Bu da benim çeyizimden örnekler...

canım ev nasıl oldu yerleştirdinizmi ayy çok merak ettim fotoları paylaş ahizeler perdeler halıllar daha bakmadın dimi canım onlarda hallolur

bu arada benim sevgilim 6 ay askerliğini ankara mamakta yapacak canım ankara ile ilgili bilgileri almak çok istiyorum uçaklamı otobüslemi seyahat etmeliyim genelde günübirlik gidicem oturduğum yerden dolayı otobüs terminalide havaalında 2 saat uzaklıkta bari ankaraya otobüsle gitmiyim hırplanaırım gibime geliyor ankara konusunda yardımını isteyebilirim

canım bence Ankaraya otobüs daha mantıklı. Ben hep otobüsle gidip geliyorum Anadolu yakasına 5 saatte varıyorum. Mamak 28. Mekanize Komutanlığında mı oraya bir dönem tost-sandviç veren bir firmada çalışmıştım. Disiplinli bir yer olduğunu biliyorum ve inanılmaz büyük bir yer. Hemencecik geçer inşallah. Ayrıca acemilikten sonra aynı yerde mi devam edecek belli olmuyor başka yere de gönderebiliyorlar. Canım sen aklına takılanı sor ben yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.

Kızlar işte perdelerimiz çok belli olmasa da :) Mutfak stor, salon keten ve yatakodası da ilginç tüllü ağlı birşey çok modern bir modeldi biraz daha pahalı olsa da dayanamadık aldık :) Ailelerimiz sağolsunlar ellerinden gelnin fazlasını yapmaya çalışıyorlar.

$20120814_142619.jpg $20120814_142635.jpg $20120814_142646.jpg $katlamali_stor_perde6_b.jpg $20120814_142607.jpg $20120815_131459.jpg $20120814_142653.jpg $20120815_150415.jpg $20120815_131648.jpg $20120815_131557.jpg Salonumuzda camların fazla alan kaplaması nedeniyle tülleri cam boyutlarına göre parça parça değil de bütün yaptık ilerleyen zamanlarda belki fon almayı da düşünebiliriz ama ben böyle sade de beğeniyorum.

Sehpalar da Tepehomedan salonuma uygun gibi görünüyor krem rengi veya yine ahşap olanı her ikisi de güzel hoşuma gitti illa hepsinin metal ayaklı da olması gerekmez diye düşünüyorum. Bugün Tepehome adresimi güncellemek için gittiğimde baktım yeni serileri getirmişler çok güzel gerçekten. Ayrıca Paşabahçe Mağazası gezdim yol üstündeyken her zaman olduğu gibi çok pahalıydı aksesuarlar. Ben bu çerçeveyi de ordan beğendim.Çok güzel dekoratif kafesler ve metal masaüstüne koymalık sepetler vardı ama hiçbir şey almadım alamadım :KK9:

Son düzenleme:
ya öyle deme alırsın bir gün sende. daha güzelleri çıkmış olur. perdeleriniz süper modern güzel bişeyler çok beğendim :nazar::nazar::nazar:

ya öyle deme alırsın bir gün sende. daha güzelleri çıkmış olur. perdeleriniz süper modern güzel bişeyler çok beğendim :nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim. İstanbuldaysanız perde almadan önce Eminönüne kesinlikle bakmanızı öneririm. Gerçekten çok indirim yapıyorlar.

canım bence Ankaraya otobüs daha mantıklı. Ben hep otobüsle gidip geliyorum Anadolu yakasına 5 saatte varıyorum. Mamak 28. Mekanize Komutanlığında mı oraya bir dönem tost-sandviç veren bir firmada çalışmıştım. Disiplinli bir yer olduğunu biliyorum ve inanılmaz büyük bir yer. Hemencecik geçer inşallah. Ayrıca acemilikten sonra aynı yerde mi devam edecek belli olmuyor başka yere de gönderebiliyorlar. Canım sen aklına takılanı sor ben yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.

tam üstüne bastın canım 9 km lik bir alanmış gözlerim büyüyor düşününce sürekli yüyüyorlar ve malesef çok disiplinli biryermiş canım sırf ocanımızı sıkıyor yoksa çok güvenlikliii tabi bide dışardan geliyormuş yemekleri

