Bu da benim çeyizimden örnekler...

Woooow 1.79 mu:) Maşallah canım benim. İnşallah gönlüne göre bulacaksın balım.

canım maşallah 1.79luk boya ne giysen yakışır:) hani hafif kuyruklu gelinlikler varya şahane durur sende

Kızlar çok uzunum demi :))) Çocukken çok sinir oluyordum bu duruma sınıfın arka sıralarında oturan öğrenciydim hep :) Şimdiyse mutluyum problem yok ama şöyle en fazla 1,75 olsaydım bari o 4 santim bile çok kısmetimi kapattı yıllarca neyse ki nişanlımı buldum onla da aynı boydayız Kızlar gelinlikler çok güzel ben de kuyruklu istiyorum inşallah o beğendiğim modeli istiyorum aklıma düştü bir kere vaz geçemiyorum yaaa.

Limangoda kargo bedava ve vade farksız taksit çok iyi.

Düzenleme cam servis ürünleri. Büyük kaselerim kırıldığı için para iadesi istemiştim evimister.comdan hala bekliyoruz bu konuda çok yavaşlar ama genel olarak memnun olduğum bir site.

Son düzenleme:
canım son gelinlikte güzel kolları eteği herşeyi güzel canım nişan fotolarından boyunun uzun olduğunu biliyordum ama maşallah sana canım

baktığın gelinlikler olursa yine paylaş canım valla bu son eklediğin bile olur ama altı hafif çiğdemin eklediği fotolardaki gibide olur yada kuyruk kısmı geniş olcak bilemedm şimdi ben sana herşey yakışır fiziğin kaldırır canım

bencede canım çok iyi oluyor geçen daybuyday dan almıştım sanırım 10 tl lik bir ürün 10 taksite böldüm

evimisterden benimde ürünüm tedarik edilmedi para iadesi yapılacak bugün geldi mail 2-7 iş gününde ödenecekmiş inş çok bekletmezler:18:

Canım çok sağol aslında pek hazır gelinlik denemedim model olarak iki tane denedim sadece diktirmeye adapte olunca :)) Canım benim hepimize yakışır da uygun olanı bulabilsek inşallah istediğimiz gibi olur her şey.

Bu arada makyaj malzemesi ihtiyaçlarım da bitti sayılır sadece ruj ihtiyacım kaldı.

Canım evimister hangi mail adresinden mail atıyor ben şikayetvar.com a yazdım hızlansınlar diye ses soluk yok bugün aradım müşteri hizmetleri birbirinden habersiz koptum yani bu konuda çok amatörler :))

canım bende arayışa yavaş yavaş başladım ve ismini duyduğum modaevlerine sen gitmişsin bile : ) ben en çok diva ve dai ismini duydum. onlara gitmeyi planlıyorum:S gülercer modaevinide senden öğrenmiş oldum onada bakarım. Ben aslında hüsrana uğrama ihtimali yüzünden hazr gelinlik düşünüyordum ama biraz gezdiğimde benim istediğim tarzda gelinlik bulamadm. diktirmeye karar verdim.

canım benim senin ne güzel fiziğin varmış öyle maşallah : )
inşallah gönlünden geçen gelinliğe sahip olursun

Canım diva ve dai de fiyatlar uçuktu ama güzel yerlerdi. Güler Cer ve Yasemin Modaevi de çok çok güzel ve senin bütçene göre dikebiliyorlar çok da içten kişiler oldukları için içime sinen yerler oldu. Dikilmiş gelinliklerden de kalitelerini anlayabilirsin. Sen de farklı birşey öğrenirsen haber verirsin canım. Ben 15nde kesinleştireceğim diktireceğim yeri. Senin düğünün ne zaman bu arada kararlaştırdınız mı? Umarım ikimizde gönlümüzdeki gelinliklere sahip oluruz. Canım teşekkür ederim :)))

günnurcum bi sitede çek veriyormuş reflections indirimliymiş falan diyordunuz aradım o mesajları ama nerdeydi haırlayamadım :/ hangi sitedeydi o kampanya? çeki nasıl alıyorduk bi de :))

günnurcum bi sitede çek veriyormuş reflections indirimliymiş falan diyordunuz aradım o mesajları ama nerdeydi haırlayamadım :/ hangi sitedeydi o kampanya? çeki nasıl alıyorduk bi de :))

Canım zidaya.com a üye olunca 50 TL hediye çeki veriyor 50 TL ve üstüne 25 'er TL olarak kullanılıyor. Evimisterin grubuna ait bir site güvenilir sorun olursa geç de olsa hallediyorlar.

canım bizim düğün tarihi kesinleşmedi ama ayarlayabilirsek 6 ekim olsun istiyoruz. mekan ve fotoğrafcı ayarlamaya çalışıyoruz bu aralar. mekan olarak göksu adayı istiyorduk lakin davetli sayımız çok o yüzden göksu pahalı geldi bana. Onun yerine güzel bir yerde nikah sonra 100-150 kişilik yemekli eğlence olsun dedik. seninde önerebileceğin mekan var ise beklerim : )

gelinlik için daha vakit var ama ben şimdiden araştırmaya başlayım diyorum. Modaevinde karar verirsem ileride rahatlarım : ) seninde bahsettiğin modaevlerini duydum bende henüz araştırmaya başlamadığm için yeni yerler bilmiyorum. öğrendiğimde bende sana haber veririm : )

Canım bizim düğün memleketlerde olacak Ankarada yer uygun görürsem sana da haber veririm sorayım bi işteki arkadaşlara falan. Ben de bu aralar kendi kişisel eksikliklerimiz almaya devam makyaj malzemesiydi iç çamaşırıydı.Zidayadan atletlerim geldi hoşuma gitti kaliteleri ve benim gibi upuzun bir insan vücuduna uygun ve pamuk oranı %95 olduğu için de sağlıklı diye düşünerek 5 tane daha atlet aldım.

Eklentiler

• $Blackspade-Essential-7748-22498-1-zoom.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $Blackspade-Essential-8025-22498-2-zoom.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 32

tamam canım haber verirsen sevinirim , teşekkür ederim : )
daha öncede demiştim, mağaza açsan yetecek kadar çamaşırın var ve hepsi çok güzel çok beğeniyorum aldıklarını güle güle giy hepsini : )
ben bunları sonraya bıraktım düğüne yakın alırız diye düşünüyorum :S

Kızlar sanırım gelinlik ayakkabımı aldım Morhipodan 15 TL çekim de vardı ve de bunu çok beğendim alçak topuklu oluşunu gelinliğim dikilmeden ayakkabımı almış oldum 30 TL ye mal oldu eğer beğenmezsem iade ederim ama çok hoşuma gitti ve daha önceden giydiğim bir marka olduğu için tereddürt etmedim çiçeğimi de pudra, pastel tonlarda yaptıracağım için uyumu yakalamış olurum değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…