ayyyy süpermiş hakkaten:) düz aynadan oluşan gardropla çok yakışır hem ferah geniş alan sağlar hemde sadeliğine uyar. bence bu yatak örtüsüde yakışır:))
montel diye bir firmada çıkıyor canım senin beğendiğin istanbulda
Çok teşekkür ederim canım hemen bakacağım. Ya şöyle makul fiyata olsa da alsak en fazla yatak odasına toplam 5bin verebiliriz.
hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan
Çok teşekkür ederim canım hemen bakacağım. Ya şöyle makul fiyata olsa da alsak en fazla yatak odasına toplam 5bin verebiliriz.
Eki Görüntüle 344290 kızlar günlük yatak örtüsü olarak çok ama çok beğendim sizce nasıl
Eki Görüntüle 344287 Eki Görüntüle 344288
tatlm bence çok hoş..nevresmlerinle de kıyasladm bence gayet uyumlu ve günlk kullanmak için ideal..ay su beyaz esyanın diğer gruplarını da ekleyiver fikir olsn bana da ilerisi için..kurutmalı çamaır mak de mi varmısşşşş şoşırdımmm
canım bir hafta önce ankamaldeki siemensten anneme çamaşır makinası aldık.kampanyalı fiyatı 1600 olan makinayı bize 1270 gibi bi rakama verdiler.Bide ordan fiyat al istersen
cnm 2.grup da gayet iyi gibi:26:
netten almayı mı düşünüosn peki?
Canım netten alınca o kadar avantajlı oluyor ki gitmediğimiz bayi kalmadı 5 kuruş düşmüyorlar nakit almayınca umurlarında değil adamların Enerji Verimliliği Kampanyası da yalan olmuş resmen 1 Şubatta bayiye gittik kampanyalı ürünleri görmeye, kampanya Şubat sonuna kadar uzatıldı diye bangır bangır bağırıyor reklamlar diye. Adam stoklarda yok kampanya bitti dedi. Konuyu şikayetvar.com a yazdım. Ne biçim kampanya yapıyorsunuz ürünlerin hiç biri stoklarda yok yazdım :) Yakında ararlar her halde. Netten alıp İstanbulda nişanlımın kaldığı eve ve tezyesine koyabiliriz her an eşyaları :)) İşte net kesin karar vermedim Siemens Bosch buzdolabı almayı hayal etmiştim aslında bilmiyorum yakından SAMSUNGlara alıcı gözüyle bakayım da. Bugün gideceğim demiştim ama kardeşime söz verdim mercimek köftesi yapmam lazım eve gidip arkadaşları gelecek. Daha sonra bakarım artık.