- 27 Kasım 2015
- 294
- 185
Merhaba hanımlar ben de doğum hikayemi yazmaya karar verdim 02/12/2014 tarihinde oğlum dünyaya geldi yaşına girdi. Neyse başlayayım anlatmaya...7.30 da eşimi yolladim sancim başladı nişan falan... annem aradı o arada nasılsın diyo ben de telaşlanmasin diye iyiyim birsey yok dedm. Ilk dogumum olduğu için cahilim hastaneye gidince hemen kolay bi şekilde doguracam saniyorum onun için söylemedim sancilandigimi. Neyse eşimi aradm 10:30 da belgemi alipda gelsem olurmu diyo (mesleğine ilgili kursa gidiyordu ve o gün belge alınacaktı) ölüyorum sancilandim dedim bana ne diyo allahım ya..... Neyse geldi hastaneye gittik bu arada hamileligim boyunca 8 defa doktora gittim hepsi de farklı doktordu :-( doğuma giderken hangi hastaneye gidecegimi bile bilmiyordum... devlete gittik doktor izindeymis o gün gelmiş Ebe muayene etti 3 santim açıklık var dedi bi önceki sefer de özele gitmiştim doktor dar sezeryan olabilir demişti dedm ebeye bişey demedi hemen önlük giydirdiler anlamı aradm yanımda kimse yok tu çocukları bırakacak kimsesi olmadığı için gelemedi annemide aaramadm kursa gitmişti telaşlanmasin dedm neyse bi baktım kaynanam geldi eşim nerde dedim sanayiye gitti dedi ( bi gün önce Arabamız bozuldu doğuma arkadaşının arabasıyla götürdü. Arkadaşının arabasını vermiş sanayi de arabanın başını beklemis aksama kadar) ne sancılar çektim ayildım bayıldım kimse yok kaynanam oturuyo bi kenarda o an çok pişman oldum keske annem yanımda olsa diye koca desen zaten yok ağlayan aglaya gözler şişti bende acimda var ama bi yandan da yalnızlıktan alıyorum... sürekli muayene ettiler açılma var mı diye aksama doğru Doktor geldi da baktı ben yalvariyorum sezeryana alın diye doktor bi kere daha deneyelim bu seferde olmazsa alalım dedi. Doğumhane ye kaç kere girip çıktım olmadı bu son denemede oldu şükür zorla 4.30 oğlum dünyaya geldi kordon dolanmis boynuna kapkara kararmisti canm oğlum neyseki birsey olmadı. Beni odaya aldılar 5dk sonra eşim geldi sabahtan beri hiç görmedim onu neyse çocuğun yüzüne bakmadi bile ben dedm baksana diye öyle baktı neyse acıktım dedm bize yemek aldı dışardan ben gidiyorum dedi ve gitti ablasın da kalmış o gece. gitmesine çok üzüldüm gündüz madem işin vardı gece yanımda kalsaydı keşke.. kaynanam yattı bi tarafa bana nazar deydi dedi çocuk ağlıyo emzirmek icin kucağıma alamıyorum dikislerimden oda başka kimse yok tek bendim doğum yapan o gün başka hastaların refakatcileri geldi yanıma kadından istedim çocuğu sigara kokuyordu kadında midem bulandı hem kendime kızdım neden kimseyi aramadim diye ama o kadına çok dua ettim allah razı olsun. .. gece hic uyumadim çocuğa baktım Karnım açıktı ağladım eşim zor günümde yanımda yoktu. sabah eşim geldi süslenmiş puslenmis hizmetliler yeni doktor geldi sandı bi havalar görmeniz lazım sinir oldum resmen. Eve giderken ismini ne koyalım dedi eşim yusuf veya Affan dedm bağırdı çağırdı hiç aklımızda olmayan ismi koydu iyice kızdım benm dediğimi koymayacan niye soruyon. .. eve geldik tam bir hafta çocuğun yüzüne bakmadi niye Biliyormusunuz "çocuk karaymiş bana benziyormuş çirkin gine" bana aynen böyle söyledi. Bu arada biz çok severek Evlendik çocuk olsun diye kendi istedi ben hemen düşünmüyordum. Neyse benim canım kocamdan çocuğu istedim kucağıma vermedi kendin al dedi....
şu an oğlumla can ciğerler onu çok seviyor yanından ayirmiyor bi tanede kızımız olsa diyor ama ben daha çocuk istemiyorum çünkü eşim hak etmiyor o kadar acı çektim beni değil arabasını bekledi Karnım açıktı ağladım yoktu kötü günümde yanımda olmayanı Iyi günümde napayım..... hakkınızı helal edin bu arada doğum yapacak arkadaşlar korkmayın benim dogumumun zor geçmesinin sebebi catimin dar olduğu halde normal doğum yapmamdi o dar eşimin yüzünden oldu beni tek doktora goturmedi... slm ve dua ile. ...
şu an oğlumla can ciğerler onu çok seviyor yanından ayirmiyor bi tanede kızımız olsa diyor ama ben daha çocuk istemiyorum çünkü eşim hak etmiyor o kadar acı çektim beni değil arabasını bekledi Karnım açıktı ağladım yoktu kötü günümde yanımda olmayanı Iyi günümde napayım..... hakkınızı helal edin bu arada doğum yapacak arkadaşlar korkmayın benim dogumumun zor geçmesinin sebebi catimin dar olduğu halde normal doğum yapmamdi o dar eşimin yüzünden oldu beni tek doktora goturmedi... slm ve dua ile. ...