canım iç çamaşırların geceliklerin hepside çok güzel ve seksiben de ohiç bişey yok ama şimdiden hevesli gibi atıyorum kenara 5 tane sütyen buna yakın alt çamaşırı 2 gecelik ve en dantellisinden 2 tane atletli takım var:))
Kılzar bu arada 3 gecelik 6 sütyen (birini şuan kullanıyorum) çeyiz için fazlamı ki? Resimlerden çok görünüyor galiba mankenlerdeki benim kendi çektiklerimin nasıl durduğunu görmeniz açısından eklenmiştir.
bende şimdiden çok şey aldım sütyen günlük beyaz siyah elan aldım koydum canım şimdi senin bu reflectionstanda alcam 2 tane la senza ve inlimts te alcam bide senin geceliğinden alcam çiçekli çok hoş valla canım
bana göre fazla değl tam kararında almışssın canım
Canım öğrencilikti bekar hayatı kiraydı şuydu buydu derken böyle özel şeylerime çok para ayırmamıştım ama evliliğe özenerek kıydım paraya :))) Siyah ve ten rengini aldım ben de özellikle en çok onları kullanacağız zaten. Off ya gelinlik diktirecek yer arıyorum ben de şu aralar en fazla 1,5 bütçe ayırdık. Bir kaç arkadaş 1le 1,5 arası fiyata çok iyi diktirmişler. Umarım ben de bulabilirim.Eki Görüntüle 402147
Ankaradaki dostlar bir yer önerin lütfen topicte açtım ama bir sonuç yok henüz.
canım istanbulda diktirme gibi bir durumun varmı mesela her gelişinde randevu ayarlar gelinlikçiye giderin fatih ve bakırköy civarlarında çok güzel dikilcek yerler var akay da indirim yapmıştı bir ara çok hoş bir model 1500 düştü valla benim çevremdede 1500 tl ye iyi şeyler aldılar ki bende evlenirken 1500 lük limit düşünüyorum gelinliğe
damatlığa ne akdar harcıycaksını damat tweende çok hoş modeller var
gelinliğe tek kelimeyle bayıldım çoook güzel canım
Canım tüm aldıkların çok çok güzel:) Daha önce de soylemiştim yanılmıyorsam.
İç çamaşırı ve geceliklerin beni benden aldı. Gerçekten çok, çok güzel seçimler. Hele ki bir tane kucuk çiçekli bir geceliğin var, lila yeşil tonlarıydı sanki çok hoş görünüyor. Mutlulukla, huzurla kullan Günnurcum.
Gelinliğin de süper bir seçim, umarım en kısa zamanda uygun bir gelinlikçi bulur ve diktirirsin.
Çok mutlu ol. :109:
günnur kuzum aradım taradım sonunda buldumismi elegant gelinlik kızılay izmir 1.caddede.
First Elegant Gelinlik MODELLERi/Pronovias Collections/
bak buda forumdaki yorumları;
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-501517.html
inşallah istediğin gibi biyerdir canım.yorumlar hep iyi. kumaş kalitesi iyi fiyatıda uygunmuş. gidip gör bi canım modelleri birebir aynı pronovias modelleri dikiyormuş.
Canım çok sağol çok mutlu ettin beni ben de bir arkadaşımdan burayı duydum umarım beni kazıklamaya çalışmazlar
neyaptımki canımgidince sonuçlarını haberdar et bize merak ediyorum canım olurmu
Çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum :)) Bazen acaba gereksiz fazla mı aldım diye düşünüyorum ama çok güzeller insan dayanamıyor. Crocum sağolsun araştırmış en kısa sürede gideceğim bu hafta içi. Pronovias modelleri gerçekten beni benden alıyor. Dikildiğinde de aynı güzellikte olur inşallah.
Hep mutlu ol canım benim.
Gereksiz değil Günnurcum, fiyat konusunda Reflections biraz uçuk.Ama yapıcak bişey yok, özel şeyler bunlar neticede.
Gelinliğin çok güzel olucak canım. inanıyorum. :109:
Umarım güzel haberler verirsin bize.
pelommm 2 adet sütyen ve 3 adet iç çamaşırı alıp o çiçekli gecelikten alabileceğimizi düşünüyorum bebiş :))))))))))
diğerlerinide la senza nbb yapar hallederik bence
günnurcum gelinliğe bayıldım yaaa tam senin vücduna göre canım inşalllah çok çok güzel olur provaniasta yada gelinlikçide bunun yapılı modeli varmıdır denesen onuda
Canım senin aldıgın braun blender da dograyıcı var mı?
Var canım hatta videosunu izleyebilirsin çok güzel fındık,et,ceviz,buz kırıyor. Videosunu izleyebilirsin canım ben bayılmıştım şefin yaptıklarına :)