İşte Limangodan çeklerden yararlandığımız bir ürün daha :))
Eki Görüntüle 344016 Eki Görüntüle 344015
gülnurcum çok çok güzel canım güle güle giyin hattaha gel adaya gelebilirsin denize girmeye artık istanbllu olcan
bu arada bugünkü alışverişe iştirak edemedimtoplu alışverişlerin bir sonraki günkü kısmına katılacağımı belirtiyorum ayyy süperiz ne alırsak beraber alıyoruz
onu bırak 8tlye terlk ve bikini aldığım yetmiomus gibi hepsini de 3e böldürmüşüm 2,70 2,70 ödicem:)))
yakında batar bu site:d
onu bırak 8tlye terlk ve bikini aldığım yetmiomus gibi hepsini de 3e böldürmüşüm 2,70 2,70 ödicem:)))
yakında batar bu site:d
yok artıkayyyy ama harika ya hergünde olmaz az aramı versek kimseye bahsetmiyorum yahu millet çılgınmışım gibi bakıcak die
serverlar umarm bu topiği incelemeye almazlar:d
ama yasal olmayan bişi yapmıorz ki cnm..en fazla su kdr hesap açabilirsn die ibare yok çek kullanamzsn die kısıtlama yok..yapmıssın lmngsüprizi al sana sürpriz:)
Eki Görüntüle 344290 kızlar günlük yatak örtüsü olarak çok ama çok beğendim sizce nasıl
Eki Görüntüle 344287 Eki Görüntüle 344288
canım çok güzel bende bir ara bundan bakmıştım
bu arada sarev havluların geldimi çok kaliteli paketlemişler ve havlular çok çok güzel valla çok mutlu oldum yine alcam
ayy bayıldım bu çeyizlere demekki kızıma da böyle çeyizler dizicem inşallah o günleri de görürüz her şeylerini en iyisinden alıcam Rabbim nasip ederse
Evet canım geldi evet ambalajı paketi çok güzel dokusunu da çok beğendim. Günlük olarak tek renk ve hoşuma giden örtü arıyorum yaa ama nevresimlerle uyumlu olması gerekmez mi burda mesela çok tatlı duruyor uyum bilemiyorum ama bu takımı alasım geldi :)
canım yatak örtüsünün illa nevresimlerle uyumu olmayabilir ama bu alcağın modele bağlı çok kokoş bir model alsan kötü durur ama bu model çok sade ve spor nevresimlerinde hep soft renkler bence bir mahsuru yok gibi aldıklarının canım nevresimler yatak örtüsünün altında kalcak ve görünmücekler canım o yüzden illa uyum yapmana gerek yok yatak örtüsü oda ile uyumlu olablr perdeyle olabilir bide odan beyaz olucaksa bu örtü çok şık durur canım
canım bende beğendim yatak örtüsünü öyle gelinlik gibi şatafatlı değil sade ve güzel:) englıshhome mu?
buarada sizden görüp bende aldım twgy bot:))
Evet canım English Home bu yatak örtüsü ve nevresim ben bir de Madame Coco nun nevresimlerini beğeniyorum bu tarzda ama yatak örtüleri nu kadar hoşuma gitmemişti bir tane beyaz kalpli yatak örtüsünü beğenmiştim. İyi yapmışsın canım biraz önce topiğine baktım çek kullandın değil mi?
kullandım kullandım sağol canım benim:)
yatak örtüsünü aslında mobilyana göre alsan daha iyi olmazmı? bellimi beğendiğin istediğin model
Kesin bembeyaz alacağım eğer çok ekstrem farklı bir model çıkmazsa karşıma ben bunun aynısında çok istiyorummmmmmmmmmmmmm