canım ben 4 yıllık evliyim kayınvalidem nişan bohçalarında bile dandik bi pijama takımı koymuş zaten 2 gün sonra toz bezi halini aldı ve dahada birşeyini görmedim gerçi yalan olmasın ilk gelinine aldığı ve eltiminde onları beğenmeyip bunlar bana olmadı deyip kayınvalideme geri verdiğişeyleri bana kakalıyor eşime söyledim ya bana bişi almasın ama 2.el de vermesin ya dedim ama eşimde bişi söyleme at dolaba dursun dedi bende alıştım aynen deöyle diyorum hatta bazılarını temizlik bezi yaptım bileUstume gelen gelene arkadas
bu aksam kaynanama gittim nisanlari varmis akrabalarinin daha once bahsetmistim zaten buraya da iyi ki uye olmusum yoksa sikintidan stresten kimseyle paylasamamaktan kafayi yerdim kendimi dinlerdim iyi ki varsiniz hic tanimadigim oturup bi kahve icmedigim arkadaslar neyse gelelim konuya.
gittik kiyafet bakmis keske sende olsaydin dedi seninle baksaydik daha iyi olurdu hazir gitmisiz yarinda cok yogun bi gun olacak benim icin bende hazir gelmisken aslinda hic sevmedigim seyi sirf kirilmasin ben cagirdimda benle gelmedi demesin diye hadi avmye gidelim bakarsin dedim demez olaydim. Kendine kiyafetleri aldi aldi ustelik benim esim olacak adama da odettirdi o ayri bi kafa yemelik. Benimde dogum gunum lcv magazina girdik bana sende bisey begen diyor. Begenmedim tabiki ben sokak kiyafetlerimi ozenmedigim seyleri oyle yerlerden aliyorum. Insan gelinine ordan hediye mi alir ya. Benim annem esime hicbir zaman oyle biyerden hediye almadi bu bir. Ben hicbir zaman esime damat,kigili,polo,karaca haricinde hicbir yerden alisveris yapmam cunku giymez bende bu kadar basite inmem bitane alirim en kalitelisini alirim corap dahi olsa bakinnn!! Kadin bana gelmis kendine burdan begen diyor onu da esime odetecekti cunku kart gectik aldiklari icin. Millet gelinlerine neler neler aliyor bana verdigi degere bakarmisiniz. Tabiki almadim ve cok bozuldum gercekten avm de o kadar kaliteli yer varken pazar gibi olan yerdenbana kiyafet alacak ve bunu kacinciya yapiyor. Ben ona ozel gunlerde hep duzgun yerlerden hediye aliyorum. Ve hicbirsey almadim sinirden de patlamak uzereyim. Biz milletin dugunlerinde kaynanami giydirmekten ne uzaliriz ne kisaliriz.
Sen şimdi ne yazarsan yaz o konuyu açarken yazdığın şeyler bizim senin hakkında düşünce oluşturmamıza yetti de arttı bile. Sorunun başka şeyler olsaydı markaları işin içine katmadan anlatırdın derdini. Senin sorunun marka... Bilinç altın döküvermiş ortaya her şeyi.Ya bakin hepinize anlatamadigim iki sey var. Birincisi lcvden giyemem citkirildimim demedim bende giyiyorum ve tesadufen ogrendi kv bu aksam dogumgunumu ama zaten aldigi 9parca urunu biz odedik anlatabiliyomuyum bu yeterinxe her dugun oldugunda canimi skyor. Ikinicisi de sizin esiniz burdan birsey giymiuor olsa siz ustune basa basa ayni yerden alip bir kosede unutulmasini beklemeyi istermiydiniz ve son olarakta saydigim diger magazalardaki indirimli fiyatlar lvc ile ayni 50tl triko aliyorum bu aksamda 60tl ye lvcde vardi erkek triko esim giymez diye almadim magazalarin vitrinlerindeki %70indirimle zaten lcv ile ayni fiyata geliyor ve hep esimin gonlunu yapmis oluyorum hem giydigi icin cok mutlu oluyorum. Ben her zaman sezonundan giyinirim gibi bir ibarede kullanmadim. Ayrica bu kadar yargilayanlarinda ayni duruma dustuklerinde ayni tepkiyi verecegi dusunuyorum benim kocama kocamunda bana her dugunde 400lira sokusturacak kadar maddiyatimiz olmadiginida biliyoruz ama annesine yagdiriliyor o para kimsede demiyor ki aaa 400lira benim mutfak masrafim yazik gunah diye hepiniz lcv kisminda takili kalmissiniz gercekten cok yazik!
