- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
Kızlar Limangodann çekimle aldığım ev botumm :)
PamukPrenses
gnnrkcy kullanıcısından alıntı
canım sıcak sıcak giy
senden gördüm bende hemen aldım limangodan bi ev botu
yaşasın kuponlarr
tifosi
gnnrkcy kullanıcısından alıntı
güle güle kullan canım. Senin sayfanı takip etmek acayip mutlu ediyor beni:))çok güzel bilgiler paylaşıyorsun
Canım çok teşekkür ederim denedim ben de endişelendim acaba alma mıydım acaba diye ama sitesinde Bellona ve Bosch satışı olduğu ve beyaz eşyadan mobilyaya satışlarının olduğunu görünce güvendim. Umarım kullanışlı oluruz bir heves aldım ama :))aqualilly
blenderı çok uyguna almışsın cidden ev botu da süpergüle güle kullan hepsini
Blenderını iyi günlerde kullan benimde çok beğendiğim fakat fiyatı yüzünden elimin gidemediği bir model :) herkesin hemfikir olduğu gibi çok uygun fiyata almışsın bende söylediğin yerden almaya niyetlendim ama cesaret edemiyorum bi türlü :)
Canım su dalgası maşasını nerden ve kaça aldın. Bende istiyorum ondan
canım inanır mısın limangoda gördüm var şuan hem de aldığım fiyattan indirimli 130 tl idi eğer hediye çekin varsa 110 tl ye gelir hala kampanya devam ediyor kaçırma derim ben indirimli aldığımı düşünüyordum burda görünce şaşırdım. Hediye çekin yoksa pamukprensesin verdiği link üzerinden kullanmadığın bir mailden ya da bir arkadaşının mailinden hemen linke gir kaydol.
ayyy hediye çekini nerden alıcamki ben bilmiyorum
Canım hemen geldim bu linkten https://www.limango.com.tr/welcome/index.php?type=lmnsprz üye ol farklı maillerden ve 1 sene geçerli olan 20 tl ler cebine gelsin yalnız alışveriş sırasında bir kereye mahsus farklı telefon numarası vermen gerekecek ilk alışverişte onay kodu gelmesi için.
blenderda çırpıcı yok değil mi canım?
yok canım ama buz kırma özelliği çok cezbetti beni bir de tasarımı. Ayrıca blender çırpıcıları mikserler kadar güçlü olmuyor zaten mikser almayı düşünüyordum ayrıca.
Eki Görüntüle 343997
Bu nasıl sence?
canım bence bu da güzel philipsin kötü olması imkansızdır zaten dediğin gibi tezgahta şarj ünitesi yer kaplıyor ama kablosuz olması pratik yani tezgahın bir köşesinde dursa süper hep :)
Evet tezgahın büyük olursa gerçekten süper olur.Ben çok dolu dolu olan mutfak tezgahlarını sevmiyorum.Tezgahımın çok büyük olup olmayacagını da bilmiyorum o nedenle şarjlı almayayım diyorum,kaldırıp çekmeceye koyarım.Gerçekten çok güzel duruyor ama.Mutfakta her yerde priz oluyor zaten takarım bir yere :)