canım bir soru daha ayyy ne kadar çok sordum
şu evimisterden paşabahçeleri aldın yaa canım şu 15 tl lik çeklemi yaptın şimdide 50 tl çek veriyolar ama 100 tl lik harcamalarda yapıldığında
sen herhalde o kampanydan yapmıştın dimi bu kampanya 50 tl lik 25 tl lik saçma geldi banaaa
canım hepsi çok hoş çok güzel güle güle kullanın :))
hepsi çok güzel güle güle giygeceliklerin sütyen kısmı destekli mi acaba :26: bi de beden olarak genelde kullandıklarınla aynı mı :26: farkındayım yine çok soru sordum saygılar sevgiler
cANIM DESTEKLİ GÖĞÜS KISIMLARI ZATEN O YÜZDEN ALDIM ÇOK HOŞ DURUYOR GİYİNCE NORMALDE m BEDEN GİYERİM M beden de tam oldu canım. Bak zidaya.com da çok güzel modeller var yaa almamış olsaydım bir tane daha vardı beğendiğim. Ama yeter bu kadar gecelik vs. Günlük bir iki şey daha tamam benim için :))
canım yeni cicilerini güle güle kullan : ) mağaza açabilecek kadar çamaşırın oldu galibailerde bende birkça şey alsam iyi olacak zira gecelik-çamaşır namına pek birşey almadım
ayakkabıların için üzüldüm. daha önce benimde aldığım çizmede çivi çıkınca birdaha netten ayakkabı almam demiştim lakin görümcemin bana aldığı ayakkabı sorunsuz geldi : )
yinede netten çok ucuz olmadıkça ayakkabı almam : )
Canım neden bu kadar çok aldım biliyo musun şuan sadece bir adet sütyenim vargiderken yanıma alabileceğim onu da çeyiz için almıştım günlük kullanıma açtım :))) Bu yüzden iç çamaşırı konusuna çok önem veiyorum kızlar. Netten ancak gerçek hayatta denediğim bir ayakkabıyı alırım çok cezbeden bir şey olmazsa kesin konuşmayayım yine de :)) Bu aralar nişanlımla alışverişlere ara verip kartlarda yer açmaya karar verdik son alışverişlerimi de böylece yapmış oldum. İnşallah gönlümüzden geçen şeyleri alırız daha da önemlisi çok çok çok mutlu oluruz :))
bende uzun süredir çamaşır-gecelik - pijama alayım diyorum ama tabaktan çanaktan fırsat kalmadı. son zamanlara bırakırsam istediklerimi alamam diye önceden alacağım canım senin gibi : ) bohçada birkaç takım geldi birkaç takımda ben alsam yeterli . evlenincede alırız nasıl olsa
ayakkabı konusunda hemfikiriz canım : )
cidden duygu gibi bende merak ediyorum ayda kaç taksit ödediğini : ) zira aldıkların kaliteli ve epey pahalı şeyler oluyor
bende uzun süredir çamaşır-gecelik - pijama alayım diyorum ama tabaktan çanaktan fırsat kalmadı. son zamanlara bırakırsam istediklerimi alamam diye önceden alacağım canım senin gibi : ) bohçada birkaç takım geldi birkaç takımda ben alsam yeterli . evlenincede alırız nasıl olsa
ayakkabı konusunda hemfikiriz canım : )
cidden duygu gibi bende merak ediyorum ayda kaç taksit ödediğini : ) zira aldıkların kaliteli ve epey pahalı şeyler oluyor
canım yeni cicilerini güle güle kullan : ) mağaza açabilecek kadar çamaşırın oldu galibailerde bende birkça şey alsam iyi olacak zira gecelik-çamaşır namına pek birşey almadım
ayakkabıların için üzüldüm. daha önce benimde aldığım çizmede çivi çıkınca birdaha netten ayakkabı almam demiştim lakin görümcemin bana aldığı ayakkabı sorunsuz geldi : )
yinede netten çok ucuz olmadıkça ayakkabı almam : )
Eki Görüntüle 400905 Eki Görüntüle 400906 Eki Görüntüle 400907 Eki Görüntüle 400908 Eki Görüntüle 400909 Eki Görüntüle 400910 Eki Görüntüle 400911 Eki Görüntüle 400912 Eki Görüntüle 400913 Eki Görüntüle 400914 Eki Görüntüle 400915 Eki Görüntüle 400916 Eki Görüntüle 400917 Eki Görüntüle 400918 Eki Görüntüle 400919
Kızlar bakın diğer geceliğim de satışta zidaya.comda ben el yordamıyla güzel çekememiştim model de çok güzel duruyor değil mi?
Kızlar işte benim çektiklerim bir de mankenlerdekiler daha iyi fikir olur hepsi bir arada :))
Hepsi çok güzel canım bayıldım, ilk sayfaya baktım sadece evlendin mi bilmiyorum ama bu kadar çeyiz oldukça pahalıya gelmiştir