Bu da benim çeyizimden örnekler...

canım iç çamaşırların geceliklerin hepside çok güzel ve seksi:KK17: :KK1: ben de ohiç bişey yok ama şimdiden hevesli gibi atıyorum kenara 5 tane sütyen buna yakın alt çamaşırı 2 gecelik ve en dantellisinden 2 tane atletli takım var:))

Ya ben çok almadım aslında fotoları ekleyince çok gibi görünse de iç çamaşırı çok önemli kızlar ve çok pahalı ya. Düğün yaklaştı benim 8 Eylülde en önemli çeyiz iç çamaşırı ne de olsa :KK9::KK9::KK17::KK17:

Kılzar bu arada 3 gecelik 6 sütyen (birini şuan kullanıyorum) çeyiz için fazlamı ki? Resimlerden çok görünüyor galiba mankenlerdeki benim kendi çektiklerimin nasıl durduğunu görmeniz açısından eklenmiştir.

bende şimdiden çok şey aldım sütyen günlük beyaz siyah elan aldım koydum canım şimdi senin bu reflectionstanda alcam 2 tane la senza ve inlimts te alcam bide senin geceliğinden alcam çiçekli çok hoş valla canım

bana göre fazla değl tam kararında almışssın canım

bende şimdiden çok şey aldım sütyen günlük beyaz siyah elan aldım koydum canım şimdi senin bu reflectionstanda alcam 2 tane la senza ve inlimts te alcam bide senin geceliğinden alcam çiçekli çok hoş valla canım

bana göre fazla değl tam kararında almışssın canım

Canım öğrencilikti bekar hayatı kiraydı şuydu buydu derken böyle özel şeylerime çok para ayırmamıştım ama evliliğe özenerek kıydım paraya :))) Siyah ve ten rengini aldım ben de özellikle en çok onları kullanacağız zaten. Off ya gelinlik diktirecek yer arıyorum ben de şu aralar en fazla 1,5 bütçe ayırdık. Bir kaç arkadaş 1le 1,5 arası fiyata çok iyi diktirmişler. Umarım ben de bulabilirim. $prev_ELIE_SAAB_8.jpg

Ankaradaki dostlar bir yer önerin lütfen topicte açtım ama bir sonuç yok henüz.

Canım öğrencilikti bekar hayatı kiraydı şuydu buydu derken böyle özel şeylerime çok para ayırmamıştım ama evliliğe özenerek kıydım paraya :))) Siyah ve ten rengini aldım ben de özellikle en çok onları kullanacağız zaten. Off ya gelinlik diktirecek yer arıyorum ben de şu aralar en fazla 1,5 bütçe ayırdık. Bir kaç arkadaş 1le 1,5 arası fiyata çok iyi diktirmişler. Umarım ben de bulabilirim.Eki Görüntüle 402147

Ankaradaki dostlar bir yer önerin lütfen topicte açtım ama bir sonuç yok henüz.

Canım ben ankara'da değilim ama arkadaşım tunalı'da gelinlik 21 mağazasında buna çok benzer bir modeli duvağı ile felan 1800'e diktirtiyor...

canım istanbulda diktirme gibi bir durumun varmı mesela her gelişinde randevu ayarlar gelinlikçiye giderin fatih ve bakırköy civarlarında çok güzel dikilcek yerler var akay da indirim yapmıştı bir ara çok hoş bir model 1500 düştü valla benim çevremdede 1500 tl ye iyi şeyler aldılar ki bende evlenirken 1500 lük limit düşünüyorum gelinliğe

damatlığa ne akdar harcıycaksını damat tweende çok hoş modeller var

canım istanbulda diktirme gibi bir durumun varmı mesela her gelişinde randevu ayarlar gelinlikçiye giderin fatih ve bakırköy civarlarında çok güzel dikilcek yerler var akay da indirim yapmıştı bir ara çok hoş bir model 1500 düştü valla benim çevremdede 1500 tl ye iyi şeyler aldılar ki bende evlenirken 1500 lük limit düşünüyorum gelinliğe

damatlığa ne akdar harcıycaksını damat tweende çok hoş modeller var

Kuzum çok sağol ilk olarak Ankarada bulmaya çalışacağım olmazsa çok yüksek olursa İstanbula gelmeyi düşünüyorum hayırlısıyla bulsam Ankarada.

Canım tüm aldıkların çok çok güzel:) Daha önce de soylemiştim yanılmıyorsam.

İç çamaşırı ve geceliklerin beni benden aldı. Gerçekten çok, çok güzel seçimler. Hele ki bir tane kucuk çiçekli bir geceliğin var, lila yeşil tonlarıydı sanki çok hoş görünüyor. Mutlulukla, huzurla kullan Günnurcum.