5 saatse çok iyi denemelik giderim ailesiyle gidicem yemin törenine büyük ihtimal

acemilik mamak mebs ustada 28. mekanize komutanlığı barış gücü canım evet canım başka eyre hattaha yurtdışına bile gödneriyolarmış

canım valla aklıma takılanı bir google bir sana sorcam çünkü ankara hakkında 0 bilgim var hiçbişi bilmiyorum nerden naısl nereye gidicem

ayyy aillerinizden allah razı olsun bak ne güzel gönüllerinizi kırmıyolar herşeyin çok güzel olucak canım benim evinide paylaşıcaksın

tam üstüne bastın canım 9 km lik bir alanmış gözlerim büyüyor düşününce sürekli yüyüyorlar ve malesef çok disiplinli biryermiş canım sırf ocanımızı sıkıyor yoksa çok güvenlikliii tabi bide dışardan geliyormuş yemekleri

5 saatse çok iyi denemelik giderim ailesiyle gidicem yemin törenine büyük ihtimal

acemilik mamak mebs ustada 28. mekanize komutanlığı barış gücü canım evet canım başka eyre hattaha yurtdışına bile gödneriyolarmış

canım valla aklıma takılanı bir google bir sana sorcam çünkü ankara hakkında 0 bilgim var hiçbişi bilmiyorum nerden naısl nereye gidicem

ayyy aillerinizden allah razı olsun bak ne güzel gönüllerinizi kırmıyolar herşeyin çok güzel olucak canım benim evinide paylaşıcaksın

Sorma yaa çok mutlu oluyorum bu süreçte kimsenin dediğine kulak asmayacaksın gerçekten canını sıkacak şeylerden uzak duracaksın durup dururken haksız yere bazı şeylere sinirlenebiliyorsun yoksa :) Canım disiplinli ama dediğin gibi çok güvenli biryer diye biliyorum ben de. Kantinde güzel yemekleri vardır aperatifler de oluyor dediğim gibi tost, sandviç falan. Eğer başka yere düşerse inşallah daha rahat bir yer olur ama doğudakiler gibi değil Ankarada ve Ankaranın başkent olması vs askeriyede daha da disiplinli olmalarına neden oluyor. İnşallah güzel arkadaşlar edinir sevgilin. Canım ben elimden gelen şekilde yardım ederim ne demekk :))

hayatım perdelerin çok şık ve tam senlik olmuş : ) mutlulukla kullanın :KK16:

ne kodu arıyorsun merak ettim ?

Son düzenleme:
Alamadım canım ya çok isteyince olmuyor galiba :)) Perdelerimi beğendin mii ?????? :KK55:

Canım perdelerini begendım ama cam da görmek çok daha farklı olacaktır.Bu şekilde pek anlaşılmıyor.Ben senin zevkine güveniyorum sen kötü bir şey seçmezsin :)
Sana mesaj yollayacagım 10 dk dolsun diye bekliyorum :)

hayatım perdelerin çok şık ve tam senlik olmuş : ) mutlulukla kullanın :KK16:

ne kodu arıyorsun merak ettim ?

Çok teşekkür ederim canım benim ben markmost markafoni bedava kargo kodu arıyorum bievden günlük çatal kaşık alacağım r10 kampanyasıyla 28 e mal olacak bedava kargo kodu da olursa. 24 parça benim de bir o eksiğim kalmış sanki :))

Çok teşekkür ederim canım benim ben markmost markafoni bedava kargo kodu arıyorum bievden günlük çatal kaşık alacağım r10 kampanyasıyla 28 e mal olacak bedava kargo kodu da olursa. 24 parça benim de bir o eksiğim kalmış sanki :))

benim bir hesabımda kullanılmamış bedava kargo kuponum var sana vereyim diyeceğim ama nasıl olacak onu bilmiyorum :/

bak o hesabımda r10 çekimde var kullanmamıştım ve 17si son günü istersen benim hesabımdan alışveriş yapabilirsin. bu ay çok borçlandığm için ben birşey almayacağım :/

Kızlar Duygu imdadıma yetişti ve kargo kuponu hediye etti bana çok teşekkürler canım benim. Ben de günlük çatala kaşık takımı aldım kendime bievden bir de bıçakla 28 TL ye mal oldu 24 parça bu arada.

X