Bu da benim çeyizimden örnekler...

en baş sayfadaki tepsiye bayıldım
marilyn hastası olarak hemen gözüme çarptı
nerden ne kadara almıştın canım?

Ben eti parçalayışını izlemiştim çok hoşuma gitmişti. Mağazalarda çok gereksiz pahalı ben oktaydtm den almıştım 160 a mı ne gelmişti.

en baş sayfadaki tepsiye bayıldım
marilyn hastası olarak hemen gözüme çarptı
nerden ne kadara almıştın canım?

Canım 27 mi neydi ama evimisterde 20 ye satılıyordu şuan stoklarında yok, belki birkaç gün sonra girer canım takip et hatta callcenterı arayıp sorabilirsin yardımcı olurlar bence bak linki bu
Lucky Art, Lucky Art Şehir Desenli Melamin Tepsi 36x46 cm | Evimister.com
Yakından görsen o kadar tatlı ki tablo gibi ve çok dayanıklı bir malzemeden yapılmış.

canım dün kızılayda alp billuriye ye gittim paşabahçe ürünlerinde güzel kampanya vardı haber vereyim dedim. inşallah bitmemiştir. orada kampanya yarm saatlik bile olabiliyor
bende 6lı dondurmalık aldm : )

birde eryamanda tam neredesin bilmiyorum canım ama meşhur peynircide paşabahce çay bardakları piyasaya göre daha ucuz gibi geldi. dün limon almaya girdim bardakla çıktım

canım dün kızılayda alp billuriye ye gittim paşabahçe ürünlerinde güzel kampanya vardı haber vereyim dedim. inşallah bitmemiştir. orada kampanya yarm saatlik bile olabiliyor
bende 6lı dondurmalık aldm : )

Canım çoktandır Alp Billuriyeye gitmiyordum ama orada çok fazla ürün çeşidi var güzel bir yer. Bakarım en kısa süre içinde. Ben 3. Etaptayım, Meşhur Peynirci Kızılayda da var Meşrutiyette. Bir de bizim dershanenin orda Lady Shop diye bir yer var Karanfilde. Orda da güzel şeyler var belki bakmışsındır. Şu aralar zaman bulabilirsem gelinlik bakacağım canım. İzmir caddesine gitmem lazım ama bir türlü fırsat olmadı dershane iş ev arasında gidip gelmekten.Çok sağol haber verdiğin için canım düşünüp burada paylaşman mutlu etti beni :)

Son düzenleme:
Canım çoklu olan askıları evimister veya evmanyadan alabilirsin. Ben dekorekodan almıştım. Diğerleri kadife olanlar da Tchibodan canım.Sende alırsın canım :)))

aaaaaa gerçektenmi.. hiç dikatimi çekmedi:) bi bakim hemen:)
kalitelimi bari. hemen kırılmasın:)

rica ederim canım bir faydam olursa ne mutlu bana : )
evet canım Alp billuriyede çok fazla çeşit ve marka var ve ne zaman kampanya olacağı hiç belli olmuyor benim gittiğimde tencerlerde yarım saatlik kampanya vardı kadınlar kapışıyordu aydoğanlar ve kayalarda da güzel şeyler oluyor. gelinlik için and çarşısına ve anafartalara da bak istersen
ve şu linke http://www.markmost.com/1923/Nisan-...-400-TL-Değerinde-İndirim-Kuponu-Bedava!!!--- bak istersen

ben alp billuriyeyi seviyorum ya çok çeşit var gerçi bu seferde insanın aklı karışıyor ama olsun dün tatildi keşke baksaydım :26:

Kızlar Elegant Gelinliğe gittim kumaşlar dikimler harika ve gelinlik bile denedim çok hoş modeller var demo olarak yapmışlar e pronovias modelleri. Çok beğendim ama benim istediğim gelinliği hakkını vererek 3,2 bin TL ye yapacağını söyledi. Ayrıca daha az dantel detayı olan farklı bir modeli ise en uygun 2bin 100 e yaparım dedi. Açıkçası fiyatlar biraz pahalı beklediğimden ama insanın gözünün arkada kalmayacağı bir yer gibi görünüyor. And çarşısında da Filinta Modaevine gittim terzisiyle konuştuk o kadar garanti verdi ki model için şaştım kaldım. Beğenmezsen sana 10000 TL 'lik gelinlik almayı taahhüt ederim dedi. O da bu gelinliği 2000 e yaparmış, 100 TL de indirimle 1,9 bin TL ye razı oldu. Bilmiyorum kızlar tam emin olamıyorum And çarşısında o kadar gelinlkçi var ki ama vitrindeki modeller çok kötü o yüzden güvenemiyorum ne yapacağım bilmiyorum. Biraz daha araştırmam lazım.

Kızlar bir tane gelinlik denemiştim sizinle paylaşmak istedim bu Elegant gelinlikte denediğim buna benzer kol detaylı gelinliği 2100 e dikiyorlar.

Birkaç tane daha beğendiğim model var kızlar onlar da bunlar. Sizce en güzel hangisi benim beğendiğim son model mi diğerleri mi?

Eklentiler

• $21.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $Adsız.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $2s3fs.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $2s3fz.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Çok resim yükledim karışıklık çıktı bu benim diktirmek istediğim ama diğerleri de hoş değil mi?

canım en güseli senin diktirmek istediğin

3bin istediler bana çok biraz yaa çok dantel detay varmışş. Bir yer FİLİNTA modaevi de 2000 dedi sanki o da kalitesiz kumaşla yapacak gibi geldiği için anlamadım. Kumaştan anlayan birileriyle gitmek lazım bu işleri hep tek yapacak olmak çok zor

canım çok güzel yakışmış gelinlik maşallah duvak öle olmadığı sürece sorun yok gelinlik hoş olmuş bence sana etek kısmı çok kibar canım

bide bişi dicem westingde paşabahçe kampanyada el yapımı yağlık sirkelikte var çeklerle ikisi 25 tl ye gelebilir bir bakarmısın o senin dediğinmiydi die

Westwing Home & Living Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…