bu cins boşuna sevilmiyormuş

canım ben 4 yıllık evliyim kayınvalidem nişan bohçalarında bile dandik bi pijama takımı koymuş zaten 2 gün sonra toz bezi halini aldı ve dahada birşeyini görmedim gerçi yalan olmasın ilk gelinine aldığı ve eltiminde onları beğenmeyip bunlar bana olmadı deyip kayınvalideme geri verdiğişeyleri bana kakalıyor eşime söyledim ya bana bişi almasın ama 2.el de vermesin ya dedim ama eşimde bişi söyleme at dolaba dursun dedi bende alıştım aynen deöyle diyorum hatta bazılarını temizlik bezi yaptım bile

Ya bakin hepinize anlatamadigim iki sey var. Birincisi lcvden giyemem citkirildimim demedim bende giyiyorum ve tesadufen ogrendi kv bu aksam dogumgunumu ama zaten aldigi 9parca urunu biz odedik anlatabiliyomuyum bu yeterinxe her dugun oldugunda canimi skyor. Ikinicisi de sizin esiniz burdan birsey giymiuor olsa siz ustune basa basa ayni yerden alip bir kosede unutulmasini beklemeyi istermiydiniz ve son olarakta saydigim diger magazalardaki indirimli fiyatlar lvc ile ayni 50tl triko aliyorum bu aksamda 60tl ye lvcde vardi erkek triko esim giymez diye almadim magazalarin vitrinlerindeki %70indirimle zaten lcv ile ayni fiyata geliyor ve hep esimin gonlunu yapmis oluyorum hem giydigi icin cok mutlu oluyorum. Ben her zaman sezonundan giyinirim gibi bir ibarede kullanmadim. Ayrica bu kadar yargilayanlarinda ayni duruma dustuklerinde ayni tepkiyi verecegi dusunuyorum benim kocama kocamunda bana her dugunde 400lira sokusturacak kadar maddiyatimiz olmadiginida biliyoruz ama annesine yagdiriliyor o para kimsede demiyor ki aaa 400lira benim mutfak masrafim yazik gunah diye hepiniz lcv kisminda takili kalmissiniz gercekten cok yazik!

Marka işini boşverelim, bazısı takıntılı olur bazısı olmaz neyse. Sizin kv şu el şakaları işini bıraktı değil mi?

Bu arada madem bir şey almak istemiyorsunuz "almak istemiyorum şimdi." deyin bırakın, denilen laflara eve gelip sinirlenmeyi valla anlamıyorum ben

Bu aksamda magazada tekrar etti ayni olay. Hadi sende kendine bisey bak diye saplatti zaten bozuktum resmen dagildim

canim hakli oldugun noktalar var. ama üslup cok farkediyor... hakliyken haksiz duruma düstün surda...
lcw den hic giymem toz bezi bile yapmam dememissin! ama öyle demis gibi oldun üslubunla.. lcw den sokak kiyafetlerim var demissin ki bu guzel bende makul yerlerden alirim ev kiyafetlerimi bozarsada ceksede evde kimse görmez sonucta (kocayi sayma o alisik
kv nin her dügünde kiyafetini size aldirmasi yanlis tabi! icinizden gelir alirsiniz o ayri yada ayda yilda bir özel birinin dügünü olur kv ninde durumu olmaz o zaman almali zaten esin..
diger eltime küpe almis demissin... evet ikinizide esit sevdigini söylüyor ve bunu hissettiriyorsa bozulmakta haklisin ama onu daha cok sevdigini biliyorsan o zaman bozulman yanlis! isteyen istedigine gönlünden gecen hediyeyi alir buna karisamazsin!!
ayrica size alacagi hediyeyide esinize ödetmek istemesi cok sacma yani dusuncesizlik yapmis burda. parasi yine sizden cikiyor böyle hediye almak mi olur??

neyse uzun lafin kisasi haklisin ama üslubundan dolayi cok tekpi aldin maalesef

Vay arkadaş herkes anasının evinde prensesmiş de koca evinde şiltesinin altına bezelye koymuşlar.

Sen şimdi ne yazarsan yaz o konuyu açarken yazdığın şeyler bizim senin hakkında düşünce oluşturmamıza yetti de arttı bile. Sorunun başka şeyler olsaydı markaları işin içine katmadan anlatırdın derdini. Senin sorunun marka... Bilinç altın döküvermiş ortaya her şeyi.

