Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blender da aldım Braunun Kablosuz Modeli ve çok da uyguna aldım arkadaşlar. 12 taksit 157 TL.
Eki Görüntüle 341008
canım çok hızlısın valla çok güzel bir model bende kablosuz istiyorum nereden aldın gerçektende çok uyguna almışssın
Canım Oktay Dtm dan aldım görüştüm çok ilgililer hemen kargolayacaklarını söylediler bakalım elime sorunsuz geçer inşallah :)) Netten yaptığım alışverişlerde sorun yaşamadım henüz umarım böyle gider. Nişanlımdan kaptım bu huyu her şeyini netten alıyor en son laptop aldı hem de daha önce alışveriş yapmamış olduğu bir siteden ama sorun yaşamadı hiç. Bu blender dışarıda 300 TL ye kadar satılıyor hayatta o kadar para veremem :)
vuvvvv canım cidden çok ucuza mal ettin sen
canım akşam burda olursan bana yardım edermisin sarevin pamuk satenleri evimisterde 119 inmiş 192 den benimde 50 tl kuponum var 2 adet 70 tl ye geliyor birtanesi birkaç model belirledim buraya eklesem yardım etseniz olurmu 2 adet alıp yatak odası olayından kurtulmak istiyorum artık
sonuncu sorum:) polo yorganını çok beğendim nerden aldın? bide bu yorgan olayında kaz tüyü mikrofiber falan kafamı karıştırıyo sen ne önerirsin canım?
kesme tahtası korkmaz canım bildiğim kadarıyla
polo yorganda nevresimin yanında hediye edilenlerden evtekstilbul yapıyor genel olarak bu kampanyayı bir bak derim sarev ve poloda nevresim alınca yorganda veriyorlar
CROCU
merhaba çeyizinize bayıldım desem yeridir maşallah:) en az yirmi kez girip çıkıp baktım herhalde:))) çeyiz listemi seninkine göre yapcam o derece yani zevklerimiz çok uyuşuyor:)) şimdiii sorularıma başlıyorum;
1-salata tahtan korkmaz markamı?
2-seramik tencere fikrinide senden duymuştum:) senin aldığının markası ne ve kaça aldın?
umarım sorularımla sıkmam seni
Canım hayırlı olsun ben senin aldığınla bunun arasında kalmıştım zaten en sonunda buna karar verince hemen aldım bugün. Mailime baktım da hemen kargoya vermişler. Daha önce alışveriş yapmadığım bir siteydi.CROCU
braun blender setinin kablolusunu aldım bende geçen ay hepsiburadan:) tüm mutfagım siyah ve gri olcak sanırım:9
CROCU
sonuncu sorum:) polo yorganını çok beğendim nerden aldın? bide bu yorgan olayında kaz tüyü mikrofiber falan kafamı karıştırıyo sen ne önerirsin canım?
juligu
Canım senin çeyizin emsallik valla,iyiki eklemişsin,fikir alıyoruz düğününün olacağı yer süper,sana yakışırbirde o gelinlik modellerini nerden buldun bakayımm,çok farklı ve ilk eklediğin model süper ötesi şahaneÇok çok mutlu ol inşşş
hemen ben cevap vereyim canım askıları dekoreko die bir siteden aldı arkadaşımız efa marka olması lazım mudo da ve evmanya die sitelerde askı die aratırsan ordada askılar var bide tchibo markasının sitesine girersen pazartesi günü gelcek yeni temadada vardır bakabilirsin canım tchibonun fırsatlarındada var o askılar sitelere bakmanı önerirrim
Canım evmanya da bazıları var Gömlek Askısı - 2 adet | evmanya.com kemer askısı ve şal askıcı tchibo.com.tr den Pazartesi internet sitesinde bu askılarının satışı başlayacak. Kırmızı ceviz ve fındık kıracakları Tekzen den Metaltex gibi bir marka var. Koçtaş ve Tekzen de çok satılıyor. Kesin bulursun. Cam servisleri de Esse de Ykm de Esse ürünlerinin olduğu yerlerde bulabilirsin. Kırmızı beyaz saklama kapları Tupperware Berrak Serisi gittigidiyor veya sahibinden.com da aratırsan bulursun canım ya da tupperware danışmanından alabilirsin.
Çok teşekkür ederim canım sen de beğendşklerini bulursun inşallah, buradan Giz e de çok teşekkürler benden önce cevaplamış öptüm
Rica ederim bana da kılavuz olduğu için öğrendim bunları bu sitede zaman geçirdikçe sen de öyle olacaksın kendine inanamayacaksın :)CROCU
canım çok teşekkür ederim :) ne kadar güzel bi site okadar çok şey öğrendimki kılavuz oldu resmen bana bu site:)
gunesbulut
Selam,
Bilgisayarı az önce açtım, cevapları yeni gördüm. Çok teşekkür ederim. Şimdi internet sitelerine bakayım. Hafta sonu da mağazalara giderim. Çok kullanışlı ürünler. iyi günlerde kullan çeyizlerin çok güzel arkadaşım. İNŞALLAH mesut mutlu bir evliliğin olur. ALLAH bir yastıkta kocatsın. Amin.
gunnur harika bi seçim ve çok uygun fiyat tebrik edermmmmmBlender da aldım Braunun Kablosuz Modeli ve çok da uyguna aldım arkadaşlar. 12 taksit 157 TL.
Eki Görüntüle 341008
gunnur harika bi seçim ve çok uygun fiyat tebrik edermmmmm
siyah diye diye kablosuz olanı da almıssn güle güle kullann şeker