Bu da benim çeyizimden örnekler...

Kızlar davetiyem işte böyle umarım beğenirsiniz benim çok içime sindi.

Eklentiler

• $klaket.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 291
Son düzenleme:
bütün her şeyin gibi davetiyen de çok hoş canım mutluluk yanından hiç ayrılmasın inş

Canım çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim böyle klasik birşey olmasın istedim ama bakalım bizim büyükler görünce nasıl şaşıracaklar :))

senin ne kadar zevkli olduğunu bizler biliyoruz canım mutlaka büyüklerinde bilir :129:

canım davetiyen gözlerimi doldurdu zaman ne çabuk geçti ve evleniyorsun davetiyeyi görünce daha bir farklı oluyor küt küt attı kalbim çok beğendim çok canım benim herşeyin çok güzel olucak

canım davetiyen gözlerimi doldurdu zaman ne çabuk geçti ve evleniyorsun davetiyeyi görünce daha bir farklı oluyor küt küt attı kalbim çok beğendim çok canım benim herşeyin çok güzel olucak

Canım ama sen böyle diyince benim de kalbim küt küt oldu :) Geri sayım başladı Cuma İstanbula geliyorum topicteki tüm eşyalar Ankaradan yola çıkacak. Mutfağı yerleştireceğiz. Şimdiden düşünüyorum nereye koyacğız diyorum o eşyaları. Mutfağımız fotoğraftan küçük duruyordu yani dolaplar alacak mı bu kadar mutfak eşyasını acaba :))

canımmmm küçükyalıdanmı tutunuzzz biz seneye evlenirsek büyük ihtimal orda yaşıycağızz sen bana komşmu olucan ev alırsamda orda alıcam benim çevrem hep orada mektep caddesinde felanmı tuttunuzz 63 var bide :)))))))) kadir hasın okulları yavuz pastahanesi felan , bostancıda güzel yer ama adatepe ve küçükyalı en sevdiğim yer bu durumda bile bana 30 dakka uzakta olucan muhakak beklerim ilerleyen zamanlarrrrr

Canım ben hiç bilmiyorum ama bahsettiğin şekilde ilanlarda görmüştüm bizim ev Küçükyalı Merkez yazıyordu ama tam neresidir hiç gitmedim bile Küçükyalı ya :)) Kiramız 800 sence nasıl oralar için uçmuş resmen bu fiyata bulduğumuza bile dua ettik :) Seneye de o zaman komşu oluruz ne güzel

tamam senin nerede oturduğunu anladımmm bizim ev 650 den 700 çıktı kirası babam o civarlarda verdi herhalde uçuyo canım inan çok çok arttı kiralarda ev fiyatalrıda ben ordan ev almak istiyorum evlenmeden önce belli peşinat veririz 50000 felan düğünde takılanalrıda krediye harcarız diye düşünüyorum ama hem eski yapı hemde uçuk fiyatlar o yüzden akrarsızım babamın evinde oturmaya karar verirsem orda sana komşu olucam canım

Of off Anadolu yakasının çok uzak yerleri hariç ilanlardan tüm kiralıklara baktım neredeyse. 900 TL ye giriş kat kiralık İstanbuldan başka yerde olamaz heralde. O kadar abartılı kiralar derme çatma evler için beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Şuan o kadar az kiralık daire var ki yanlış tarihte mi evlendik diye düşünmeden edemedik :)) Neyseki en azından içi bakımlı temiz bir ev bulduk . Dediğin gibi yapılar eski 20 yıllık binada bizim tuttuğumuz ev de. En azından deprem geçirmiş olduğu için dayanıklı olduğunu biliyoruz. Umarım Allah herkesin gönlüne göre verir :))

hepsi çok güzellerrr :) bernardodan aldığım bi çatal bıçak takımı var city sanırım sende de var aynısından :)

canım küçükyalı çok çok güzeldir ben de çok sevverim oraları. ve tuttuğunuz fiyatta süper gerçekten ben çamlıca taraflarındayım bizim burda bin lira civarı hep

canım küçükyalı çok çok güzeldir ben de çok sevverim oraları. ve tuttuğunuz fiyatta süper gerçekten ben çamlıca taraflarındayım bizim burda bin lira civarı hep

Off ya ordada öyleydi şansa tuttuk resmen diyorum ama ben şuan aynı kalitede evde 400 e kalıyorum Ankarada biraz şehre uzak ama ulaşımı güzel. Aradaki uçurum moralimi çok bozmuştu. İstanbulda dar gelirli ailelerin yaşaması imkansızken ne yapıyorlar çok merak ediyorum.

hepsi çok güzellerrr :) bernardodan aldığım bi çatal bıçak takımı var city sanırım sende de var aynısından :)

Canım teşekkür ederim Bernardodan alışveriş yaptım ama city çatal kaşık bıçağım yokki benimkiler Hisarın diamond milano serisiydi :)

evet canım ya gerçekten hayat şartları çok zor istanbul da. biran önce ev almamız lazım o yüzden sizin de bizim de

canım davetiyeni yeni gördüm ve çok beğendim . çok şık ve değişik olmuş.
bende davetiye arayışındayım ara ara nette bakınıyorum.

eviniz hayırlı olsun canım inşallah çok mutlu olursunuz yuvanızda. Ankara'dan gideceğin için üzüldüm doğrusu keşke enişte buraya gelebilse burada daha rahat ederdiniz : )
yeni hayatın yeni yuvan mutluluk getirir inşallah

cnm çok güzel çok kaliteli şeyler almışsın valla hemen hemen herşeyin bitmiş darısı artık benim gibi yeni başlayanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…