canım çok güzel yakışmış gelinlik maşallah duvak öle olmadığı sürece sorun yok gelinlik hoş olmuş bence sana etek kısmı çok kibar canım
bide bişi dicem westingde paşabahçe kampanyada el yapımı yağlık sirkelikte var çeklerle ikisi 25 tl ye gelebilir bir bakarmısın o senin dediğinmiydi die
Westwing Home & Living Türkiye
diktirmek istediğin çokçokk güzel gunnurcm senin fiziğine o kdr güzel yakışırkiiii..bence hiç kafanı başka modellerle karıştırma bayıldımmmmm ben onaaa
ayy çok heyecanlanıorm böyle ama yaaaa..benmde bu zmnalarm gelicekmiii
atakanın ailesi beyaz esya beğenmemi istemiş ama ben daha erken dedm..aslında samsung düşünüorm hepsini senin gibi ama arçelkten seçmemi istemişler o da iidir die düşnmdm ama bilemiorm gunnurm:s
canımmmmmm çok teşekkür ederim ben de çok beğendim ama işçiliği çok fazlaymış gelinlikçilere çok sinir oldum dün iki yere gittim de Ankaranın altını üstüne getirmem gerekiyor off tek başıma sinir oluyorumm yaa :)) Bak bir de şu açılardan ne kadar da farklı durmuş. Forumda mienes diye biri var çok yardımcı oldu kumaş konusunda dikimde işin ehli resmen.
Eki Görüntüle 405585 Eki Görüntüle 405586
Samsung çok uygundu aldığımı yerde fiyat olarak belki onlar şimdiden alıp taksitleri ödemek istemişlerdir. Arçelik dışında Bosch daha iyi gibi geliyor. Yani Arçelik diye diretmezler heralde evet Arçelik iyi bir marka ama nedense Bosch veya Samsung modelleri daha estetik geldi bana. Yine de aklını karıştırmak istemem Arçelik modellerini çok yakından incelemedim sadece bir iki mağazada dış görünüşlerine bakmıştım.
canım yaa şahsi fikrim en güzeli senin ilk beğendiğin model. birde nerede içine siniyorsa orda yaptır dediğin gibi kumaş kalitesi düşük olunca model çok basit kalabiliyo. Bende romantik gelinliklerden hoşlanıyorum kesinlikle dantel diyorum başka bişey demiyorum:))
ben alp billuriyeyi seviyorum yaçok çeşit var gerçi bu seferde insanın aklı karışıyor ama olsun dün tatildi keşke baksaydım :26:
Kızlar bugün Tunalıda Kenan İmirzalıoğlunun teyzesinin kızının yeri vardı bir tanıdık tavsiyesiyle oraya gittim.İki gelinlik denedim ama sadece birinin resmi var. Sizce nasıl. Bunlar hazır gelinliklerdi beğendiğim model için pahalı fiyat verdi ama hazır olan için iyi indirim yaptı.
Eki Görüntüle 407407 Eki Görüntüle 407406 Eki Görüntüle 407405
hepsi çok güzelmiş ama en çok istanbul nevresimi beğendim. markası ne nereden aldın?
Kızlar bugün Tunalıda Kenan İmirzalıoğlunun teyzesinin kızının yeri vardı bir tanıdık tavsiyesiyle oraya gittim.İki gelinlik denedim ama sadece birinin resmi var. Sizce nasıl. Bunlar hazır gelinliklerdi beğendiğim model için pahalı fiyat verdi ama hazır olan için iyi indirim yaptı.
Eki Görüntüle 407407 Eki Görüntüle 407406 Eki Görüntüle 407405
Kızlar günlük kullanım için ihtiyacım olan göz kalemi ve maskara ayrıca çeyizim için de iki atlet zidayadan 35 tl ye geldi hepsi.Eki Görüntüle 407984 Eki Görüntüle 407985 Eki Görüntüle 407986 Eki Görüntüle 407987
canım güle güle kullan çok ucuza mal etmişsin. bende aldığım sutyenlerin külotlarından alarak takım yaptım onların gelmesini bekliyorum:)) normalde 36-38 bedenim M beden aldım sorun olmaz inşallah
Canım sorun olmaz bu çek işi çok güzel oldu keşke daha önce açılaydı da reflectionslara bu kadar para dökmemiş olsaydım içim yanıyor :))
Günnurcum merhaba,
yeni cicilerini güle güle kullan canım.
Gelinlik kısa mı yoksa bir aparatın üstünde mi duruyorsun? Fiziğin, boyun tüm gelinlik modellerine yakışır aslında canım. Bu denediğin gelinliğin kollarına var ya bayıldım bayıldım onu da belirteyim ama etek uçları çok düz.
Var mı yeni bir gelişme bakalım? :))