cnm güle güle kullan bormiollileriniiiiiikeaya gidiorm bende bakalm güzel ciciler bulabilicekmiyim
çok güzel ıvır zıvırlar almıssın cnm sende:) ikeada beğendiğim nevresim kalmayınca fena sinirlendm beğendiklerimi de almadm:))
ocak 25inden sonr gelebilirmiş o zman gidince belki alırm diğerlerinide, güle güle kullan cnm, dolma oyucu çok enteresanmış:))
canım çok erken gereksiz olur belki bunları şimdiden alışım diyorum sonra da yok yok uğraşma daha sonraları al şimdiden diyorumBakalım sonumuz ne olacak? IKEA yakınsa dert etme canım gider alırsın vaktin olur bol bol. Bu arada Bernardo alışveriş çekini almakla çok iyi yapmışsın bu ay İstanbula nişanlımın yanına gitçem o yüzden kemer sıkma politikası uyguluyorum bu aylık çok istesem de alamyıyorum o grouponlardan dan
canım yemek takımını nekdara aldın. hayırlı olsun:)
canım hisar titenyum çatal bıçak kaşık takımını şimdi gördüm ne kadara aldın canım bu biraz pahalıydı ama çok şık canım
bu arada yeni cicilerinde çok hoş
Teşekkür ederim sağol canım :) Yemek Takımını 900 e almıştım. Şuan Ankara da birkaç yerde indirimde 750 TL ye bulabilirsin.
canm nasıl alcaz onu. bn izmitteyim:S
peşinde alırdım daha çok indirim yapılırdı belki.s ama işte mesafe
cnm bekle ilerde birlkte alırız peşinde 2 takım baya indrm olur
çok güzel dimi bayılıorm bende sadeliğineeee
Kızlar Aydoğanlarda, Alp Billuriyede Kayalarda ve Decorium da da vardı galiba telefondan bu konuyu görüşebilirsiniz. İlla bir kolaylık sağlarlar. Kargoyla da iyi bir şekilde ambalajlayıp gönderirler bence. Kurabiyelikleri de hediye olarak verirler çok güzel olur.
SAOL CANIM:) şık dımı resimdekiler gibi. bn dışarda hiç görmedim:S
Çok güzel gerçekten annem beni zorla çeyiz alışverişine götürmüştü ilk aldığım parça bu ve çelik tencere takımım :)
tatlm çok hoşlar kırmızı kırmızı bayıldm, bende ikeada seninle beğendiğimiz berghoff sarmısak ezici vardı ya pahalı gelmişti aynısı 12 liraydı ikeada belki sonraki gidişimde alırm, çok güzeller ne kdr tuttu cnm bunlar?