Kuzum bu aralar nişanlımla uzun zamandır görüşemediğim için bunalımdayım kendimi bir şeyler almaya verdim. Beğenmene sevindim canım aslında çok da elzem olmayan şeyler şu aşamada ama dayanamadım yine :)
evet ya çok güzel bende istiyorum bu bulaşıklıklardan,
güle güle kullan canım
cnm yeni aldklarını güle güle kullan bende görmüştm o koleksiyon bardaklarını ama dediğin gibi tam oturmuo bide biraz kaba duruo ince belli gibi olamaz
tantitoni kampanyası gerçekten uıygun özellkle o bormolli bardaklar fln baya bi düşmüş almıs olmasam kesn alırdm ama benm aldıklarmla kadehlerin sekilleri birebir uyuyomus bormolliler biraz ağzı kapalı kalıo
resmini istemiştn ya çektm kuzum yanyana:)))
Eki Görüntüle 295868 Koleksiyon çay bardak tkm 6 kişilik
Eki Görüntüle 295859
Silikon Çırpıcı ve Spatula
Eki Görüntüle 295860 Eki Görüntüle 295861
Pratik limon sıkacağı metal sarı
Eki Görüntüle 295862
evim.net ve evmanya.com u da öneririm. hergün incelerim ben bu siteleri :)
Esseden çok güzel cam çerezlik, ikramlık tabaklar almıştım arkadaşlar hem de % 50 indirimle.
Eki Görüntüle 297413 Eki Görüntüle 297414 Eki Görüntüle 297415 Eki Görüntüle 297416
çok çok güzeller şeffaf beğendim hattaha alabilirimde ama nakit almak istiyorum essenin indirim ne zamana kadar acaba perşembeye kadar sürermi ki maaş bitti bende istiyorum bu cicilerden almak
güle güle kullan cnm çok hoşmuslar bende beyaz porselenlerini istiorm bbunların kahvaltılar için
Canım beğenmene sevindim karacada bunların porselenleri var diye biliyorum. Ben de kahvaltı da kullanmayı düşünüyorum ayrıca çok şık, lezzetli ve huzurlu sofralarımız olur inşallah :)
Kızlar Markafonide Tantitoni ürünleri indirimde ve gerçekten fiyatları bildiğim için iyi indirim var.
Eki Görüntüle 295343 Eki Görüntüle 295342 Eki Görüntüle 295344 Eki Görüntüle 295343 Eki Görüntüle 295342 Eki Görüntüle 295344