bu cins boşuna sevilmiyormuş

"Insan gelinenine lcw den biseymi alir yaaaa"dan sonrasini okumadim.aciyorum sizin gibi kibirli madde bagimlisi insanlara.ayip yahu.
Kadin dusunmus incelik etmis.
Benim kayinvalidem dogum gunumde bana cay bardagi almis getirmis.oyle mutlu oldumki.dusunmesinden.imkani ona yetmis.
Benim annemde abinin esine en iyi markalardan aldi hediye...ki maddi olarak rahat bir hayattan ciktim.en iyi imkanlarla buyudum.
Sizin gibi kibirli insanlari allah karsilastirmasin.....
Edt;
Lcw den zaraya her markadan giyiniyorum.lcw den aldigim o kadar cok sey sorulduki.cidden abartmiyorum.sallarim, cantam ,ceketim..
Siz secmeyi bilmiyorsaniz camur aymanin mantigi yok.

Dogum gunumude bu aksam esimden duydu biz onunkini bir aksam sonra kutlasak bin kere telefon aciuir bize pasta alinda gelin diye

Ne millet var ki kaynanasından ne çekiyor, sizin derdiniz ne...
Eşiniz ödese dahil kadıncağız sizi düşünmüş, ayrıca o ne bilsin sizin takıldığınız sosyetik markaları...
Kaldı ki Lcw küçümsenecek bir marka da değil, türkiyede lcw den alışveriş yapmamış insan tanımam...
Bence siz bime de karşısınızdır, migrostan alışveriş yapmayı tercih ediyorsunuzdur

Kayınvalideniz aldığınız hediyenin etiketine baktığını mı düşünüyosunuz ? Yani marka takıntısı olmayan insanlar etikete bakma gereği duymazlar şahsen ben bakma gereği duymam. O yüzden kvdeniz de iyi gibi gördüğü herhangi markanın mağazasına girip pek ala size hediye bakabilir. (ama eşinize ödetmesini ayrı tutuyorum tabiki yaptığı ayıp).

Markaya pahalıya bu kadar kıymet vermenizi doğru bulmadım bu yüzden küçümsemeniz doğru değil !

Ne kadar yanlış düşünceli insansınız ya. Bende sözleniyorum kayınvalidem söz bohçası yapıcam dedi gerek yok dedim. Söz kıyafetimi marka bir yerden alacaktı gerek yok deidm çükü zorlanacaklar biliyorum sözlüme bir şey demedim gittim kendim aldım bana para vermek istedi aldığım paranın yarısını söyledim. Bunları buraya yazıyorum diye yanlış anlamasın kimse örnek gösteriyorum. Allah'a şükür durumum iyi, gayet iyi para kazanıyorum. istesem o dediğiniz yerlerden sözlüme bende alabilirim ama onların alamayacağını bildiğim için orta dereceli yerlerden alıyorum.
Sözlüm alınmasın diye. Sizin o küçümsediğiniz yerden belkide burada bir çok kişi çocuğuna bayramlık alıyor. Çok ayıp yaptığınız. Çok sinir oldum.

Kızkardeşler, şimdi evlilik düşüncem yok da hani bir ihtimal olur da basiretim bağlanır evlenirim diye soruyorum ona göre hazırlık yapayım; cidden bu tür "problemler "le mi uğraşıyorsunuz?

peki kayınvalideniz sizi ipekyol a getirse ne olcaktı değeri daha mı artacaktı?
markadan sebep iyice kendinizi sinir ettiniz de ne geçti elinize

en azından kadın kendine kıyafet almışsanız bunun karşılığını vermek istemiş
oğullarına para harcatıp harcatıp geline dönüp bakmayan kadınlar var
en azından düşünmüş
siz poloya kığılıya karşı lcw ki deyip küçümsüyorsunuz bana yeter ki düşünsünler isterse pazardan alsınlar

Kendi
Ben sosyete pazarından alıyorum genelde, kendimi çok aşağılık hissettim şimdi, çok değersizim
me N
Bakin bu kucumsemek degil marka takintim yok esimin neleri giyip giymedigini bildigimden giymeyecegi biseyi neden alayim sevdigi markalardan aliyorum bimdende alisveris yaparim pazardanda olay bu degil. Ben kvninde sevdigi yerlerden aliyorum lcv olarak kucumsemedim bende aliyorum ama hediye sizin begenceniz disinda karsi tarain begenisi dikkate alinarak yapilir ve esime odetmeside igrenc bir durum. Siz bir arkadasiniza hediye alirken moru sevmeyen insana gidipte mor almazsiniz yada 36beden olan birine 40beden kot!!!!!!!

Kiğılıdan alışveriş yaparken d&r'a uğrayın. Böğürtlen kışı falan almayın ama. Şöyle birkaç türk klasiği alın. Sabahattin ali olur yakıp kadri reşat nuri. İyi gelir size bence.

sadece çorap alıp verse neden penti değil der galiba yada daha pahalı çorapçı var mı bilmiyorum ben

bu Kk üyelerini gerçekten egriye eğri doğruya doğru konuşmalarına bayılıyorum. hediyenin markası olmaz konu sahibi sınıf farkı sadece ilkokulda olur..

Sana lcw bile çok.Sen aşagıladıgın için lcw bile yoksa lcw dan giyinirim gayette ne varmış acep?

kvden sana sevmedgni bile bile o ürünün morunu alırsa tabiki anlarım yani zevkinizi bile bile sevmediğiniz rengi almış ama bu renk değil. Siz burada markadan bahsediyosunuz. Ben lcw ürünlerine layık değilim benim marka takıntımı biliyo bile bile lcw gibi yerlerden alıyo demeye getiriyosunuz
o zaman markaya bu kadar sitem edecekseniz kv diceksiniz ki bna ipekyoldan al ben burayı LCW ucuz ürün markasız ürün olduğu için kıyafet yerine koyup giymiyorum hediye markalı olur böyle olmaz diceksin arkadan konusmucaksın arkadasım.

Sana bir iğne bile getirse tşk edeceksin senin beklentin yüksek. Seni mutlu etmek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…