Bir evlat annesine 400 de harcar 4400 de. Diğer arkadaşları bilmem ama benim bu tarz konularda görüşüm hep budur. Yaparım da yaptırırım da. Bir kaç ay zor duruma düşerim ama aileleri mutlu ederim. O yüzden sizin gibi gelinler bana hep tuhaf gelmiştir.

Eltim eski artik yok tek cocuk kalmis esim. Ve herkes lcv kucumsedigimi dusunuyor ama 400lira nerelere yeter demiyor buna bozuldum

Icw bence hiç kalitesiz bi yer değil değerinizi böyle ölçmeniz ne acayip

buda biraz agir olmamis mi ?
sinirle gecmis klavye basina yazmis da yazmis
ama sonra kendini anlatmaya calismis ve anlatmista bence
en azindan ben anladim ve hakli oldugunu dusunuyorum

yeni evliyken bende senin gibi dusunuyorumdum esimin ailesinede kendi ailemede bol keseden veriyordum ihtiyaclari olmasa bile
ama cocuklar olunca insan bir kendine geliyor
gene hediyelerimi yardimlarimi yapiyorum ama 400 le 4400 arasindaki farki anladim diyebilirim :)

"Bu cins boşuna sevilmiyormuş" derken ne kast ettiğinizi anlamadım ben.

Bu aksamda magazada tekrar etti ayni olay. Hadi sende kendine bisey bak diye saplatti zaten bozuktum resmen dagildim

Valla o işi bir an önce çözün acaip sinir bozucu bir şey. Siz de tepki gösterip vurun eline refleksle oldu kusura bakma deyin. Veya ses yükseltin 1. değil 2. değil yeter artık!! diye hemen geri adım atın eşiniz annesini savunursa, ne ya o öyle.

Abim 25 senelik evli, hala elinden gelenin fazlasını yapar annemlere. Evliliğin süresiyle değil yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum.

Sinirle klavyenin başına geçip bilinç altını dökmüş. Sonradan yazdıkları sadece gelen tepkiler yüzünden. Kendini anlatmaya değil kendini aklamaya çalışmış.

Ben artik biktim ya bu kadar ellenmekten!!!! Kadin basa cikacak gibi degil saygisiz ve arsiz. Simdi diyecekler sen sevgiden anlamiyorsun marka arsizi olmussun falan diye bu kadar sorunumunustune bu aksam tuz biber oldu

Annesi tabiki alacak...Sizin de asagılayıcı tavrınız hoş değil...Marka takıntısı sizi kompleksli yapmış..Lcw den giyinenlerde var burada siz de onları aşagıladınız...Bu da dert mi ya!!! Ayıptır..Kimi insan bir ekmek alamazken siz çorabı dahi markalı alıyormusunuz. ..Harika...Neyi dert edinmeniz gerektiğini bile bilmiyorsunuz....İyi geceler. ..

Yakinda o gelinden koku cikarsa gelip burda konu acmayin abimin derdi adi basligi altinda. Bizimki boyle senin derdin yerine odul olarak gordugun seyler varsa annen kaynana oldugu icindir. Sizinde illa ki probleminiz olmustur 25yilda hic cekistirmemis olamazsiniz o gelini buna da asla inanmam. Benim derdim kendime gore dert yorum yaz akil ver diye de ozel mesaj atmadim size bunu bilin istedim.

Beni alıntılayan birine cavabım bu benim sizinle ilgisi yok.
Problemimiz olmadı, ancak inanıp inanmamak sizin tercihiniz. Dün de bir konuda yazdım ablamdan annemden farkı yoktur benim için, yenge demem abla derim zaten.

Az kaldi ya onun icin ayrica patlicam esimle kavga bile ediyor olssk canima yetti eller popoda

:))olaylara farkli yaklasiminiz hosuma gitti.
Bence konu sahibi gormek istedigini
istedigi gibi goruyor.
Ve deger yargisina cok takmis ve hayatini zorlastiriyor.kendini yanlis ifade etsede yinede zihniyetini degistirmesi lazim:)
Bana hic pahali hediye almadiklari halde esimin ailesinin bana deger verdigine inaniyorum mesela.
Ilgilerinden anlayisli oluslarindan:)
Mesela gecen yaz kayinpederim sumbul cicegi almis verdi bana cok mutlu olmustum:)
Kayinvalidem yaptigi yemeklerden getirir en guzel deger diye dusunurum:)

Cnm bak bnm kv hayatinda bi kere hediye aldi bana oda anne bluzlarindan almis bide ilk dogum gunumdebende en kucuk cocugu 20 yasnda olan bi akrabamiza verdim giysin die düsün yanilcw falan olsaaa oo kombin yapar giyerdim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…