Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım sarımsak sıkıcı 25, küçük süzgeç 9, poşet mandalları 7, ceviz kıracağı 7.5 (Tekzenlerde var, çok sağlam birşey markası Metaltex) Sarımsak sıkacağı çelik olanlar her yerde baktım en az 25 IKEA da uygunmuş ordan da alabilirsin canım bir de OXO diye bir markanın var böyle temizlemesi kolay olan o da Bpynede 25 TL Essede %50 indirimle etiket fitayı 60 TL idi ( Essenin fiyatları çok gerçekçi değil demiştim daha önce:) Kırmızıları görünce içim açılıyor mutfağı renklendirmek çok güzel.

fiyatları da baya varmıs cnm yaw:) ama çok kaliteli görünüolar zaten güle güle kullan, senin küçük eksiklernde tamamlandı sanırm:KK39:

fiyatları da baya varmıs cnm yaw:) ama çok kaliteli görünüolar zaten güle güle kullan, senin küçük eksiklernde tamamlandı sanırm:KK39:

Evet canım biraz pahalılar ama çok kaliteliler diyebilirim :KK70: ve de çok beğenerek aldım ...Eksiklerim ufak tefek asıl yapıştırmaz tencerelerimi alcam en yakın fırsatta Moneta almaya karar verdim şimdilik fikrim değişmezse seramik kaplama alacağım.

$101220112070.jpg $101220112071.jpg KızlaRR son aldıkalrım bir de fındık kıracağı da vardı tekrar resmini çekip koydum bende :KK9:

Son düzenleme:
Herşeyin çok güzel.=) ilk sayfadaki Brabantia markalı ürünlerinden memnun kalıcakmısın merak ediyorum.çünkü bazı kişiler çok güzel olumlu şeyler söyledi bazıları ise baya bir olumsuz. 10 yıl garantisi var bildiğim kadarıyla. çok beğeniyorum baharatlıklarını mini ekmek kutusunu ancak biraz çelişkilerim var. iyi günlerde kullan=)

Herşeyin çok güzel.=) ilk sayfadaki Brabantia markalı ürünlerinden memnun kalıcakmısın merak ediyorum.çünkü bazı kişiler çok güzel olumlu şeyler söyledi bazıları ise baya bir olumsuz. 10 yıl garantisi var bildiğim kadarıyla. çok beğeniyorum baharatlıklarını mini ekmek kutusunu ancak biraz çelişkilerim var. iyi günlerde kullan=)

Canım teşekkür ederim beğenmene sevindim :) Brabantialar çok şık ve kaliteli göründükleri için aldım. Eğer bir sorun olursa garantiden yararlanırım artık :) Doğru kullanımla sorun yaşayacağımı sanmıyorum mesela aşındırıcı maddelerle çamaşırsuyu ile temizlenmemesi gerekiyor. Bakalım indirimde bulursam çöp kutusunu da almak istiyorum :KK70:

Canımm ; bnm konum kapatılmış:)) o yüzden burdan cevap vereyim sana; homend çaycı ve blender da bn alırken indirim vardı blender 109 a çaycı da 119 a aldım.. özellikleri diğer markalarla aynı ancak tanıtım fiyatları oldukça düşük; tavsiye ederim:))

canim benim yeni baktim senin ceyiz topiginee:))) ceyizzz ben burdayim diyo resmenn... cok kaliteli bi ceyiz dizmissinn .. cok beyendim ALLAH guzel gunlerde kullanmayi nasip eder insallahh

ebrumm
canim benim yeni baktim senin ceyiz topiginee:))) ceyizzz ben burdayim diyo resmenn... cok kaliteli bi ceyiz dizmissinn .. cok beyendim ALLAH guzel gunlerde kullanmayi nasip eder insallahh
Çok sağol canım elimden geleni alıyorum almışken en iyisi olmasa bile kaliteli olsun istiyorum tekrar tekrar almamak için. İnşallah güzel günlerde kullanırız :KK70:

snmonr
Canımm ; bnm konum kapatılmış:)) o yüzden burdan cevap vereyim sana; homend çaycı ve blender da bn alırken indirim vardı blender 109 a çaycı da 119 a aldım.. özellikleri diğer markalarla aynı ancak tanıtım fiyatları oldukça düşük; tavsiye ederim:))
Ya Homendin çaycısı bana çok şık geldi çay makinelerini çok beğenmiyorum kettle almak istiyorum ama hem kettle hem çay makinesi tezgahta yer kalmaz ikisinden birini tercih etmem gerekiyor. Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içinv:KK54:

Ya Homendin çaycısı bana çok şık geldi çay makinelerini çok beğenmiyorum kettle almak istiyorum ama hem kettle hem çay makinesi tezgahta yer kalmaz ikisinden birini tercih etmem gerekiyor. Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içinv:KK54:

AYnen canım bnde pek beğenemem ama bnu çok beğendim ve hommendın çaycısını kettle olarak kulanabileceğin bir kapağı var gayet kullanışlı ama ben birde kenwood un kettleını aldım çok beğendiim için dayanamadım:KK70:D

$Bosch-BGS62232-MISI-Roxx-x-2200-_3146_1.jpg $morphy-richards-stil-yeni-yil-kahvalti-setleri1197395690.jpg $27_073_8339_000301t4kettle.jpg İkisi toplamda 260 TL ye geliyor. Markası Morphy Richards. Ben bir türlü karar veremiyorum çay makineleri çok itici geliyor kettle lara bayılıyorum sizce böyle bir takım varken çay makinesi alınır mı :KK70:

Bu da almak istediğim süpürge Bosch torbasız Hepa FİLTRELİ ve anti alerjik internette 650 TL ye bulunabiliyor annem de araştıracak peşinde büyük fiyat indirimi olursa almayı düşünüyorum. Ayrıca Moneta Deluxe marka ve 5 yıl garantili seramik tencere ve tavalardan 1 adet 20 cm tava, 1 adet 28 cm tava, 1 adet 24 cm pilav tenceresi ve 1 adet de 28 cm pilav tenceresi alma istiyorummm. Tencere setim de 516 TL ye geliyor.

