Bu da benim çeyizimden örnekler...

canım gule gule kullan :KK16:azcıkta kendımıze bakalım dımı yoksa kocısler bıze bakmayacaklar :21::21::21:

gunnurm sen arzu kaprolü ne kdra almıstın daha da mı düşmüş fiyatı anlamadm:s
cintemani de 215e düşmüş habern olsn:)

gunnurm sen arzu kaprolü ne kdra almıstın daha da mı düşmüş fiyatı anlamadm:s
cintemani de 215e düşmüş habern olsn:)

Canım Günnur aldıgında %50 indirimliydi.172.5 tu İstanbul nevresim takımı.Siyah olanda 245 tlydi.Şimdi 30 tl daha düşmüş.Çünkü ben bakıyorum sürekli :)

Son düzenleme:
Canım Günnur aldıgında %50 indirimliydi.172.5 tu İstanbul nevresim takımı.Siyah olanda 245 tlydi.Şimdi 30 tl daha düşmüş.Çünkü ben bakıyorum sürekli :)

hmmm anladm cnm daha da düşmez demiştik daha önce doru:))
valla 150ye bile düşsse yok yani artk annem kovalar artk beni:))
6 tane neyine yetmio dicek

Yaaaa düşmüş mü ? Düzleştiriciydi, maşaydı derken alamam bu ay artık ama önümüzdeki ayın hedeflerine koyabilirim. Ben o yatak örtüsü varya bir de ona bayılıyorum :KK1: Çok teşekkür ederim kızlar süpersiniz.

Yaaaa düşmüş mü ? Düzleştiriciydi, maşaydı derken alamam bu ay artık ama önümüzdeki ayın hedeflerine koyabilirim. Ben o yatak örtüsü varya bir de ona bayılıyorum :KK1: Çok teşekkür ederim kızlar süpersiniz.

hangi yatak örtüsü cnm yine arzunun mu:))

hangi yatak örtüsü cnm yine arzunun mu:))

Evet canım inşallah o da düşer şöyle ilerde bilmiyorum kullanışlı mıdır ama çok spor harika :) Aslında üşenmesem Zara Home mağazasında gideceğim bana çok ters oralar bir de hava şartları çok kötü şuan Ankarada.Sen Zara grupta çalışıoyodun değil mi? Mağazasına gittin mi hiç. Nette çok güzel ürünler var ama online satış yapan bir yer yok. Fiyatlarını da hiç bilmiyorum.

$20110503154005079.jpg $20110503154103939.jpg

Son düzenleme:
evt cnm inditex gruptaym daha dün uğradm zara homea bakırköyde ama nedense sitedeki ürünleri yoktu genelde çok günlk örtüler ve nevresmler vardı..her mağazada aynı ürünler olmuo bizde de durum öyle birden çok mağazaya bakmak lazm..
baktm baktm içim gitti su cintemaniye yaaa:))

Son düzenleme:
evt cnm inditex gruptaym daha dün uğradm zara homea bakırköyde ama nedense sitedeki ürünleri yoktu genelde çok günlk örtüler ve nevresmler vardı..her mağazada aynı ürünler olmuo bizde de durum öyle birden çok mağazaya bakmak lazm..
baktm baktm içim gitti su cintemaniye yaaa:))

Ben de her baktığımda çok özeniyorum ama bizim yatak odamıza uyumlu olur mu acaba? Siyah boğar mı böyle ferah bir yatak odasında çok güzel duruyor. Aman boğmaz heralde çok güzel çünkü :))

Kızlar bu günlük örtüler benim nevresimlerle uyumlu olur mu sizce? En kararsız olduğum konu yatak örtüsü ne yapacağım :S $EvTekstil_1113794.jpg $EvTekstil_1113805.jpg

bence taş rengi ilk resmdeki güzel cnm..benmkine benzettm desen olmasa da sekli benzio sanki:)

bence önemli olan nevresime uyması diil örtünün mobilya halı ve perdeye uygun olması die düşünüorum

bence önemli olan nevresime uyması diil örtünün mobilya halı ve perdeye uygun olması die düşünüorum

Bence de nevresimden çok halı ile uyumlu olması daha önemli canım ama elbette söz konusu senin odan, neyle uyduracağını sen bilirsin :)

Sağolun kızlar dediğiniz gibi o zaman ben yatak örtüsünü en sona bırakayım yatak odası belli olunca alırım artık :))) Ama en zorlandığım konu yatak örtüsü seçimi diyebilirim. Şöyle vurulduğum bir şey görsem alacağım :)))

Nilcim seninki çok güzel ve çok uyguna almışsın resmen. Ben de şöyle uygun ve spor birşey arıyorum inşallah bulurum.

İşte aşık olduğum yatak odası keşke benim olsa :KK70:

bende çok beğendim güzelmiş markası nedir canım doğtaştakilere benzettim ama

bu arada senin istanbul nevresimin nasıl canım ben hiç bakmadım mağazaya gidip internetten sipariş vericemde, bide şu sarevden aldığın battaniyenin kremini alcam ama bulamıyorum evtekstilbulda yok çoğu sitede yok çok alan oldu herhalde onu canım

bende çok beğendim güzelmiş markası nedir canım doğtaştakilere benzettim ama

bu arada senin istanbul nevresimin nasıl canım ben hiç bakmadım mağazaya gidip internetten sipariş vericemde, bide şu sarevden aldığın battaniyenin kremini alcam ama bulamıyorum evtekstilbulda yok çoğu sitede yok çok alan oldu herhalde onu canım

Canım kumaş yapısı falan çok güzel bence nevresimin, rengi haki annemler koyu buldu ama ben çook beğendim doğrusu. Yastık kılıfnı geçirip denedim harika duruyordu. Sade ve şık şeyleri daha çok beğeniyorum ben. İçinde bir de ömür boyu yastığı var onu kullanır mıyım emin değilim ama :KK9: Sarevden aldığım battaniyeyi senin için araştırdım bak buralarda var Sarev Marni v1 Exclusive Battaniye Tek Kişilik Battaniyeler SAREV

Sarev Exclusive Series Marni V1 Pamuk Akrilik ift Kiilik Battaniye - Ucuzagel.com : Gvenli online alveri , Kapda demeli sipari
ift Kiilik Marni v1 Exclusive Battaniye | Sarev Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
SAREV EXCLUSIVE SERIES MARNI V1

Markası Lazzoni havalar ısınınca fabrika satış mağazasına bakacağım. Pahalı ama çok çok güzel mağazalarda indirim olduğunu söylemişti missbery umarım haklıdır :KK16:

X