysam udygu mail gelir gelmez jardine baktımmm

Canım ya Jardini kahvaltı takımı için begendım ben ama günlük yemek takımı ne alacagıma karar veremedim??O nedenle bakıyorum hala

ben almak çok istiyorum annemle bir konuşayımda olmadı yarın geçer alırım mağazadan bakarım

jardini günlük yemek takımı yapmak çok istiyorum normalde

ben almak çok istiyorum annemle bir konuşayımda olmadı yarın geçer alırım mağazadan bakarım

jardini günlük yemek takımı yapmak çok istiyorum normalde

Canım sen yakından gördün mü Jardin'i nasıl?Benim topikten devam edelim istersen Günnur'un topiği meşgul olmasın :)

X