Bu da benim çeyizimden örnekler...

Kılzar zidaya.comdan aldıkalrım sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Hiçbir problem yok çok güvenilir site.

bence de alma gerçi iade edebiliyorsun ama yine de morali bozuluyor. mağazada bile bazen bi sürü deniyorsunda bi tane zor alıp çıkıyorsun. bu arada son aldıklarını da güle güle giy :nazar: sorunsuz geldiklerine sevindim :21: desene listeye bi site daha eklendi :KK9:

bence de alma gerçi iade edebiliyorsun ama yine de morali bozuluyor. mağazada bile bazen bi sürü deniyorsunda bi tane zor alıp çıkıyorsun. bu arada son aldıklarını da güle güle giy :nazar: sorunsuz geldiklerine sevindim :21: desene listeye bi site daha eklendi :KK9:

Evet canım şuan indirimle çok iyi fiyat oluyor 50 TL yerine 25 e almış olunca ucuza mal ediliyor yoksa site fiyatları normal. Ayrıca çok güzel çantalar da var yaa :)) Kredi kartımın hesap kesim tarihi geçsin birkaç parça daha bir şey düşünüyorum.Teşekkür ederim canım.

canımm ayakkbılar kötü olmuş ama iade etmemiz güzel yaa

bende zidaya.com dan alcam sana bir sorum var 70b 75 a ne demek sütyen ölçülerinde benim pek büyük değil ve destekli alıcağım yani reflections süteyenlere 40 tl vermek iyimi kalitelmi hiç bilmiyorum o markayı sen aldığında öğrenmiştim canım

bende zidaya.com dan alcam sana bir sorum var 70b 75 a ne demek sütyen ölçülerinde benim pek büyük değil ve destekli alıcağım yani reflections süteyenlere 40 tl vermek iyimi kalitelmi hiç bilmiyorum o markayı sen aldığında öğrenmiştim canım

canım çok kaliteli ben de ayrımını bilmiyorum ama bana 75 B olmuştu bence bir mağazada deneyerek öğrenebilitsin illa reflection mağazası olmasına gerek yok bence karışık markaları satan mağazalarda da görmüştüm reflection markayı. Şuan kullanıyorum taş gibi gerçekten :)

canım çok kaliteli ben de ayrımını bilmiyorum ama bana 75 B olmuştu bence bir mağazada deneyerek öğrenebilitsin illa reflection mağazası olmasına gerek yok bence karışık markaları satan mağazalarda da görmüştüm reflection markayı. Şuan kullanıyorum taş gibi gerçekten :)

Kızlar A B C sırtgenişliği ile ilgilidir. Herkesin sırt genişliği eşit olmuyor ya. O da A B C D diye büyüyor. 70 75 80 göğüs ölçüsüonu biliyorsunuz zaten.

canım sen bu reflectionın geceliğini kaç beden aldın kesimi nasıl? bir de kaça aldığını öğrenebilir miyim?

canım sen bu reflectionın geceliğini kaç beden aldın kesimi nasıl? bir de kaça aldığını öğrenebilir miyim?

canım gecelikleri 60-70 den başlıyordu ama kaça aldığımı hatırlamıyorum. M beden almıştım ve çok iyi durdu onu söyleyebilirim kesimleri çok güzel. Reflectionsın her şeyi güzel :KK70:

canım gecelikleri 60-70 den başlıyordu ama kaça aldığımı hatırlamıyorum. M beden almıştım ve çok iyi durdu onu söyleyebilirim kesimleri çok güzel. Reflectionsın her şeyi güzel :KK70:

peki altı tül mü içi belli ediyor mu? resimlerden pek anlaşılmıyor.

canım zidaya şiparişini nezaman vermiştin? benimki gelmedi hala?

anım 20sinde vermiştim çağrı merkezini aradım kargoya verildi dediler siparişin bir baktım öğleden sonra geldi. İnternet sitelerini güncellemeye çalışıyorlar ama gerçekten ilgililer. Birkaç kişiden kötü site adresi belli değil şöyle böyle diye duyunca endişelendim ama çok iyi bir site sadece yeni kurulduğu için internet sayfalarına bazı şeyleri yansıtamamışlar.

Kızlar bu arada ben 3 tane gecelik almıştım annemin nişan alışverişindekini beğenmemiştim evde denediğimde hiç güzel olmamıştı hani 6lı takımlar varya. Annem onu geri verdi günlük çamaşır falan aldırdım anneme çok daha iyi oldu hem kullanacağım şeyler almış olduk. Reflectionslar tam benim vücut yapıma uygun olmuştu göğüsleri çok dolgun ve seksi gösteriyor :KK17::KK17::KK17::KK17:

kuzum yaa utanma:))) asıl şoku ben yaşadım günnürcum 23 nisanda sipariş verdim benimde kargom bugün gelmiş çok hızlı değilmi:)) bayıldım ama yaa çok süperrrrrr çok kaliteliler:)) sana bir kez daha teşekkür ediyorum canım bu markayıda bu siteyide sayende öğrendim. öpüyorum canım

kuzum yaa utanma:))) asıl şoku ben yaşadım günnürcum 23 nisanda sipariş verdim benimde kargom bugün gelmiş çok hızlı değilmi:)) bayıldım ama yaa çok süperrrrrr çok kaliteliler:)) sana bir kez daha teşekkür ediyorum canım bu markayıda bu siteyide sayende öğrendim. öpüyorum canım

Canım benim rica ederim sitenin indirimiyle çok uyguna aldın optimum outlette bile bana o kadar çok ürün almama rağmen iyi bir indirim yapmadılar :KK43: Bu siteden ben de bir kaç slip aldım çok hoşuma gitti. Önümüzdeki ay da bitmez umarım kampanya bir iki tane daha istiyorum.

Kılzar evimisterden siparişlerim geldi harika kargolanmış kargocu artık her gün buraya uğramaktan bıkmış durumda görünce gülüyorum :))
$Adsız.jpg

Kılzar evimisterden siparişlerim geldi harika kargolanmış kargocu artık her gün buraya uğramaktan bıkmış durumda görünce gülüyorum :))
Eki Görüntüle 400312

canım evimister bu konuda harikaa vallla :)))))))))) benim tavalar bile büyük kutularda yani benim boyumda kutularda geldiler kutuları açarken paketi açarken kardeşim elini kanattı düşün bıçak yardımıyla açtık en son benmki mumya gibiydi kırılmasın die bide seramik

güzel günlerde kulllan hepiciğiniii

canım evimister bu konuda harikaa vallla :)))))))))) benim tavalar bile büyük kutularda yani benim boyumda kutularda geldiler kutuları açarken paketi açarken kardeşim elini kanattı düşün bıçak yardımıyla açtık en son benmki mumya gibiydi kırılmasın die bide seramik

güzel günlerde kulllan hepiciğiniii

Canım aynen çok kötüleyen oldu evimister ve zidaya.com u ama ben çok memnun kaldım harika kargo bedava ama kargo maliyeti çok yüksek bence baloncuklara sarmışlar çok hoşuma gitti :))

canım zidayadan senin reflections geceliğinden alcam bide onun morlusundan

s beden alsam olur herhalde demi bana m bişicik olmuyor:))))))))

sen kaç beden almıştın

canım zidayadan senin reflections geceliğinden alcam bide onun morlusundan

s beden alsam olur herhalde demi bana m bişicik olmuyor:))))))))

sen kaç beden almıştın

Canım ben hep M beden giyerim M beden de hiç sıkıntı olmadı sen de S giyiyorsan olur diye tahmin ediyorum.

X