Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım kumaş yapısı falan çok güzel bence nevresimin, rengi haki annemler koyu buldu ama ben çook beğendim doğrusu. Yastık kılıfnı geçirip denedim harika duruyordu. Sade ve şık şeyleri daha çok beğeniyorum ben. İçinde bir de ömür boyu yastığı var onu kullanır mıyım emin değilim ama :KK9: Sarevden aldığım battaniyeyi senin için araştırdım bak buralarda var Sarev Marni v1 Exclusive Battaniye Tek Kişilik Battaniyeler SAREV

Sarev Exclusive Series Marni V1 Pamuk Akrilik ift Kiilik Battaniye - Ucuzagel.com : Gvenli online alveri , Kapda demeli sipari
ift Kiilik Marni v1 Exclusive Battaniye | Sarev Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
SAREV EXCLUSIVE SERIES MARNI V1

Markası Lazzoni havalar ısınınca fabrika satış mağazasına bakacağım. Pahalı ama çok çok güzel mağazalarda indirim olduğunu söylemişti missbery umarım haklıdır :KK16:

ben ömür boyu yastığını aslında çok kullanmak istiyorum biz o yastık olaynının espirisini hep yaparız sevgilimle aramızda o hep bir ömür boyu aynı yastık diyolar farklı olmasın aynı istiyorum diye espiri yapar bana 1 nevresimde olsa onun gönlü olsun hem benimde gözüme hitap ediyor hoş :KK1::KK1::KK1:

lazzoniye gelince arkadaşım lazzonideki bir modelin aynısını masko yada modokode gezerken gördüler hemde ilk girdikleri mağazada daha kalitelisiymiş onu sipaiş vericez diye konuşuyordu sana istersen mağaza ismini öğreneyim canım yada bir mailime bakayım linkleri saklıyorum çünkü sende bakarsın fikir olur en azından

battaniyeler için teşekkürler hemen bakıyorum sitelere canım

ben ömür boyu yastığını aslında çok kullanmak istiyorum biz o yastık olaynının espirisini hep yaparız sevgilimle aramızda o hep bir ömür boyu aynı yastık diyolar farklı olmasın aynı istiyorum diye espiri yapar bana 1 nevresimde olsa onun gönlü olsun hem benimde gözüme hitap ediyor hoş :KK1::KK1::KK1:

lazzoniye gelince arkadaşım lazzonideki bir modelin aynısını masko yada modokode gezerken gördüler hemde ilk girdikleri mağazada daha kalitelisiymiş onu sipaiş vericez diye konuşuyordu sana istersen mağaza ismini öğreneyim canım yada bir mailime bakayım linkleri saklıyorum çünkü sende bakarsın fikir olur en azından

battaniyeler için teşekkürler hemen bakıyorum sitelere canım

Canım gönderirsen çok mutlu olurum. Belki de beğendiğim her şeyi yaptırma imkanım olur oraya hem de yarı fiyatına. Çok şık ve sade aynısını bulabilsem ne kadar da mutlu olurdum kim bilir. Şuan linenste benim aldığım nevresimin fiyatı daha da düştü kaçırma bence beğendiysen.

Bak bir de bunlar çok farklı ve romantik geldi gözüme Gelin Home markası Bingomingo da %50 indirimli

$gln_cyz_bahardali_1306852644.jpg $gln_cyz_dantelli_ekoseli_1306852623.jpg $gln_cyz_nilufer_1306852604.jpg $mina_1306852563.jpg

Canım gönderirsen çok mutlu olurum. Belki de beğendiğim her şeyi yaptırma imkanım olur oraya hem de yarı fiyatına. Çok şık ve sade aynısını bulabilsem ne kadar da mutlu olurdum kim bilir. Şuan linenste benim aldığım nevresimin fiyatı daha da düştü kaçırma bence beğendiysen.

Bak bir de bunlar çok farklı ve romantik geldi gözüme Gelin Home markası Bingomingo da %50 indirimli

Eki Görüntüle 337834 Eki Görüntüle 337835 Eki Görüntüle 337836 Eki Görüntüle 337837

canım modeller çok güzel

bu arada mobilyacıları castamo mobilya sitesi lazzoniye benziyor bide sitesindeki modellerden çok çok başka modeler var lazzoniyle aynı sitelerine neden koymadıklarını bilmiyorum ama çok güzel modeller var dedi arkadaşım lazzonideki gece serisindeki sondan 3. modeldi herhalde beğendiği bütün yatak modelleri varmış ve herhalde tasarımı sana bırakıyorlar bide iç mimarları var evin düzenine karar veriyor ben pek bilmiyordum mobilyacılar iç mimarlarla çalışıyorlarmış

Canım çok sağol sen de mobilyalarını paylaşır mısın bir ara :KK16: Çok merak ediyorummm :KK9:

:) Canım paylaşayım hemen tabii :) Bu arada İstanbul'a gidecekmişsin Atalay mobilya var bir de muhtemelen fiyatları yüksektir ama gene de aklında bulunsun internet sitesi de var çok güzel modelleri var :) Ama bu eşyalar ömürlük ev sahibi olacaklar için tabii :KK43: Bir an önce kendi evlerimiz olsun inşallah :)

Bu koltuk takımımız ve salon artı oturma odamız :)) ( Biz salon ve oturma odası ayrımı yapmadık kütüphane- çalışma odası yaptık bir odayı ).
$Görüntü033.jpg

