Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gule gule kullan azcıkta kendımıze bakalım dımı yoksa kocısler bıze bakmayacaklar
gunnurm sen arzu kaprolü ne kdra almıstın daha da mı düşmüş fiyatı anlamadm:s
cintemani de 215e düşmüş habern olsn:)
Canım Günnur aldıgında %50 indirimliydi.172.5 tu İstanbul nevresim takımı.Siyah olanda 245 tlydi.Şimdi 30 tl daha düşmüş.Çünkü ben bakıyorum sürekli :)
Yaaaa düşmüş mü ? Düzleştiriciydi, maşaydı derken alamam bu ay artık ama önümüzdeki ayın hedeflerine koyabilirim. Ben o yatak örtüsü varya bir de ona bayılıyorum Çok teşekkür ederim kızlar süpersiniz.
hangi yatak örtüsü cnm yine arzunun mu:))
evt cnm inditex gruptaym daha dün uğradm zara homea bakırköyde ama nedense sitedeki ürünleri yoktu genelde çok günlk örtüler ve nevresmler vardı..her mağazada aynı ürünler olmuo bizde de durum öyle birden çok mağazaya bakmak lazm..
baktm baktm içim gitti su cintemaniye yaaa:))
bence önemli olan nevresime uyması diil örtünün mobilya halı ve perdeye uygun olması die düşünüorum
Bence de nevresimden çok halı ile uyumlu olması daha önemli canım ama elbette söz konusu senin odan, neyle uyduracağını sen bilirsin :)
İşte aşık olduğum yatak odası keşke benim olsa
bende çok beğendim güzelmiş markası nedir canım doğtaştakilere benzettim ama
bu arada senin istanbul nevresimin nasıl canım ben hiç bakmadım mağazaya gidip internetten sipariş vericemde, bide şu sarevden aldığın battaniyenin kremini alcam ama bulamıyorum evtekstilbulda yok çoğu sitede yok çok alan oldu herhalde onu canım