- 25 Şubat 2011
- 2.687
- 4
herşeyiniz çok güzel mutlu günlerde kullanın :)
Çok teşekkür ederim umarım siz de beğendiğiniz her şeye en önemlisi mutlulukla sahip olursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herşeyiniz çok güzel mutlu günlerde kullanın :)
Canım kumaş yapısı falan çok güzel bence nevresimin, rengi haki annemler koyu buldu ama ben çook beğendim doğrusu. Yastık kılıfnı geçirip denedim harika duruyordu. Sade ve şık şeyleri daha çok beğeniyorum ben. İçinde bir de ömür boyu yastığı var onu kullanır mıyım emin değilim ama Sarevden aldığım battaniyeyi senin için araştırdım bak buralarda var Sarev Marni v1 Exclusive Battaniye Tek Kişilik Battaniyeler SAREV
Sarev Exclusive Series Marni V1 Pamuk Akrilik ift Kiilik Battaniye - Ucuzagel.com : Gvenli online alveri , Kapda demeli sipari
ift Kiilik Marni v1 Exclusive Battaniye | Sarev Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
SAREV EXCLUSIVE SERIES MARNI V1
Markası Lazzoni havalar ısınınca fabrika satış mağazasına bakacağım. Pahalı ama çok çok güzel mağazalarda indirim olduğunu söylemişti missbery umarım haklıdır
ben ömür boyu yastığını aslında çok kullanmak istiyorum biz o yastık olaynının espirisini hep yaparız sevgilimle aramızda o hep bir ömür boyu aynı yastık diyolar farklı olmasın aynı istiyorum diye espiri yapar bana 1 nevresimde olsa onun gönlü olsun hem benimde gözüme hitap ediyor hoş
lazzoniye gelince arkadaşım lazzonideki bir modelin aynısını masko yada modokode gezerken gördüler hemde ilk girdikleri mağazada daha kalitelisiymiş onu sipaiş vericez diye konuşuyordu sana istersen mağaza ismini öğreneyim canım yada bir mailime bakayım linkleri saklıyorum çünkü sende bakarsın fikir olur en azından
battaniyeler için teşekkürler hemen bakıyorum sitelere canım
Canım gönderirsen çok mutlu olurum. Belki de beğendiğim her şeyi yaptırma imkanım olur oraya hem de yarı fiyatına. Çok şık ve sade aynısını bulabilsem ne kadar da mutlu olurdum kim bilir. Şuan linenste benim aldığım nevresimin fiyatı daha da düştü kaçırma bence beğendiysen.
Bak bir de bunlar çok farklı ve romantik geldi gözüme Gelin Home markası Bingomingo da %50 indirimli
Eki Görüntüle 337834 Eki Görüntüle 337835 Eki Görüntüle 337836 Eki Görüntüle 337837
Canım çok sağol sen de mobilyalarını paylaşır mısın bir ara Çok merak ediyorummm
Eki Görüntüle 338520 Eki Görüntüle 338519 Eki Görüntüle 338528
Sarev Ashley El Havlu - V02 Krem
Sarev Mikado Nakışlı Havlu (Bay) V1 Beyaz
Doğum günüm olduğu için limango hediye çeki vermiş ben de boşa gitmesin dedim kızlar.
güle güle kullan canımcım... bugün mü doğum günün? kutlu mutlu olsuuun,aşk dolu nice mutlu yaşlara,sağlıkla inşallah
Evet canım bugün doğum günüm çooook teşekkür ederim güzel dileklerin için
Doğum günün kutlu olsun canım.Nice güzel yaşlara :)
Canım çok haklısın en güzelini kendi evimiz olunca almalıyız çünkü bu eşyalar kirada ordan oraya gidecek belki de. Hepsi çok güzel Allah evinizden mutluluğu eksik etmesin taze evliler Biz de o günleri görelim inşallah .....
Çok teşekkür ederim canım 25 ime bastım bugün bakıyorum da ne kadar büyümüşüz ama ruh hala 18
Bir de her evin düzeni metrekaresi bilmem nesi farklı :) Ah belki de bu kadar düşünmemize hiç gerek yoktur :))
Sağ ol canım benim daha güzelleri senin olsun inşallah :) Amiiin :) İnşallah, evlilik alışık olmadığımız yeni sorumluluklar ilişki biçimleri katıyor hayatımıza; elbette bir uyum süreci gerekiyor. Ama gerçekten de sevdiğinle birlikte olmak eş olmak tarif edilemez keyifte :)
Bu arada doğumgününmüş canım. Bir Kova burcu olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek :))
Doğum günün kutlu olsun; nice mutluluklar müjdeler seninle olsun yeni yaşında :) Öptüm çook :)
Bir de havlularını da çok beğendim :) Güle güle kullan :)
Evet canım insan hiç anlamıyor 25 senenin nasıl geçtiğini.25 koca yıl geçmiş ama daha hayat yeni başlıyor :)
25 yaşında ve aşıksanız hayat çok güzel
doğma günün kutlu olsn cnmmmmmmmmmm musmutlu yıllaraaaaaa
havlularn çok güzel sarevde benim beğendiğim 2 modeli almısssınn bende henüz almadm hiç ama alırsam bunlardan almayı düşünüodmm artk eminmki zevk ikiziyiz bizzzzzz