- 24 Ağustos 2010
- 4.569
- 4
Günaydın canım camlar aralıklı aralıklı çok fazla Allahtan güney cephe ve balkonlar kapalı da iyi ısınır diyoruz :)) Stor olsa çok masraflıydo sormadık bile tamamı için çünkü sırf 120*120 mutfak storu bile 150 ye mal oldu galiba. Salonun tüm perdeleri ve güneşlikleri 350 ye mal oldu :)) Metresi 25 ti 16 ya düşürdü perdeci sağolsun. Yatakodası olan puanlı gibi görünen o beyaz. Salondakiler ise krem keten perde. Mobilyalar biraz daha koyu renk olduğu için perdeleri açık yaptırdık. Şimdi bu kadar cama fon perde falan da olmaz baksana her yer cam bu haliyle kalır :))
Haklısın canım camlar biraz daha az olsa iyiymiş ama yapacak bir şey yok artık.Cam çok olunca odada mobilyaları koymak daha zor oluyor.Annanemin evi de çok camlı o da dertli bu konuda.Storun metresi de 20-25 tl civarı burda ama orayı bilmiyorum.Mobilyalarla evin halini de çok merak ediyorum.Özellikle mutfagını :)) Neyse o günleri de görürüz artık :)
merhabalar canım
ne güzel artık mutlu sona,mutlu başlangıca yaklaşmışsın Allah aşkla oturmayı nasip etsin
çeyizlerinin hepsi ne kadar kaliteli şeyler maşAllah
olay malzemeler bile ne kadar tutmuştur kimbilir
özendim vallabizim için de böyle günler gelecek mi birgün acaba
özellikle istanbul serisi fincanlarını sormak istedim
nerden ve ne kadara aldın acaba?
perdeler çok güzelmiş güle güle oturursun inş scak yuvanda
Canım aslında storlarda fiyatı arttıran mekanizma her mekanizma sırf 60-70 TL olunca bize çok masraf çıkacaktı bir de storları metrekare fiyatıyla satıyorlar. İnşallah mobilyalar yerleşince güzel olur evimiz halıları ev yerleşince seçeceğiz çünkü şuan nasıl bir halı almamız gerektiğine dair fikrim yok :) İnşallah evimin son halini de paylaşmak nasip olur. Cam ver perde temizliği konsunda ise ben de çok endişeliyim :)
canım hepsi çok güzel..mutlu günlerde, sağlıkla kullan inşallah:)
Allah ağzınızın tadını bozmasın....:):):)
Canım bernardo günlük yemek takımlarından sence hangisini almalıyım :)
canım normalde daha çok seçenek vardı ama internet sitesinde çok az seçenek yok mu sence senin gönlünden hangisi geçiyor ben ona göre yorum yapayım :)
duygucum ben jardini göremiyorum marine serisi var nette jardinde var ama sepete ekledim onda yapmıyor bilgin olsun canım bütün ürünlerde olmayabilir
Canım ben ekledim Jardini ve oldu,sistemsel bir şeydir bence
deneyeyim hemen alsammmı kii diye düşüncelerdeyim bernardonunun kargosu nasıldır acebaaaa
ayy oluyoo nasıl saldırdısysam udygu mail gelir gelmez jardine baktımmm
ben almak çok istiyorum annemle bir konuşayımda olmadı yarın geçer alırım mağazadan bakarım
jardini günlük yemek takımı yapmak çok istiyorum normalde