Bu da benim çeyizimden örnekler...

ayyyy süpermiş hakkaten:) düz aynadan oluşan gardropla çok yakışır hem ferah geniş alan sağlar hemde sadeliğine uyar. bence bu yatak örtüsüde yakışır:))

Ya bunun hangi marka olduğunu bilmiyorum giz06 Lazzoni dedi ama sitesine baktım bu modelin aynısı yok Lazzoninkilere benziyor ama Lazzoni değil alan kişiye sordum cevap vermedi. Çok merak içerisindeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Nedir bu modelin adı.

Çok teşekkür ederim canım hemen bakacağım. Ya şöyle makul fiyata olsa da alsak en fazla yatak odasına toplam 5bin verebiliriz.

canım inşallah gönlüne göre bulursun:) ya bide yatak odasını kız tarafı alıyo bazı yerlerde (bizde henüz belli değil kimin alacağı) yaptığımız çeyizin maliyeti tüm ev eşyasına yakın zaten onuda erkek tarafı alsın dimi:))

kIZLAR BEYAZ EŞYALARDA AŞAĞIDAKİLERİ BEĞENDİM BUNLARI EN UCUZA NERDE MAL EDEBİLİRİM DİYE ARAŞTIRIYORUM TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİLDİĞİNİZ BİR YER VARSA İSTANBUL ANKARA ÖNERİYE AÇIĞIM. YARDIMINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

BUZDOLABI Siemens KG57NS90NE No Frost Buzdolabı 8 TAKSİT 2.589,00 TL $Bsiemens-kg57ns90ne-no-frost-buzdolabi.jpg

Bulaşık Makinesi Siemens SN26M882TR 6 Proğram Bulaşık Makinesi 1.184,66 TL 12 taksit

Kurutmalı Çamaşır Makinesi Yıkama Kapasitesi: 8 kg Kurutma Makinesi: 5 kg A +++ Enerji Performansı Maksimum Devir Hızı : 1400 rpm 1.593,71 TL 12 taksit 1. grubum bunlar. En pahalı paketi bu grup oluşturuyor.

$Bsiemens-26m882-buluasik-makinesi.jpg $Bsamsung-wd0804-8-kg-camasir-makinasi.jpg 5366

canım media market a bakabilirsin. mağazalardaki kampanyaları takip edersen en uygun oldukları periyotta temin edebilirsin

Son düzenleme:
canım bir hafta önce ankamaldeki siemensten anneme çamaşır makinası aldık.kampanyalı fiyatı 1600 olan makinayı bize 1270 gibi bi rakama verdiler.Bide ordan fiyat al istersen

Nişanlım hepsini SAMSUNG dan almamızı istiyor. Forumdonanımhaber den aldığımız yorumlar ve nişanlımınm ısrarı neyi gösterecek bilmiyorum şuan. Şunu söyleyebilirim kullanan birinden aldığım yorum da var. Samsung Buzdolaplarını da çok övüyorlar ve hepsi 10 yıl garantili. Fiyatlar da uçuk değil.

BUZDOLABI: Samsung RT60KZRSL 480 Litre Smart Freezer No Frost Buzdolabı 8 TAKSİT 1.464,00 TL

BULAŞIK MAKİNESİ Samsung DWFN320T 6 Programlı Bulaşık Makinesi 939,50 TL 12 TAKSİT -“A+AA” Enerji, Yıkama, Kurutma verimliliği $dimage_ok.jpg $01_large.jpg

Kurutmalı Çamaşır Makinesi de aynı 8 kg Kurutma Makinesi: 5 kg A +++ Enerji Performansı Maksimum Devir Hızı : 1400 rpm 1.593,71 TL 12 taksit 1. grubum bunlar. En pahalı paketi bu grup oluşturuyor. Eki Görüntüle 344573

Hepsi 4000 TL :KK52::KK52:

Kızlar biz eşyaları tekcarsım.com gibi toptancı beyaz eşyacılardan alacağımız için çok ucuz bayi ile her ürün arasında en az 500 TL oynuyor.

Son düzenleme:
tatlm bence çok hoş..nevresmlerinle de kıyasladm bence gayet uyumlu ve günlk kullanmak için ideal..ay su beyaz esyanın diğer gruplarını da ekleyiver fikir olsn bana da ilerisi için..kurutmalı çamaır mak de mi varmısşşşş şoşırdımmm:KK53:

inanır mısın nişanlım benden çok biliyor tutturdu kurutmalı olsun sen yokken uğraşamam dedi çamaşır asmaya :)) Sanki hep uzaklara gideceğim o da çamaşır asmak zorunda kalacak. Siemens Bosch kurutmalı makineler 2500 bayi fiyatı nette 2000 e bulunur. Ama Samsung nette özellikle Axess kampanyasıyla 1500 gibi bir rakama düşüyor. Bulaşık makinesini çamaşır makinesini beğendim ama Buzdolabı hep Siemens ve Bosch cezbetti beni :)

canım bir hafta önce ankamaldeki siemensten anneme çamaşır makinası aldık.kampanyalı fiyatı 1600 olan makinayı bize 1270 gibi bi rakama verdiler.Bide ordan fiyat al istersen

Bugün ANKAMALL e gideceğim her marka var hepsini yakından inceleyeceğim :) Sağol canım.

cnm 2.grup da gayet iyi gibi:26:
netten almayı mı düşünüosn peki?

