Bu da benim çeyizimden örnekler...

yok bende çok beğeniorm bunları kağıt havluluk düşünmemiştm hiç belki duvara monteli olur kagıt havlu die, ama değrmen baharatlıkları çok seviorm eğlenceli gelioo:))
bu gün bende tava aldm mudodan, bişiler alınca insan kendini iyi hissedio ne alındığı çok önemli deil aslında:)

Bu koluksiyon çay setini iade edeceğim. Tabaklarla bazı bardaklar tam oturmuyor, üretim hatası var içime sinmedi soğudum resmen başka bir şey alacağım.

Esseden İstanbul Çay Takımını geri verip bulaşıklık ve bir sürü cam ikram tabağı aldım netten fotolarını belamadığım için ekleyemedim evde fotolarını çekeceğim kızlar. Bulaşıklık çok güzel ihtiyacı olan varsa öneririm 15 TL.

evet ya çok güzel bende istiyorum bu bulaşıklıklardan,
güle güle kullan canım

cnm yeni aldklarını güle güle kullan bende görmüştm o koleksiyon bardaklarını ama dediğin gibi tam oturmuo bide biraz kaba duruo ince belli gibi olamaz
tantitoni kampanyası gerçekten uıygun özellkle o bormolli bardaklar fln baya bi düşmüş almıs olmasam kesn alırdm ama benm aldıklarmla kadehlerin sekilleri birebir uyuyomus bormolliler biraz ağzı kapalı kalıo
resmini istemiştn ya çektm kuzum yanyana:)))

Canım evet seninkiler çok uyumlu, çok güzel. Ben kadehten çok şu el yapımı aldığım sürahiyle uysun istedim bombeli ya o da bardaklarla uyar bence. Esseden çok güzel cam zeytin tabağı, 6'lı çerez tabağı, servis tabağı, tereyağ kabı vs cam ikramlıklar aldım çok güzel ya hepsine 68 TL verdim. İstanbul koleksiyon çay takımında resmen hata vardı 3 tanesi hiç oturmuyordu. Ya bakmasaydım boşuna almış olacaktım tek tek denedim :) Tantitoniden daha fazla şey alacaktım ama bu ay limitlerimi çok doldurdum. Mağazasındaki indirimden daha da indirimli önümüzdeki aylarda da gelir markafoniye. Evde resim çekip ekleyebilirsem ben de gösteririm yeni cicilerimi :)

evt cnm bende fiyatları bildiğimden bana da çok indrmli geldi aynı zmanda gürallar kampanyası da var bizim kadehlerin çok benzeri çok uygun fiyata yinede üzülmedim bizimkiler biraz pahalı kaldı bunlarn yanında ama olsn, şampanya kadehi de var orda siyah saplılarn ama gereksiz geldi smdilk bana, bekliorm cnm resmlerini de

çok çok güzeller şeffaf beğendim hattaha alabilirimde ama nakit almak istiyorum essenin indirim ne zamana kadar acaba perşembeye kadar sürermi ki maaş bitti bende istiyorum bu cicilerden almak

Canım ne zamana kadar devam edeceğini bilmiyorum ama indirimle çok uyguna geliyorlar bende de paralar suyunu çekti ( Birkaç şey daha almak istiyordum

güle güle kullan cnm çok hoşmuslar bende beyaz porselenlerini istiorm bbunların kahvaltılar için

güle güle kullan cnm çok hoşmuslar bende beyaz porselenlerini istiorm bbunların kahvaltılar için

Canım beğenmene sevindim karacada bunların porselenleri var diye biliyorum. Ben de kahvaltı da kullanmayı düşünüyorum ayrıca çok şık, lezzetli ve huzurlu sofralarımız olur inşallah :)

Canım beğenmene sevindim karacada bunların porselenleri var diye biliyorum. Ben de kahvaltı da kullanmayı düşünüyorum ayrıca çok şık, lezzetli ve huzurlu sofralarımız olur inşallah :)

evt cnm karacada ve porlandta var biliorm bende hatta 2 kisilik kahvaltı takımı yapmayı çok istiorm aslında, hani hafta sonu misafirimiz olmassa 2 kişi olucaz sadece onun için yemek takımının tabakalarını çıkarmıym 2 kişilik yapıym diorm beyaz porselenlerden, aşk kupalarmz vardı zaten kaya mayadan 2 tane arkasnda kız kulesi olan servis tabağı alıcam diğerlerini krcdan tamamlarm diorm
amin cnm inşş hep öle sofralarmız olur bu kdr düşünüorz en ince ayrıntısına kdr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…