Bu yemek odası takımımız ( Gümüşlükler- vitrinler yok )
$2054%20EBRU.jpg

Bu da yatak odamız ( Fotoğrafın boyutu büyük geldi gene yükleyemedim :KK43: )
Şu siteden girip yatak odaları kısmında ebru beyaz yazısına gelince yanda beliren mobilya canım benimki :) Yemek odasıyla takım.
MNS Mobilya // Yatak Odalar, Yemek Odalar, Duvar niteleri

Canım çok haklısın en güzelini kendi evimiz olunca almalıyız çünkü bu eşyalar kirada ordan oraya gidecek belki de. Hepsi çok güzel Allah evinizden mutluluğu eksik etmesin taze evliler :KK70: Biz de o günleri görelim inşallah ..... :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

$1 (1).jpg $1.jpg $0001005_300.jpeg

Sarev Ashley El Havlu - V02 Krem
Sarev Mikado Nakışlı Havlu (Bay) V1 Beyaz

Doğum günüm olduğu için limango hediye çeki vermiş ben de boşa gitmesin dedim kızlar.

Canım çok haklısın en güzelini kendi evimiz olunca almalıyız çünkü bu eşyalar kirada ordan oraya gidecek belki de. Hepsi çok güzel Allah evinizden mutluluğu eksik etmesin taze evliler :KK70: Biz de o günleri görelim inşallah ..... :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bir de her evin düzeni metrekaresi bilmem nesi farklı :) Ah belki de bu kadar düşünmemize hiç gerek yoktur :))
Sağ ol canım benim daha güzelleri senin olsun inşallah :) Amiiin :) İnşallah, evlilik alışık olmadığımız yeni sorumluluklar ilişki biçimleri katıyor hayatımıza; elbette bir uyum süreci gerekiyor. Ama gerçekten de sevdiğinle birlikte olmak eş olmak tarif edilemez keyifte :)

Bu arada doğumgününmüş canım. Bir Kova burcu olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek :))
Doğum günün kutlu olsun; nice mutluluklar müjdeler seninle olsun yeni yaşında :) Öptüm çook :)

Bir de havlularını da çok beğendim :) Güle güle kullan :)

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım 25 ime bastım bugün bakıyorum da ne kadar büyümüşüz ama ruh hala 18 :KK9:

Evet canım insan hiç anlamıyor 25 senenin nasıl geçtiğini.25 koca yıl geçmiş ama daha hayat yeni başlıyor :)

25 yaşında ve aşıksanız hayat çok güzel :KK52:

Bir de her evin düzeni metrekaresi bilmem nesi farklı :) Ah belki de bu kadar düşünmemize hiç gerek yoktur :))
Sağ ol canım benim daha güzelleri senin olsun inşallah :) Amiiin :) İnşallah, evlilik alışık olmadığımız yeni sorumluluklar ilişki biçimleri katıyor hayatımıza; elbette bir uyum süreci gerekiyor. Ama gerçekten de sevdiğinle birlikte olmak eş olmak tarif edilemez keyifte :)

Bu arada doğumgününmüş canım. Bir Kova burcu olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek :))
Doğum günün kutlu olsun; nice mutluluklar müjdeler seninle olsun yeni yaşında :) Öptüm çook :)

Bir de havlularını da çok beğendim :) Güle güle kullan :)

İnşallah Amin Yarebbim :KK70: Ben de o günleri sabırsızlıkla bekliyorum eminim güzel yanı kadar uyum sürecinde zorlukları da olacaktır ama bu zorlukların üstesinden birlikte gelmek işin güzel tarafı olsa gerek. Canım sen ne burcusun ne zaman doğdun? Beğenmene sevindim ben deee öptüm çok fazla :KK54:

Doğma Günün kutlu olsn cnmmmmmmmmmm musmutlu yıllaraaaaaa:KK9::KK9::KK9:
bunu kırmızı muffinlerimle kendi ellerimle de yapmak isterdim ama belki 26ya 27ye kısmet olur inşşşşş:KK69:
$1566745846_2923de5931.jpg
havlularn çok güzel sarevde benim beğendiğim 2 modeli almısssınn bende henüz almadm hiç ama alırsam bunlardan almayı düşünüodmm artk eminmki zevk ikiziyiz bizzzzzz:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
doğma günün kutlu olsn cnmmmmmmmmmm musmutlu yıllaraaaaaa:KK9::KK9::KK9:
havlularn çok güzel sarevde benim beğendiğim 2 modeli almısssınn bende henüz almadm hiç ama alırsam bunlardan almayı düşünüodmm artk eminmki zevk ikiziyiz bizzzzzz:nazar::nazar::nazar:

:KK16: Canım çok teşekkür ederimmmmmmmm birlikte nice senelerimizi kutlarız inşallah KK da :KK9: Zevklerimiz çok örtüşüyor eminim bi ikizlik durumu var :KK31:

o zaman nilden sana günün anlam ve önemini belirten ve 25. geldiğimde benim söyliceğim bir şarkı armağan olsun canım mutlu ama çok çok mutlu ol bu yaşını özellikle unutmucaksın evleniyorsun çünkü :KK1::KK1::KK1:

ben aldıklarından özelikle 1.. havluyu sararshopta aradım ordan alcaktım ama hepsi çok güzeller bugünlerde bende havlu alıyorum limangoda kampanyayı göremedim canım bana sölermisin hangi kampanya

[video=youtube;q1BfClC7dBY]http://www.youtube.com/watch?v=q1BfClC7dBY[/video]

X