bence de alma gerçi iade edebiliyorsun ama yine de morali bozuluyor. mağazada bile bazen bi sürü deniyorsunda bi tane zor alıp çıkıyorsun. bu arada son aldıklarını da güle güle giysorunsuz geldiklerine sevindim desene listeye bi site daha eklendi
canımm ayakkbılar kötü olmuş ama iade etmemiz güzel yaa
bende zidaya.com dan alcam sana bir sorum var 70b 75 a ne demek sütyen ölçülerinde benim pek büyük değil ve destekli alıcağım yani reflections süteyenlere 40 tl vermek iyimi kalitelmi hiç bilmiyorum o markayı sen aldığında öğrenmiştim canım
canımm ayakkbılar kötü olmuş ama iade etmemiz güzel yaa
bende zidaya.com dan alcam sana bir sorum var 70b 75 a ne demek sütyen ölçülerinde benim pek büyük değil ve destekli alıcağım yani reflections süteyenlere 40 tl vermek iyimi kalitelmi hiç bilmiyorum o markayı sen aldığında öğrenmiştim canım
canım çok kaliteli ben de ayrımını bilmiyorum ama bana 75 B olmuştu bence bir mağazada deneyerek öğrenebilitsin illa reflection mağazası olmasına gerek yok bence karışık markaları satan mağazalarda da görmüştüm reflection markayı. Şuan kullanıyorum taş gibi gerçekten :)
canım sen bu reflectionın geceliğini kaç beden aldın kesimi nasıl? bir de kaça aldığını öğrenebilir miyim?
canım gecelikleri 60-70 den başlıyordu ama kaça aldığımı hatırlamıyorum. M beden almıştım ve çok iyi durdu onu söyleyebilirim kesimleri çok güzel. Reflectionsın her şeyi güzel
peki altı tül mü içi belli ediyor mu? resimlerden pek anlaşılmıyor.
canım zidaya şiparişini nezaman vermiştin? benimki gelmedi hala?
kuzum yaa utanma:))) asıl şoku ben yaşadım günnürcum 23 nisanda sipariş verdim benimde kargom bugün gelmiş çok hızlı değilmi:)) bayıldım ama yaa çok süperrrrrr çok kaliteliler:)) sana bir kez daha teşekkür ediyorum canım bu markayıda bu siteyide sayende öğrendim. öpüyorum canım
Kılzar evimisterden siparişlerim geldi harika kargolanmış kargocu artık her gün buraya uğramaktan bıkmış durumda görünce gülüyorum :))
Eki Görüntüle 400312
canım evimister bu konuda harikaa vallla :)))))))))) benim tavalar bile büyük kutularda yani benim boyumda kutularda geldiler kutuları açarken paketi açarken kardeşim elini kanattı düşün bıçak yardımıyla açtık en son benmki mumya gibiydi kırılmasın die bide seramik
güzel günlerde kulllan hepiciğiniii
canım zidayadan senin reflections geceliğinden alcam bide onun morlusundan
s beden alsam olur herhalde demi bana m bişicik olmuyor:))))))))
sen kaç beden almıştın