Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar düğün tarihim ve yeri kesinleşti 8 Eylül de Mersine Gondol Otelde olacak. Bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 339855 Eki Görüntüle 339856 Eki Görüntüle 339857 Eki Görüntüle 339858 Eki Görüntüle 339859 Eki Görüntüle 339860 Eki Görüntüle 339861
canım çok sağol bir iki model var çok beğendiğim bu ay İstanbula gidince nişanlımın bildiği biri varmış onu araştıracağız. Olmadı Ankarada bir yer bulacağım ama bu modeller harika başka model bakma gereksinimi bile duymuyorum aşık oldum ikisine :)
2. model benimde gelinlik listemde var ama biz böyle aşık olsakta oraya gidince asla giymem dediğimiz gelinlikleri bile seçebiliriz çünkü yakışan önemliymiş bu işlerde her ayrınıtının önemi varmış ben çok beğeniyorum bu tür modeller ama zayıfta olsam yakışamayabilirmiş canım bunun araştırmasına koyul muhakak alcaksın herhalde diktirmiceksin dimi
vuuu düğün tarihi belli olan biri daha. canım benim hayırlı olsun inşallah çok güzel olur düğünün. gondol oteli biliyorum emin ol güzel olacaktır beğendiğin gelinlikler de çok hoş. inşallah her şey istediğin gibi olur
Canım diktirmeyi düşünüyorum yoksa bu modellerde hazır gelinlikler belli markalarda var veeeeeeeeee çoooooooook pahalı. Gerçi daha gelinllikçiye bile gitmedim ama Pronovias marka gelinliklerin ne kadar pahalı olduğunu biliyorum. Marka değil önemli olan model ama bu modellere benzer model bile görmedim gelinlikçi vitrinlerinde. İnşallah hem üzerimize yakışan hem de beğendiğimiz bir gelinlik buluruz. Gerçekten iyi dikebilecek biri bulduğumda bu modelleri ufak değişikliklerle kendi vücuduma uyarlayabilirim diye düşünüyorum.
Kızlar özenle aldığımız çeyizleri Allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Burada fikir veren herkese en içten şekilde teşekkür ediyorum.
Yemek takımım, kadehlerim ve karafım
Masa Örtüm ve Runnerım ve 8 adet Peçetem
Mutfak Önlük Setim
Çay Takımların ve çatal bıçak takımım
Şamdanım, İstanbul serisi kahve fincanlarım ve Seramik Tencere Takımım ve Seramik Sahanım
Çelik tencere takımım, sos tencerem ve Brabantialarım, 1 litre siyah yağ kabım,Muffin Kalıplarım, Kahve Dekor Şablonum :)
Tupper Oval Dizayn ve Berrrak Setim
Bulaşıklığım, çelik süzgecim ve sebze soyacaklarım
Minik süzgecim, fındık ve ceviz kıracaklarım, poşet mandallarım, sarımsak ezeceğim, emaye saklama kaplarım ve büyük melamin süzgecim
Servis Kepçe, Spatula, Kevgir, Patates Ezici, Dondurma Kaşığı, Servis Kaşığı, Salata Maşası, Cam Saklama Kaplarım, Un Eleğim
Melamin Tepsim:Çok seviyorum onu :)
Tupper saklama kaplarım ve sürahim
Tupper Kek Kalıplarım, Silikon Fırçam ve Şekerparelerim
Karabiber Değirmenim, rendem, limon sıkacağım(süper:), kağıt havluluğum, silikon çırpıcım ve spatulam
Bıçaklarım, doğrama tahtam, pirinç süzgecim, bir diğer süzgecim ,hunim, cam tereyağlık ve sosluğum
Kendimce oluşturduğum kahvaltı takımım
Cam servis ürünlerim
İstanbul Nevresim Takımım
Sarev Exclusive Series Marni V2 Pamuk Akrilik Battaniye-Mınımal Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Plaıd Dark Blue Çift Kişilik-Mınımal Çift Kişilik Nevresim Takımı Atomıc-Blue-US Polo Çift Kişlik Nevresim Takımı (Phillips) ve Çift Kişilik Yorgan Hediyesi-1 Adet Tek kişilik Bambofiber Yorgan-1 Adet Çift Kişilik Bambufiber Yorgan
Havlularım
Askılarım
Saç Düzleştiricim, Su Dalgası Maşam
Merhaba,
Seramik tavalarla ilgili araştırma yaparken, bu topiğin ilk sayfasında çeyizlerini gördüm. Kardeş ALLAH AŞKINA o askıları nerden buldun ? O kadar çok kemerim, çantam fularım var ki o askılar tam bana göre. Bursa merkezde oturuyorum, hiç o askılardan görmedim. Belli bir mağazadansa gidip bakayım yada internetten aldıysan sitesi neydi ? Birde pembe fındık ceviz kıracakları ile kırmızı beyaz saklama kaplarını nerden aldın ? Cam servisler harika. Güle güle iyi günlerde kullan. ALLAH mesut mutlu etsin İNŞALLAH.
Merhaba,
Seramik tavalarla ilgili araştırma yaparken, bu topiğin ilk sayfasında çeyizlerini gördüm. Kardeş ALLAH AŞKINA o askıları nerden buldun ? O kadar çok kemerim, çantam fularım var ki o askılar tam bana göre. Bursa merkezde oturuyorum, hiç o askılardan görmedim. Belli bir mağazadansa gidip bakayım yada internetten aldıysan sitesi neydi ? Birde pembe fındık ceviz kıracakları ile kırmızı beyaz saklama kaplarını nerden aldın ? Cam servisler harika. Güle güle iyi günlerde kullan. ALLAH mesut mutlu etsin İNŞALLAH.
Düğünün yapılacağı yer çok şık umarım her şey güzel olur o gün. Çeyizinizdeki parçalar da çok hoş,güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim yakından görmesem de ben de çok beğendim önemli olan o günün sorunsuz ve mutlu bir şekilde geçmesi. Beğenmenize çok sevindim sizin çeyizlerinizi de çok beğeniyorum ben ama topiğinize son zamanlarda baktığımda fotoğraflar görünmüyordu.
lazzoni:) tatlım
Canım günaydın , merhaba :))
Düğün tarihin belli olmuş :) Hayırlı olsun inşallah artık olay iyice sayılı gün kıvamına geldi; bundan sonrası daha da çabuk geceçektir :)
Düğün mekanını da çok beğendim :) Her şey çok güzel olur inşallah.
Ve bir de ikinci gelinliği daha çok beğendim ben; inşallah hakkıyla yapabilecek bir terzi bulursunuz canım :)
Her şey için kolaylıklar diliyorum :)