Gelinliğin de süper bir seçim, umarım en kısa zamanda uygun bir gelinlikçi bulur ve diktirirsin.

Çok mutlu ol. :109:

günnur kuzum aradım taradım sonunda buldum:KK9: ismi elegant gelinlik kızılay izmir 1.caddede.
First Elegant Gelinlik MODELLERi/Pronovias Collections/
bak buda forumdaki yorumları;
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-501517.html

inşallah istediğin gibi biyerdir canım.yorumlar hep iyi. kumaş kalitesi iyi fiyatıda uygunmuş. gidip gör bi canım modelleri birebir aynı pronovias modelleri dikiyormuş.:KK54:

Canım tüm aldıkların çok çok güzel:) Daha önce de soylemiştim yanılmıyorsam.

İç çamaşırı ve geceliklerin beni benden aldı. Gerçekten çok, çok güzel seçimler. Hele ki bir tane kucuk çiçekli bir geceliğin var, lila yeşil tonlarıydı sanki çok hoş görünüyor. Mutlulukla, huzurla kullan Günnurcum.

Gelinliğin de süper bir seçim, umarım en kısa zamanda uygun bir gelinlikçi bulur ve diktirirsin.

Çok mutlu ol. :109:

Çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum :)) Bazen acaba gereksiz fazla mı aldım diye düşünüyorum ama çok güzeller insan dayanamıyor. Crocum sağolsun araştırmış en kısa sürede gideceğim bu hafta içi. Pronovias modelleri gerçekten beni benden alıyor. Dikildiğinde de aynı güzellikte olur inşallah.

günnur kuzum aradım taradım sonunda buldum:KK9: ismi elegant gelinlik kızılay izmir 1.caddede.
First Elegant Gelinlik MODELLERi/Pronovias Collections/
bak buda forumdaki yorumları;
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-501517.html

inşallah istediğin gibi biyerdir canım.yorumlar hep iyi. kumaş kalitesi iyi fiyatıda uygunmuş. gidip gör bi canım modelleri birebir aynı pronovias modelleri dikiyormuş.:KK54:

Canım çok sağol çok mutlu ettin beni ben de bir arkadaşımdan burayı duydum umarım beni kazıklamaya çalışmazlar :KK9::KK9:

Çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum :)) Bazen acaba gereksiz fazla mı aldım diye düşünüyorum ama çok güzeller insan dayanamıyor. Crocum sağolsun araştırmış en kısa sürede gideceğim bu hafta içi. Pronovias modelleri gerçekten beni benden alıyor. Dikildiğinde de aynı güzellikte olur inşallah.

Hep mutlu ol canım benim. :KK69:

Gereksiz değil Günnurcum, fiyat konusunda Reflections biraz uçuk. :KK1: Ama yapıcak bişey yok, özel şeyler bunlar neticede.

Gelinliğin çok güzel olucak canım. inanıyorum. :109:

Umarım güzel haberler verirsin bize.

Hep mutlu ol canım benim. :KK69:

Gereksiz değil Günnurcum, fiyat konusunda Reflections biraz uçuk. :KK1: Ama yapıcak bişey yok, özel şeyler bunlar neticede.

Gelinliğin çok güzel olucak canım. inanıyorum. :109:

Umarım güzel haberler verirsin bize.

pelommm 2 adet sütyen ve 3 adet iç çamaşırı alıp o çiçekli gecelikten alabileceğimizi düşünüyorum bebiş :))))))))))

diğerlerinide la senza nbb yapar hallederik bence

günnurcum gelinliğe bayıldım yaaa tam senin vücduna göre canım inşalllah çok çok güzel olur provaniasta yada gelinlikçide bunun yapılı modeli varmıdır denesen onuda

pelommm 2 adet sütyen ve 3 adet iç çamaşırı alıp o çiçekli gecelikten alabileceğimizi düşünüyorum bebiş :))))))))))

diğerlerinide la senza nbb yapar hallederik bence

günnurcum gelinliğe bayıldım yaaa tam senin vücduna göre canım inşalllah çok çok güzel olur provaniasta yada gelinlikçide bunun yapılı modeli varmıdır denesen onuda

Canım gideceğim hafta içi inşallah bezer model vardır yapılı. Süreci sizinle paylaşacağım :)

Var canım hatta videosunu izleyebilirsin çok güzel fındık,et,ceviz,buz kırıyor. Videosunu izleyebilirsin canım ben bayılmıştım şefin yaptıklarına :)

Saol canım bende senin aldıgından alacagım çünkü beyaz almak istemiyorum hiç.Şarjsız istersem de yine siyahı alırım.Hem blenderların çırpıcıları pek kullanıslı degıl gibi.Ayrıyetten mikser alırım daha iyi olur.Resimlerde sadece buz kırıcı gösteriyor diye kafam karıstı.

X