Saol canım bende senin aldıgından alacagım çünkü beyaz almak istemiyorum hiç.Şarjsız istersem de yine siyahı alırım.Hem blenderların çırpıcıları pek kullanıslı degıl gibi.Ayrıyetten mikser alırım daha iyi olur.Resimlerde sadece buz kırıcı gösteriyor diye kafam karıstı.
en baş sayfadaki tepsiye bayıldım
marilyn hastası olarak hemen gözüme çarptı
nerden ne kadara almıştın canım?
canım dün kızılayda alp billuriye ye gittim paşabahçe ürünlerinde güzel kampanya vardı haber vereyim dedim. inşallah bitmemiştir. orada kampanya yarm saatlik bile olabiliyor
bende 6lı dondurmalık aldm : )
s.a bukdar askıyı nerden buldun
bnde istiyorum
hepsi çoook zevkli, güle güle kullanman dileğiyle...
Canım çoklu olan askıları evimister veya evmanyadan alabilirsin. Ben dekorekodan almıştım. Diğerleri kadife olanlar da Tchibodan canım.Sende alırsın canım :)))
aaaaaa gerçektenmi.. hiç dikatimi çekmedi:) bi bakim hemen:)
kalitelimi bari. hemen kırılmasın:)
Canım çoktandır Alp Billuriyeye gitmiyordum ama orada çok fazla ürün çeşidi var güzel bir yer. Bakarım en kısa süre içinde. Ben 3. Etaptayım, Meşhur Peynirci Kızılayda da var Meşrutiyette. Bir de bizim dershanenin orda Lady Shop diye bir yer var Karanfilde. Orda da güzel şeyler var belki bakmışsındır. Şu aralar zaman bulabilirsem gelinlik bakacağım canım. İzmir caddesine gitmem lazım ama bir türlü fırsat olmadı dershane iş ev arasında gidip gelmekten.Çok sağol haber verdiğin için canım düşünüp burada paylaşman mutlu etti beni :)
rica ederim canım bir faydam olursa ne mutlu bana : )
evet canım Alp billuriyede çok fazla çeşit ve marka var ve ne zaman kampanya olacağı hiç belli olmuyorbenim gittiğimde tencerlerde yarım saatlik kampanya vardı kadınlar kapışıyordu aydoğanlar ve kayalarda da güzel şeyler oluyor. gelinlik için and çarşısına ve anafartalara da bak istersen
ve şu linke Nisan Gelinlik ve Moda Evinden 400 TL Değerinde İndirim Kuponu Bedava!!! bak istersen
canım en güseli senin diktirmek istediğin