cnm çok güzel çok kaliteli şeyler almışsın valla hemen hemen herşeyin bitmişdarısı artık benim gibi yeni başlayanların başına
canım davetiyeni yeni gördüm ve çok beğendim . çok şık ve değişik olmuş.
bende davetiye arayışındayım ara ara nette bakınıyorum.
eviniz hayırlı olsun canım inşallah çok mutlu olursunuz yuvanızda. Ankara'dan gideceğin için üzüldüm doğrusu keşke enişte buraya gelebilse burada daha rahat ederdiniz : )
yeni hayatın yeni yuvan mutluluk getirir inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah aynı dilekler benden size de gelsin :)) Ben de İstanbul için endişeliyim evet çok güzel şehir ama trafiği desen ayrı dert hayat standardı yüksek bir şehir. Biz de ayak uyduracağız elbette yeni şehir yeni hayat yeni düzen yeni iş arkadaşları yeni yeni yeni :)) Hayat hep güzelliklerle karşılaştırsın bizi :)
ne güzel demişsin canım. ben de istanbula gelin gidiyorum. bakalım bizi neler bekliyor :)
İstanbula gelin giden çok galiba forumda inşallah hayırlısı olur her şey için. Sen ne zaman evleniyorsun?
25 ağustosta edirnede 1 eylülde de manisada düğünüm var :)
evi yerleştirmekle uğraşıyorum işte :)senin tarih ne zamandı?
canım davetiyeni çok beğendim, hem farklı hem de çok güzel.. Sana bir şey soracağım ben :) senin zevkini gerçekten çok çook beğeniyorum aldıkların vs benim zevkime çok benziyor. misafir yemek takımı olarak kütahyaa hayal takımı normal yemek takımı olarak kütahya açelya, çatal kaşık tencere setleri olarakta hisarın şu setini beğendim. snein fikrin benim için gerçekten önemli sence nasıllar? link de yolluyorum canım
bu misafir
Hediyeli Kampanya No.1
bu günlük
Açelya 12 Kişilik Yemek Takımı
bu da tencere vs :)
HSAR eyiz seti 122 para BAHAMA
canım davetiyeni çok beğendim, hem farklı hem de çok güzel.. Sana bir şey soracağım ben :) senin zevkini gerçekten çok çook beğeniyorum aldıkların vs benim zevkime çok benziyor. misafir yemek takımı olarak kütahyaa hayal takımı normal yemek takımı olarak kütahya açelya, çatal kaşık tencere setleri olarakta hisarın şu setini beğendim. snein fikrin benim için gerçekten önemli sence nasıllar? link de yolluyorum canım
bu misafir
Hediyeli Kampanya No.1
bu günlük
Açelya 12 Kişilik Yemek Takımı
bu da tencere vs :)
HSAR eyiz seti 122 para BAHAMA
Canım sizinki bir nebze daha yakın siz de bizim gibi iki ayrı telaşla uğraşıp İstanbula yerleşiyorsunuz demek :) Ben de 4Eylül de Samsunda 8 Eylüldde Mersinde Kuzey-Güney ters istikametlerde yani. Şuan Ankarada ikamet etmekteyim veee İstanbula yerleşeceğim. İşler karışık gerçekten. Yarın kap kaçak vs topicteki beyaz eşya hariç her şeyi İstanbula götürüyorum. Mobilyalar bu ay sonunda teslim edilecek o yüzden evi yine yerleştirmiş olmayacağız ama en azından temizliği mutfak yerleşimi fakat yavaş yavaş yapılmış olacak. Kolay gelsin valla işimiz zor :))
ayy çok imrendim size..insanın hele bide sevdiğiyle evlenip böyle beraber yaşayacağı evi düzenlemesi falan çok heycanlı ve harika bir duygudur ..hayırlısıyla bir gün bana da kısmet olur inşallah :)
ayy çok imrendim size..insanın hele bide sevdiğiyle evlenip böyle beraber yaşayacağı evi düzenlemesi falan çok heycanlı ve harika bir duygudur ..hayırlısıyla bir gün bana da kısmet olur inşallah :)
Canım hisarın tencerelerine güvniyorum şuan gerçekten uygun mu fiyatı burada arkadaşlar Hisar Ürünlerini fırsatsitesi.comdan inanılmaz uyguna mal etmişlerdi. Açelya da çok güzel bir yemek takımı sade ve şık. Günlük yemek takımında acele etmemeni tavsiye ederim aslında ciddi bir kampanya olmadıkça. Bernardoda da çok tatlı takımlar oluyor. Ya da bir yemek takımı alıp hem günlüğe hem misafirliğe kullanabilirsin ben öyle düşünüyorum. Bu yemek takımı da güzel ama bana biraz klasik geldi ben bir de kareleri daha çok beğeniyorum ama yuvarlaklar daha kullanışlı olablir. Kafanı da çok karıştırmak istemem canım aslında senin beğenmen içine sinmesi önemli olan.
aa çok yakınmış tarihlerimiz. mobilyacılarla,ustalarla uğraşmak çook zor. ctesi günü tv aldık bugün ancak bağlıyolargünlerimiz beklemekle geiiyor. mobilyalar biraz geç kalmış sizin ama şehirler farklı olunca gezmek seçmek çok zor oluyor. sizinki bizden de zormuş 4 farklı şehir :) çeyizleri neyle götürüyorsunuz? biz küçük küçük koliler ve çöp poşetlerine koymuştuk toplamda 20 parçaydı edirne-istanbul arasına 600-700 fiyat verdiler bize. neyseki babamın bi arkadaşı yardımcı oldu da daha uygun bi fiyata getirttik bi lojistik firmasıyla... evi de tutmuşsunuz hayırlısı olsun canım, şimdi sıra sıra yerleştirirsiniz hallolur hepsi :)
zülkütcüm darısı sana bitanemmm, sen de fıstık gibi bir kızsın, bence erkek arkadaşın seni kaçırmamak için yakında sürpriz bir evlenme teklifi ederse hiç şaşırma
Çok teşekkür ederim canım çok güzel ve stresli bir duygu şu aşamada. İnşallah size de en yakın zamanda nasip olur
hiç öyle değil..bilmiyorum bademcim valla benim bu yaşıma kadarki ilk sevgilim ..kendimi de kullandıran biri değilim açıkçası ama gelckle ilgli öyle hayaller kurmuyo önceliği iş hayatıymışmışben de böyle sizi falan görünce ne bilim acaba ben de mutlu olur muyum diye düşünyorum ..
Canım neyseki biz de bir tanıdık bulduk da sadece yakıt parasına bizim de 600-700 ü bulacak Ankara İstanbul arası büyük araç çok fazla yakıyor normalde. O kada çok masraflı ki her şey para resmen :)) Allah yardım ediyor da işler bir şekilde rast gidiyor. Evimizi tuttuktan sonra onlarca kişi aramış ev sahibini. Zaten ev bir gün önce boşalmıştı tutmasak başkasının elinde kalacaktı :) Siz de kirada mı kalıyorsunuz yoksa kendi eviniz mi? Hangi semttesiniz?