bu cins boşuna sevilmiyormuş

ben burada konu sahibinde haklı bir yan göremiyorum
genelde kocaların ailelerine yardım yapmalarına bunun için evden kısmalarına karşıyım:KK69: ama
burada düğünlere falan giderken annenin gönlü hoş olsun diye ona kıyafet alan bir adam var
üstelik kendileri polodan vs. giyinirken maddi durumları annesine kıyafet aldığı için sarsılacağa benzemiyor
kadında hediye alındığında altta kalmamak için gözüne kestirdiği cebini yakmayacağını düşündüğü bir mağazayı seçiyor
ve gönlüne olanı seç diyor
gelinimizde burada olay çıkarıyor beni lcw ye uygun gördü diye

ayrıca marka marka deyip kafayı kıranlar sizin o pahalı trikolarınızı . en ufak bir delik olduğunda vs. üzerine etiket basmadan outlete gönderip pazardan bile satın alıyorlar
aa rezalet sen 100 lira ver o kazağa elalem 20 liraya alsın :KK49:

Keşke benim de kayınvalidem bana hediye alsaydı. Hiç görmedim daha :KK43:
Kayınvalidenize avmye gitmek için teklifte bulunan siz oldunuz anladım kadarıyla. Huyunu bilmenize rağmen hiç karışmasaydınız sinir de olmazdınız. Ara sıra ailelere küçük hediyeler almanın bütçenizi sarsacağını düşünmüyorum. Kaldı ki "marka" giyiniyorsunuz zaten.
Yanlış anlamayın ama ben tek başıma karı koca sizin kazandığınız kadar maaş alıyorum ama %90 o bahsettiğiniz marka ve ona yakın markalardan giyinirim. Hiç de gocunmam. Gayet de kaliteli ürünleri var.

dugun kiyafeti icin pek uygun seyler yok lcw'de, buna tamam da, bu magazayi bu kadar asagilayacak ne var anlamadim? gayet de guzel seyler oluyo, pazar yeri diyerek bi kucumsemeler..
ve dusunce+yazim tarzina bakilirsa, bahsettigin kaliteli/pahali markalarin icinde de sen pacoz kaliyorsun muhtemelen, sonucta kiyafeti tasimak icin de bi durus, bi kalite lazim dmi?
ayrica yine fake oldugunu dusunuyorum konu sahibi..

Sizin disiniz polo iciniz lcw olmus sizin tabirinizle...

Niye bu kadar asagiladiniz anlayamadim.

Sirf lcw alayim da marka gorunsun cocugum mahcup olmasin diye gunlerce yemeyip icmeyip cocuguna ordan alan , gucu oralara yeten insanlar da var cok yazik bu soylediklerinize...

Ben de ona takıldım gerçekten.
Fazla kibirli geldi.

Her zaman ayni sey bizde. Her dugunde onu giydiriyorsak brnde calisiyorum annemede alalim ozaman evde alamayalim hatta altimizdaki arabayida satalim cunku anca yetisiriz 400lira total maasimiz 3.5 olan bir butceyle cok zor bu acidanda bakarsaniz memnuniyet duyarim her ay 1tl kredide oduuoruz evi gecindiriyoruz ve ev parasi biriktiriyoruz destek olacagi yerde ne aldirirsam kardira gecti bu is
madem hayat ve geçim sizin için bu kadar zor; o zaman marka yerlere para harcamak yerine, o parayı kenara atıp pak ala birikim yapabilirsiniz. zamanı geldimi o marka elbiseleri bozdurup ev alamayacaksınız :KK66: söylediklerinizle yaptıklarınız çok zıt olmuş kusura bakmayın.

X