Eklentiler

• $moneta-ceramica-tava (1).jpg
    $moneta-ceramica-tava (1).jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $moneta-ceramica-tava.jpg
    $moneta-ceramica-tava.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $200X-201181811953_mode1120720_moneta_deluxe_seramik_kaplama_tencere.jpg
    $200X-201181811953_mode1120720_moneta_deluxe_seramik_kaplama_tencere.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bence bu takım çok şık ve güzel rengine zaten bayıldım.Birde aldıklarına baktım çok renkli bir mutfağın olacak bence almalısın bunu suuuuuupeeeeeeerrrrrrrrrrrr :KK16:

Bence bu takım çok şık ve güzel rengine zaten bayıldım.Birde aldıklarına baktım çok renkli bir mutfağın olacak bence almalısın bunu suuuuuupeeeeeeerrrrrrrrrrrr :KK16:

Çok teşekkür ederim bu takımı kardeşime doğum günü hesiyesi olarak aldıracağım galiba karar aşamasındayım ya bu takımı ya da çay makinesi ama bu takımı almazsam aklımda kalır yaa:KK16:

Son düzenleme:
Bir de kızlar şunda çok kararsızım blenderemı Braun alacağım ama kablolu mu kablosuz mu karar veremedim 2 model var aklımda kullanan var mı acaba, öneri getirebilen? $braun 1.jpg $braun 2.jpg

Çok teşekkür ederim bu takımı kardeşime doğum günü hesiyesi olarak aldıracağım galiba karar aşamasındayım ya bu takımı ya da çay makinesi ama bu takımı almazsam aklımda kalır yaa:KK16:

Madem hediye aldırıcan aklında kalıcana mutfağında kalsın :KK70: :KK70:
Blendırım böyle değil tam birşey diyemem ama kullanım açısından kablosuzu öneririm rahat kullanırsın ama diğerine göre sağlamlığı nasıldır bilmem.

gule gule kullan ınsalah...

bu tıtanyum catallara bende bayılıyorum ama tıtanyum cok cabuk cızılen yıpranan bır malzeme oldugu ıcın vazgectım almaktan. satıs elemanları bıle ovmedı yanı :) sen arastırıp almışsındır dıye bı sanada danısıyım dedım.. çok harika gorunuyorlar ama dayanıklı olabıleceklermı acaba...

gule gule kullan ınsalah...

bu tıtanyum catallara bende bayılıyorum ama tıtanyum cok cabuk cızılen yıpranan bır malzeme oldugu ıcın vazgectım almaktan. satıs elemanları bıle ovmedı yanı :) sen arastırıp almışsındır dıye bı sanada danısıyım dedım.. çok harika gorunuyorlar ama dayanıklı olabıleceklermı acaba...

Canım ben araştırmıştım Hisar müşteri hizmetleri de çok ilgili ömür boyu garantili ürünler bunlar bir sorun yaşadığımda irtibata geçip gerekeni yaptırırım sorun olacağını sanmıyorum. Normal parlak ve mat ürünler bunlara göre daha çok çiziliyor.Hatta çay setini bana hediye gönderdiler ben taşsız modeli alacaktım taşlısını üretmişler çok indirimli almış oldum bu nedenle. Çay seti ve çatal kaşık setini toplamda 1350 TL ye aldım.

canım ben ikisini de kullandım gerek kendi bekar evimde gerek ailemle yaşadığımız evde. çaycının rahatlığına alışan kettlea dönmüyor. çok kullanışlı cidden ama bir yerde tabii ki zevk ve tarz meselesi. benim çaycım arçelik'in demliği cam altı plastik olan modeli annemlerinki arzum'un çelik modeli. ikisi arasında da çelik olanın çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

arçelik çaycıyı kullanmaya devam edicem evlenince ama bozulursa yaptırmak ya da kettle almak yerine direkt gider çelik çaycı alırım. özellikle misafir geldiğinde çaycı inanılmaz bir rahatlık ya da akşam yorgun argın uzanmışım dizi izliyorum çay yenilemek için mutfakla kanepe arasında mekik dokumak yerine çaycıyı getiriyorum odaya çok rahat oluyor. ama dediğim gibi zevk meselesi içine sinmeyecekse kettle al tabii ki :)) mesela ben koltuk konusunda binlerce kez uyarılmama rağmen açık renkten vazgeçemiyorum :KK9:

Bütün sayfaları baştan sona baktım, çeyiziniz gerçekten çok hoş. İyi günlerde kullanın hepsini.
Bana da fikir olan bir çok şey oldu, kendi payıma teşekkürler.:KK71:

Bir de kızlar şunda çok kararsızım blenderemı Braun alacağım ama kablolu mu kablosuz mu karar veremedim 2 model var aklımda kullanan var mı acaba, öneri getirebilen?Eki Görüntüle 309311 Eki Görüntüle 309312

cnm bende braun aldm tüm modelleri güzel o markanın ve blendrda 1 numara bence, bende çok düşünmüştm ama uzun süre kullanım sağlarmı bilemdiğimve sarjlı olduğu için, sabit olanı aldm, ama arada çok fazla da fiyat yoksa sen kablosuz tercih et, daha kullanmadğm için kablolu kablosuz avantajlarını bilemiorm:s

X