buda biraz agir olmamis mi ?Sen şimdi ne yazarsan yaz o konuyu açarken yazdığın şeyler bizim senin hakkında düşünce oluşturmamıza yetti de arttı bile. Sorunun başka şeyler olsaydı markaları işin içine katmadan anlatırdın derdini. Senin sorunun marka... Bilinç altın döküvermiş ortaya her şeyi.
Bir evlat annesine 400 de harcar 4400 de. Diğer arkadaşları bilmem ama benim bu tarz konularda görüşüm hep budur. Yaparım da yaptırırım da. Bir kaç ay zor duruma düşerim ama aileleri mutlu ederim. O yüzden sizin gibi gelinler bana hep tuhaf gelmiştir.
Bu aksamda magazada tekrar etti ayni olay. Hadi sende kendine bisey bak diye saplatti zaten bozuktum resmen dagildim
Abim 25 senelik evli, hala elinden gelenin fazlasını yapar annemlere. Evliliğin süresiyle değil yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum.buda biraz agir olmamis mi ?
sinirle gecmis klavye basina yazmis da yazmis
ama sonra kendini anlatmaya calismis ve anlatmista bence
en azindan ben anladim ve hakli oldugunu dusunuyorum
yeni evliyken bende senin gibi dusunuyorumdum esimin ailesinede kendi ailemede bol keseden veriyordum ihtiyaclari olmasa bile
ama cocuklar olunca insan bir kendine geliyor
gene hediyelerimi yardimlarimi yapiyorum ama 400 le 4400 arasindaki farki anladim diyebilirim :)
Yakinda o gelinden koku cikarsa gelip burda konu acmayin abimin derdi adi basligi altinda. Bizimki boyle senin derdin yerine odul olarak gordugun seyler varsa annen kaynana oldugu icindir. Sizinde illa ki probleminiz olmustur 25yilda hic cekistirmemis olamazsiniz o gelini buna da asla inanmam. Benim derdim kendime gore dert yorum yaz akil ver diye de ozel mesaj atmadim size bunu bilin istedim.Abim 25 senelik evli, hala elinden gelenin fazlasını yapar annemlere. Evliliğin süresiyle değil yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum.
Sinirle klavyenin başına geçip bilinç altını dökmüş. Sonradan yazdıkları sadece gelen tepkiler yüzünden. Kendini anlatmaya değil kendini aklamaya çalışmış.
Yakinda o gelinden koku cikarsa gelip burda konu acmayin abimin derdi adi basligi altinda. Bizimki boyle senin derdin yerine odul olarak gordugun seyler varsa annen kaynana oldugu icindir. Sizinde illa ki probleminiz olmustur 25yilda hic cekistirmemis olamazsiniz o gelini buna da asla inanmam. Benim derdim kendime gore dert yorum yaz akil ver diye de ozel mesaj atmadim size bunu bilin istedim.
Az kaldi ya onun icin ayrica patlicam esimle kavga bile ediyor olssk canima yetti eller popodaValla o işi bir an önce çözün acaip sinir bozucu bir şey. Siz de tepki gösterip vurun eline refleksle oldu kusura bakma deyin. Veya ses yükseltin 1. değil 2. değil yeter artık!! diye hemen geri adım atın eşiniz annesini savunursa, ne ya o öyle.
:))olaylara farkli yaklasiminiz hosuma gitti.aynen ama her sayfaya konu sahibi''su da var ama bu da var'' diye yazınca da polemikten başka bir şey oluşmuyor belki onun önüne geçilebilirdi:)
benim anladıgım '' hem oradan aldı hem bize ödetti ama biz ona çok değer veriyoruz diğer geline de iyi hediyeler alıyor bana neden böyle '' daha çok takıldıgı yer gibi geldi:)ya da bugun cok pozitifim:)