Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğum günün kutlu olsun canım nice nice yıllara
o zaman nilden sana günün anlam ve önemini belirten ve 25. geldiğimde benim söyliceğim bir şarkı armağan olsun canım mutlu ama çok çok mutlu ol bu yaşını özellikle unutmucaksın evleniyorsun çünkü
ben aldıklarından özelikle 1.. havluyu sararshopta aradım ordan alcaktım ama hepsi çok güzeller bugünlerde bende havlu alıyorum limangoda kampanyayı göremedim canım bana sölermisin hangi kampanya
[video=youtube;q1BfClC7dBY]http://www.youtube.com/watch?v=q1BfClC7dBY[/video]
doğum günün kutlu olsun cnm mutlu yaşlaraaa
Çok teşekkür ederim KK da çok güzel arkadaşlar edindiğimi bugün tekrar görüyorum hepinizi çok seviyorum çok teşekkürler
Bu ara havlular my home kampanyasından karma bir kampanya havlu bornoz banyo paspası falan da var.
buldum ve aldım havlularımız aynı oldu şimdi 7 tl lik kuponumla 1 havlucuk daha alıyorum 10 tl ye geliyor 2 ashley havluyu alıyorum
soğuk ankara akşamı demişen istanbulun 10 katı bir soğuk vardır orda şimdi canım aman çok sıkı giyin canım
bizde seni çok seviyoruz iyikide kk dostluk bakımından çok güzel insanlar kazandırdı banada
Kızlar bugün hep karşıma beğendiğim şeyler fırsatlarla çıkınca kaçırmayayım dedim işte bugün aldıklarım toplu halde
Eki Görüntüle 339020 Eki Görüntüle 339021
Canım bende gördüm bunları yarıdanda fazla düşmüş çok iyi yapmışsın alarak canım çokta güzeller güle güllle kulllan
Canım aslında topik açabilirm en kısa zamanda açıcam
linens istanbul nevresiminin üstündekiler boncuk degilmi ben alcaktım arkadasım onlar 1 yıkamaya gider dedi korkuttu ama çok almak istyorum gitsede kumas kalitesi pamuk saten çok almak istyorum ben onu
Boncuk değilde ince metal parça aslında. Ben de tereddüt etmiştim ama Linense güvendim galiba ilk fiyatı da çok pahalıymış. Bu kadar pahalı nevresimin ilk yıkamaya giderse dekoru Linense dava açarım
o zaman beraber açarız canım benim bende alcam çünkü kesin kararımı verdim mağaza durcağına sandığımda dursun demi ama bu arada bizim çoğu eşyamız aynı yada benzer senin yemek takımından 2013 gelinleri olarak 4 kişi alcağız bide ben çatal bıçak takımına bayılıyorum pahalı ama çok güzel onu bile alabilirim
askıları alman çok iyi oldu keşke bende alsaydım diyorum dolabım çok dağıldı düzenli olurdu en azından dekorekodan almıştın galiba fiyatları ne kadardı
Canım dekorekodan aldığıma pişman oldum aslında daha önce hiç alışveriş yapmamıştım ordan kargoyu çok özensiz paketlemişler koliye bile koymmışlar Allahtan zarar görmemiş ürünler. Markafoni, Trendyol ve Tchibo gibi değil yani. Önümüzdeki hafta Tchiboya geliyor askılar. Aynı zamanda benim aldıklarımın aynısı Evmanya.com da satılıyor Efa markası. Pantolon askısıPantolon Askısı - 2 adet | evmanya.com , gömlek askısı,etek askısı adet fiyatı 8 TL. Evmanyada 2 şer adet olarak satılıyor 2 adeti 19,90. Tchiboda da adet 15 TL idi sanırım. Ben bir tane daha etek askısı almayı düşünüyorum. Tchibodan alacağım sanırım. Kargo o kadar güzel paketlenmiş geliyor ki gerçekten müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar ve de ürünleri çok kaliteli.
Canım çatal-kaşık takımım çok pahalı ama ben biraz indirimli aldım. Normalde taşsız olanını almıştım fabrika yanlış anlamış taşlısını üretmiş. Şikayetvar.coma durumu yazdım. Fabrikadan aradılar isterseniz taşlı modeli verelim bir de çay setini hediye olarak gönderelim dediler ben de kabul ettim. 1350 ye geldi çatal-kaşık +çay seti. Çok yerden fiyat almıştım. İstanbuldaysan fabrika satış mağazasına falan bakmanı öneririm. Bir de belli olmuyor bazı mağazalar daha çok indirim yapıyor.
Yemek takımım Ankara da çok uygun şuan ben 900 e almıştım şimdi 750 TL ye taksitli olarak satılıyor. Beğendiğim şeyleri almaya çalışıyorum belki bazı biraz daha pahalıya mal oluyor ama indirimlerden yararlanmaya çalışıyorum. Hepimiz inşallah beğendiğimiz şeylere en ucuz fiyatla sahip oluruzu ve güzel günlerde kullanırız
bizde mudo ve tchiboda gördük gelcek kampanyadan bende alcam ama evmanyada bilmiyordum hemen orayada bakalım arkadaşımla canım benim çok saol
hisar mağazası hiç göremiyorum ben bir mağaza araştırması yapayım olmadı nil beni fabrika satış mağazasına götürür ben jumbodan kafama göre tencere seti oluşturcam annem jumbodan alırız dedi ama misafir için olan çay seti çkb takımınıda hisardan alcam özellikle senin çkb çok harika valla çok beğeniyorum canım
evet ankarada çok uygun bir ara nil alacaktı ama bizde eminönü tarafında biryer bulduk bir ara oraya gidicez toplu alırsak indirim yapar herhalde 900 dü fiyatı belki 800 mal edebiliriz gibi geliyor
Süpremiş KK dayanışması hiçbir yüksek fiyat karşınızda duramaz artık
tchibonun yeni temasından çok şeker şeyler aldım bu arada kahve ekipmanımız aynı oldıu şablon set yeni temadaki çay kutusu ve 2 li silikon kalp seti aldım canım çeyiz topiği açıp paylaşmayı düşünüyorum
bu arada istanbula geldiğinde ne tarafta yaşıyacaksın canım sen
Gizzzzzzzzz istediğin battaniye markafonide şuan Aşk her yerde kampanyasında 116 TL yeeee
canım hemen bakıyorum kampanyaya bugün çok para harcıycam ayın ilk günlerinden hemide çok sağol alabilrsem alırım ki alcağım battaniye odur
kadiköy yada küçükyalıda oturursun herhalde bende anadolu yakasında oturcam ilerde birimizi ağırlarız