- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
bayıldımm vallahii.. hepsi tek tek çok güzeller canım güle güle kullanın :)
bütün her şeyin gibi davetiyen de çok hoş canım mutluluk yanından hiç ayrılmasın inş
Canım çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim böyle klasik birşey olmasın istedim ama bakalım bizim büyükler görünce nasıl şaşıracaklar :))
canım davetiyen gözlerimi doldurdu zaman ne çabuk geçti ve evleniyorsun davetiyeyi görünce daha bir farklı oluyor küt küt attı kalbim çok beğendim çok canım benim herşeyin çok güzel olucak
Canım ama sen böyle diyince benim de kalbim küt küt oldu :) Geri sayım başladı Cuma İstanbula geliyorum topicteki tüm eşyalar Ankaradan yola çıkacak. Mutfağı yerleştireceğiz. Şimdiden düşünüyorum nereye koyacğız diyorum o eşyaları. Mutfağımız fotoğraftan küçük duruyordu yani dolaplar alacak mı bu kadar mutfak eşyasını acaba :))
canımmmm küçükyalıdanmı tutunuzzz biz seneye evlenirsek büyük ihtimal orda yaşıycağızz sen bana komşmu olucan ev alırsamda orda alıcam benim çevrem hep orada mektep caddesinde felanmı tuttunuzz 63 var bide :)))))))) kadir hasın okulları yavuz pastahanesi felan , bostancıda güzel yer ama adatepe ve küçükyalı en sevdiğim yer bu durumda bile bana 30 dakka uzakta olucan muhakak beklerim ilerleyen zamanlarrrrr
Canım ben hiç bilmiyorum ama bahsettiğin şekilde ilanlarda görmüştüm bizim ev Küçükyalı Merkez yazıyordu ama tam neresidir hiç gitmedim bile Küçükyalı ya :)) Kiramız 800 sence nasıl oralar için uçmuş resmen bu fiyata bulduğumuza bile dua ettik :) Seneye de o zaman komşu oluruz ne güzel
tamam senin nerede oturduğunu anladımmmbizim ev 650 den 700 çıktı kirası babam o civarlarda verdi herhalde uçuyo canım inan çok çok arttı kiralarda ev fiyatalrıda ben ordan ev almak istiyorum evlenmeden önce belli peşinat veririz 50000 felan düğünde takılanalrıda krediye harcarız diye düşünüyorum ama hem eski yapı hemde uçuk fiyatlar o yüzden akrarsızım babamın evinde oturmaya karar verirsem orda sana komşu olucam canım
Canım ben hiç bilmiyorum ama bahsettiğin şekilde ilanlarda görmüştüm bizim ev Küçükyalı Merkez yazıyordu ama tam neresidir hiç gitmedim bile Küçükyalı ya :)) Kiramız 800 sence nasıl oralar için uçmuş resmen bu fiyata bulduğumuza bile dua ettik :) Seneye de o zaman komşu oluruz ne güzel
canım küçükyalı çok çok güzeldir ben de çok sevverim oraları. ve tuttuğunuz fiyatta süper gerçekten ben çamlıca taraflarındayım bizim burda bin lira civarı hep
hepsi çok güzellerrr :) bernardodan aldığım bi çatal bıçak takımı var city sanırım sende de var aynısından :)
Off ya ordada öyleydi şansa tuttuk resmen diyorum ama ben şuan aynı kalitede evde 400 e kalıyorum Ankarada biraz şehre uzak ama ulaşımı güzel. Aradaki uçurum moralimi çok bozmuştu. İstanbulda dar gelirli ailelerin yaşaması imkansızken ne yapıyorlar çok merak ediyorum.