Bu da benim çeyizimden örnekler...

cnm güle güle kullan bormiollileriniiiii ikeaya gidiorm bende bakalm güzel ciciler bulabilicekmiyim

cnm güle güle kullan bormiollileriniiiii ikeaya gidiorm bende bakalm güzel ciciler bulabilicekmiyim

Sağol canım İkeadan aslında benim de alacaklarım var ama günlük şeyler çok uzak olduğu için gidemiyorum (( Huni, un eleği, karışrırma kabı vs ikeada çok uygun ve güzeller. İyi alışverişler diliyorum sana istediklerini bulursun inşallah :)

Kızlar bugün kendime ıvır zıvır şeyler aldım yine ama dolma oyacaklarının çok fonksiyonel olduğunu söyleyebilirim, denedim ve çok beğendim hem çeyizime hem de evimize aldım bunlardan.

Dolma biber oyacağı, kabak,patlıcan vs sebze oyacağı, şeffaf pirinç süzgeci ve 2 boy şeffaf huni

Eklentiler

• $dolma biber oyucu.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 53
  • $sebze oyacağı.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $şeffaf pirinç süzgeci.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $şeffaf huni.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
çok güzel ıvır zıvırlar almıssın cnm sende:) ikeada beğendiğim nevresim kalmayınca fena sinirlendm beğendiklerimi de almadm:))
ocak 25inden sonr gelebilirmiş o zman gidince belki alırm diğerlerinide, güle güle kullan cnm, dolma oyucu çok enteresanmış:))

canım çok erken gereksiz olur belki bunları şimdiden alışım diyorum sonra da yok yok uğraşma daha sonraları al şimdiden diyorum Bakalım sonumuz ne olacak? IKEA yakınsa dert etme canım gider alırsın vaktin olur bol bol. Bu arada Bernardo alışveriş çekini almakla çok iyi yapmışsın bu ay İstanbula nişanlımın yanına gitçem o yüzden kemer sıkma politikası uyguluyorum bu aylık çok istesem de alamyıyorum o grouponlardan dan

ama o dert etme cnm zaten bu yaz yine vardı bu kampanya çeki ben onu kaçırdıma üzülmüştm ama yine oldu eminm sevgililer gününe fln yine yaparlar, ne güzel nişanlınla görüşücekmişsn hiç bişeye de değişilmezki bu:) yeni aldıklarını almakla da iyi etmişssin son zmnda en son ıvır zıvırlar unutuluoki zaten

canım hisar titenyum çatal bıçak kaşık takımını şimdi gördüm ne kadara aldın canım bu biraz pahalıydı ama çok şık canım

bu arada yeni cicilerinde çok hoş

canım hisar titenyum çatal bıçak kaşık takımını şimdi gördüm ne kadara aldın canım bu biraz pahalıydı ama çok şık canım

bu arada yeni cicilerinde çok hoş

Canım Çok teşekkürler evet pahalıydı sorma onu alırken neler çektim :) Ben taşlı olmayan modelden alacaktım siparişimi bile vermiştim. Fiyatı 1650 TL idi 1350 ye aldım taksitle. 3 ay boyunca fabrikadan göndermediler, mağaza her seferinde son üç parça kalmış 5 parça kalmış diye oyalarken ben aradım fabrikayı sizin takımı henüz üretmeye başlamışlar dedi. Özel bir takım olduğu için sipariş üzerine üretiliyormuş falan bunları biliyordum ama üç ay içinde üretilememiş olması imkansız geldiği için durumu sikayetvar.com a yazdım.Hisar hemen duruma müdahele etti size taşlı modeli ve bir de 370 TL değerindeki çay takımını hediye edelim dediler ben de kabul ettim :) Ertesi gün ürünler elimde oldu.

Teşekkür ederim sağol canım :) Yemek Takımını 900 e almıştım. Şuan Ankara da birkaç yerde indirimde 750 TL ye bulabilirsin.

canm nasıl alcaz onu. bn izmitteyim:S
peşinde alırdım daha çok indirim yapılırdı belki.s ama işte mesafe

Kızlar Aydoğanlarda, Alp Billuriyede Kayalarda ve Decorium da da vardı galiba telefondan bu konuyu görüşebilirsiniz. İlla bir kolaylık sağlarlar. Kargoyla da iyi bir şekilde ambalajlayıp gönderirler bence. Kurabiyelikleri de hediye olarak verirler çok güzel olur.

SAOL CANIM:) şık dımı resimdekiler gibi. bn dışarda hiç görmedim:S

Kızlar bugün yine dolaşırken dayanamayıp aldığım şeyler çok beğenerek aldım.

Tantitoni küçük boy melamin süzgeç (maydonozları yıkamak için çok işime yarayacak :) Kırmızı Metal Ceviz Kıracağı, Leifheit Sarımsak Sıkacağı, Tescoma Poşet Mandalları.

tatlm çok hoşlar kırmızı kırmızı bayıldm, bende ikeada seninle beğendiğimiz berghoff sarmısak ezici vardı ya pahalı gelmişti aynısı 12 liraydı ikeada belki sonraki gidişimde alırm, çok güzeller ne kdr tuttu cnm bunlar?

Canım sarımsak sıkıcı 25, küçük süzgeç 9, poşet mandalları 7, ceviz kıracağı 7.5 (Tekzenlerde var, çok sağlam birşey markası Metaltex) Sarımsak sıkacağı çelik olanlar her yerde baktım en az 25 IKEA da uygunmuş ordan da alabilirsin canım bir de OXO diye bir markanın var böyle temizlemesi kolay olan o da Bpynede 25 TL Essede %50 indirimle etiket fitayı 60 TL idi ( Essenin fiyatları çok gerçekçi değil demiştim daha önce:) Kırmızıları görünce içim açılıyor mutfağı renklendirmek çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…