Bu da benim çeyizimden örnekler...

canım bir soru daha ayyy ne kadar çok sordum

şu evimisterden paşabahçeleri aldın yaa canım şu 15 tl lik çeklemi yaptın şimdide 50 tl çek veriyolar ama 100 tl lik harcamalarda yapıldığında

sen herhalde o kampanydan yapmıştın dimi bu kampanya 50 tl lik 25 tl lik saçma geldi banaaa

CANIM Paşabahçeleri 25 TL çekle aldım toplamda 39 TL ödedim. Normalde 64 TL tutuyordu. Ben aldığım zaman 60 TL üzerine 25 TL kullanabiliyorduk. Ne demek canım sen sor ben söyleyeyim :)

Kızlar bakın diğer geceliğim de satışta zidaya.comda ben el yordamıyla güzel çekememiştim model de çok güzel duruyor değil mi?

Kızlar işte benim çektiklerim bir de mankenlerdekiler daha iyi fikir olur hepsi bir arada :))

Son düzenleme:
hepsi çok güzel güle güle giy geceliklerin sütyen kısmı destekli mi acaba :26: bi de beden olarak genelde kullandıklarınla aynı mı :26: farkındayım yine çok soru sordum saygılar sevgiler

Son düzenleme:
hepsi çok güzel güle güle giy geceliklerin sütyen kısmı destekli mi acaba :26: bi de beden olarak genelde kullandıklarınla aynı mı :26: farkındayım yine çok soru sordum saygılar sevgiler

cANIM DESTEKLİ GÖĞÜS KISIMLARI ZATEN O YÜZDEN ALDIM ÇOK HOŞ DURUYOR GİYİNCE NORMALDE m BEDEN GİYERİM M beden de tam oldu canım. Bak zidaya.com da çok güzel modeller var yaa almamış olsaydım bir tane daha vardı beğendiğim. Ama yeter bu kadar gecelik vs. Günlük bir iki şey daha tamam benim için :))

ayyy ben bilmeden bu reflectionsları cok ucuza mal etmişim kızlar:) bizim burada bir iç giyimci satıyordu zidayadaki bir sütyeni on tl ye ve orada 75 tl olan tek sütyeni takım olarak 30 tl ye almıştımm :)) keşke bütün takımlarından alsaymıştım valla aldıp çeyize attım bende

canım yeni cicilerini güle güle kullan : ) mağaza açabilecek kadar çamaşırın oldu galiba ilerde bende birkça şey alsam iyi olacak zira gecelik-çamaşır namına pek birşey almadım

ayakkabıların için üzüldüm. daha önce benimde aldığım çizmede çivi çıkınca birdaha netten ayakkabı almam demiştim lakin görümcemin bana aldığı ayakkabı sorunsuz geldi : )
yinede netten çok ucuz olmadıkça ayakkabı almam : )

Canım neden bu kadar çok aldım biliyo musun şuan sadece bir adet sütyenim var giderken yanıma alabileceğim onu da çeyiz için almıştım günlük kullanıma açtım :))) Bu yüzden iç çamaşırı konusuna çok önem veiyorum kızlar. Netten ancak gerçek hayatta denediğim bir ayakkabıyı alırım çok cezbeden bir şey olmazsa kesin konuşmayayım yine de :)) Bu aralar nişanlımla alışverişlere ara verip kartlarda yer açmaya karar verdik son alışverişlerimi de böylece yapmış oldum. İnşallah gönlümüzden geçen şeyleri alırız daha da önemlisi çok çok çok mutlu oluruz :))

Günnurcugum aldıklarını güle güle kullan.Bende alsam mı dedim ama çok ucuza kaliteli çamaşırlar aldım bayagı.Belki sonraki zamanlarda alırım şimdi bununla masraf etmeyeyim diyorum.Çünkü alacak çok şeyim var daha çamaşıra gelene kadar :))
Bu arada alım işine ara vermekle iyi yapmıssınız.Vallahi ne yalan söylim çok merak ediyorum ayda ne kadar taksit ödüyorsun diye

bende uzun süredir çamaşır-gecelik - pijama alayım diyorum ama tabaktan çanaktan fırsat kalmadı. son zamanlara bırakırsam istediklerimi alamam diye önceden alacağım canım senin gibi : ) bohçada birkaç takım geldi birkaç takımda ben alsam yeterli . evlenincede alırız nasıl olsa

ayakkabı konusunda hemfikiriz canım : )

cidden duygu gibi bende merak ediyorum ayda kaç taksit ödediğini : ) zira aldıkların kaliteli ve epey pahalı şeyler oluyor

Kızlar nakit hiç kullanmıyorum neredeyse kredi kartıyla yaşıyorum şuan gelir gider analizi yapıyorum her ay maaşın yarısından çoğunu kredi kartına yatırıyorum diyebilirim :) taksitler bunlar değil sadece buzdolabının taksidi,süpürgenin taksidi falan derken bir kaç ay bu civarda gider sonra rahatlarım :) Kızlar iç çamaşırı içimde ukteydi aldım rahatladım

Canım aslında pahalı kalitedir diye düşünmüyorum ben 2-3 TL ye çok kaliteli tshirtler alan biriyim ama iç giyimde kendime uygun bir markayı bulamamıştım yıllardır reflections bu nedenle gönlümü fethetti. Dedim kap kaçağa o kadar para verdik biraz da kendimizi düşünelim di mi :)

Canım bu arada bunlar yeni değildi 2 ay önce almıştım hepsini toplu halde görmek açısından ekledim ilk sayfadan kaldırdım çünkü.

Kılzar bu arada 3 gecelik 6 sütyen (birini şuan kullanıyorum) çeyiz için fazlamı ki? Resimlerden çok görünüyor galiba mankenlerdeki benim kendi çektiklerimin nasıl durduğunu görmeniz açısından eklenmiştir.

Sütyenlerim Bunun bir de ten rengini almıştım

Geceliklerim Eki Görüntüle 401562 Eki Görüntüle 401563 Eki Görüntüle 401564 Eki Görüntüle 401565

Alt çamaşırlar

Kızlar hepsi bu nişan alışverişinde alınan takımı da geri vermiştim güzel durmadığı için ve içime sinen bir alışveriş yapamadık nişanlımın ailesinin imkanları kısıtlı bu nedenle kimseden bir şey beklemeden her şeyimi kendim almaya çalıştım. Önemli olan ağız tadımız umarım çok mutlu yuvalara sahip oluruz .

Son düzenleme:
canım iç çamaşırların geceliklerin hepside çok güzel ve seksi ben de ohiç bişey yok ama şimdiden hevesli gibi atıyorum kenara 5 tane sütyen buna yakın alt çamaşırı 2 gecelik ve en dantellisinden 2 tane atletli takım var:))

Hepsi çok güzel canım bayıldım, ilk sayfaya baktım sadece evlendin mi bilmiyorum ama bu kadar çeyiz oldukça pahalıya gelmiştir

Hepsi çok güzel canım bayıldım, ilk sayfaya baktım sadece evlendin mi bilmiyorum ama bu kadar çeyiz oldukça pahalıya gelmiştir

Canım evlenmedim hepsi 8 buçuk tuttubeyaz eşyalar hariç beyaz eşyalar da toplam da buzdolabı, çamaşır mak. bulaşık mak. 4 bin tuttu. Çok teşekkür ederim kısmetse düğünüm 8 Eylülde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…