Canım netten alınca o kadar avantajlı oluyor ki gitmediğimiz bayi kalmadı 5 kuruş düşmüyorlar nakit almayınca umurlarında değil adamların Enerji Verimliliği Kampanyası da yalan olmuş resmen 1 Şubatta bayiye gittik kampanyalı ürünleri görmeye, kampanya Şubat sonuna kadar uzatıldı diye bangır bangır bağırıyor reklamlar diye. Adam stoklarda yok kampanya bitti dedi. Konuyu şikayetvar.com a yazdım. Ne biçim kampanya yapıyorsunuz ürünlerin hiç biri stoklarda yok yazdım :) Yakında ararlar her halde. Netten alıp İstanbulda nişanlımın kaldığı eve ve tezyesine koyabiliriz her an eşyaları :)) İşte net kesin karar vermedim Siemens Bosch buzdolabı almayı hayal etmiştim aslında bilmiyorum yakından SAMSUNGlara alıcı gözüyle bakayım da. Bugün gideceğim demiştim ama kardeşime söz verdim mercimek köftesi yapmam lazım eve gidip arkadaşları gelecek. Daha sonra bakarım artık.

Canım netten alınca o kadar avantajlı oluyor ki gitmediğimiz bayi kalmadı 5 kuruş düşmüyorlar nakit almayınca umurlarında değil adamların Enerji Verimliliği Kampanyası da yalan olmuş resmen 1 Şubatta bayiye gittik kampanyalı ürünleri görmeye, kampanya Şubat sonuna kadar uzatıldı diye bangır bangır bağırıyor reklamlar diye. Adam stoklarda yok kampanya bitti dedi. Konuyu şikayetvar.com a yazdım. Ne biçim kampanya yapıyorsunuz ürünlerin hiç biri stoklarda yok yazdım :) Yakında ararlar her halde. Netten alıp İstanbulda nişanlımın kaldığı eve ve tezyesine koyabiliriz her an eşyaları :)) İşte net kesin karar vermedim Siemens Bosch buzdolabı almayı hayal etmiştim aslında bilmiyorum yakından SAMSUNGlara alıcı gözüyle bakayım da. Bugün gideceğim demiştim ama kardeşime söz verdim mercimek köftesi yapmam lazım eve gidip arkadaşları gelecek. Daha sonra bakarım artık.

Anladm cnm ama samsungda çok ii bi marka zaten..boscha hep güveniorz ama sorun yaşayan insanlarda var halam bana hiç bosch alma der mesela ama bende tutturdm bosch yada siemens olsn die..valla arada o kdr fark da oluosa bosch olmayıversn cnm samsng modelleri de gayet şık ve kaliteli görünüo bence..yakından da bak bakalm da beni de bilgilendr..bi kaç modeli benmde hoşuma gidio samsungun hatta senin ekledğin bile olabilir kodunu bilmiorm çnkü erkek arkadaşmla gezerken beğenmiştik bizde:KK39:

Buzdolabı alternatifi forumdonanımhaber den alan bir kişinin kendi çektiği ve çok beğendiğim buzdolabı $DSC00238.jpg $DSC00239.jpg

Kızlar nişanlıom beni ikna etti galiba forumdonanımhaber de inceleyin SAMSUNG gerçekten çok kaliteli olduğuna dair kullanıcı yorumları var. Ayrıca İstanbul Sirkeci'de Liman Day.Tük. Mall. Firmasında Münir Bey yetkili kişi fiyat konusunda çok yardımcı oluyormuş İstanbula geldiğimde direk oraya gideceğiz :))Resmen Bosch ve Samsung ürünleri arasında belirlediğimizde 2000 tl fark oluyor bu farkla neler alınmaz ki .Yani ucuz olsun diye beğenmediğim bir şey almam asla ama Samsungları da çok beğeniyorum.

Kızlar hepsini avrupabilisim.com dan alacağız. Depolama imkanları da var çok şükür. Spotçu değil distribütör farklı olduğu için daha uygun ve ürünler firma garantili.

Samsung çamaşır mak 1.682,68 TL ve bulaşık mak. 1.073,80 TL buzdolabı kesin değil ama o da en fazla 1.984,74 TL civarında olacak. Böylece 4741 TL oluyor. Özelliklerine göre çok uygun fiyatlar. Bayide 600 tutar hepsi en az.

X