Canım sarımsak sıkıcı 25, küçük süzgeç 9, poşet mandalları 7, ceviz kıracağı 7.5 (Tekzenlerde var, çok sağlam birşey markası Metaltex) Sarımsak sıkacağı çelik olanlar her yerde baktım en az 25 IKEA da uygunmuş ordan da alabilirsin canım bir de OXO diye bir markanın var böyle temizlemesi kolay olan o da Bpynede 25 TL Essede %50 indirimle etiket fitayı 60 TL idi ( Essenin fiyatları çok gerçekçi değil demiştim daha önce:) Kırmızıları görünce içim açılıyor mutfağı renklendirmek çok güzel.
fiyatları da baya varmıs cnm yaw:) ama çok kaliteli görünüolar zaten güle güle kullan, senin küçük eksiklernde tamamlandı sanırm
Herşeyin çok güzel.=) ilk sayfadaki Brabantia markalı ürünlerinden memnun kalıcakmısın merak ediyorum.çünkü bazı kişiler çok güzel olumlu şeyler söyledi bazıları ise baya bir olumsuz. 10 yıl garantisi var bildiğim kadarıyla. çok beğeniyorum baharatlıklarını mini ekmek kutusunu ancak biraz çelişkilerim var. iyi günlerde kullan=)
Çok sağol canım elimden geleni alıyorum almışken en iyisi olmasa bile kaliteli olsun istiyorum tekrar tekrar almamak için. İnşallah güzel günlerde kullanırızebrumm
canim benim yeni baktim senin ceyiz topiginee:))) ceyizzz ben burdayim diyo resmenn... cok kaliteli bi ceyiz dizmissinn .. cok beyendim ALLAH guzel gunlerde kullanmayi nasip eder insallahh
Ya Homendin çaycısı bana çok şık geldi çay makinelerini çok beğenmiyorum kettle almak istiyorum ama hem kettle hem çay makinesi tezgahta yer kalmaz ikisinden birini tercih etmem gerekiyor. Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içinvsnmonr
Canımm ; bnm konum kapatılmış:)) o yüzden burdan cevap vereyim sana; homend çaycı ve blender da bn alırken indirim vardı blender 109 a çaycı da 119 a aldım.. özellikleri diğer markalarla aynı ancak tanıtım fiyatları oldukça düşük; tavsiye ederim:))
Ya Homendin çaycısı bana çok şık geldi çay makinelerini çok beğenmiyorum kettle almak istiyorum ama hem kettle hem çay makinesi tezgahta yer kalmaz ikisinden birini tercih etmem gerekiyor. Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içinv
Bence bu takım çok şık ve güzel rengine zaten bayıldım.Birde aldıklarına baktım çok renkli bir mutfağın olacak bence almalısın bunu suuuuuupeeeeeeerrrrrrrrrrrr
Çok teşekkür ederim bu takımı kardeşime doğum günü hesiyesi olarak aldıracağım galiba karar aşamasındayım ya bu takımı ya da çay makinesi ama bu takımı almazsam aklımda kalır yaa
gule gule kullan ınsalah...
bu tıtanyum catallara bende bayılıyorum ama tıtanyum cok cabuk cızılen yıpranan bır malzeme oldugu ıcın vazgectım almaktan. satıs elemanları bıle ovmedı yanı :) sen arastırıp almışsındır dıye bı sanada danısıyım dedım.. çok harika gorunuyorlar ama dayanıklı olabıleceklermı acaba...
Bir de kızlar şunda çok kararsızım blenderemı Braun alacağım ama kablolu mu kablosuz mu karar veremedim 2 model var aklımda kullanan var mı acaba, öneri getirebilen?Eki Görüntüle 309311 Eki Görüntüle 309312