canım ev nasıl oldu yerleştirdinizmi ayy çok merak ettim fotoları paylaş ahizeler perdeler halıllar daha bakmadın dimi canım onlarda hallolur
bu arada benim sevgilim 6 ay askerliğini ankara mamakta yapacak canım ankara ile ilgili bilgileri almak çok istiyorum uçaklamı otobüslemi seyahat etmeliyim genelde günübirlik gidicem oturduğum yerden dolayı otobüs terminalide havaalında 2 saat uzaklıkta bari ankaraya otobüsle gitmiyim hırplanaırım gibime geliyor ankara konusunda yardımını isteyebilirim
ya öyle deme alırsın bir gün sende. daha güzelleri çıkmış olur. perdeleriniz süper modern güzel bişeyler çok beğendim
canım bence Ankaraya otobüs daha mantıklı. Ben hep otobüsle gidip geliyorum Anadolu yakasına 5 saatte varıyorum. Mamak 28. Mekanize Komutanlığında mı oraya bir dönem tost-sandviç veren bir firmada çalışmıştım. Disiplinli bir yer olduğunu biliyorum ve inanılmaz büyük bir yer. Hemencecik geçer inşallah. Ayrıca acemilikten sonra aynı yerde mi devam edecek belli olmuyor başka yere de gönderebiliyorlar. Canım sen aklına takılanı sor ben yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
tam üstüne bastın canım 9 km lik bir alanmış gözlerim büyüyor düşününce sürekli yüyüyorlar ve malesef çok disiplinli biryermiş canım sırf ocanımızı sıkıyor yoksa çok güvenlikliii tabi bide dışardan geliyormuş yemekleri
5 saatse çok iyi denemelik giderim ailesiyle gidicem yemin törenine büyük ihtimal
acemilik mamak mebs ustada 28. mekanize komutanlığı barış gücü canım evet canım başka eyre hattaha yurtdışına bile gödneriyolarmış
canım valla aklıma takılanı bir google bir sana sorcam çünkü ankara hakkında 0 bilgim var hiçbişi bilmiyorum nerden naısl nereye gidicem
ayyy aillerinizden allah razı olsun bak ne güzel gönüllerinizi kırmıyolar herşeyin çok güzel olucak canım benim evinide paylaşıcaksın
her şeyin çok güzel maşallah güle güle kullanın hepsini
Kod aldın mı cnm?
Alamadım canım ya çok isteyince olmuyor galiba :)) Perdelerimi beğendin mii ??????
hayatım perdelerin çok şık ve tam senlik olmuş : ) mutlulukla kullanın
ne kodu arıyorsun merak ettim ?
Canım mesaj kutun doluuuu
Çok teşekkür ederim canım benim ben markmost markafoni bedava kargo kodu arıyorum bievden günlük çatal kaşık alacağım r10 kampanyasıyla 28 e mal olacak bedava kargo kodu da olursa. 24 parça benim de bir o eksiğim kalmış sanki :))