bu cins boşuna sevilmiyormuş

Siz iyi misiniz Allah aşkına bu mu yani dert diye buraya yazdığınız. Markalı giyinirim de ordan alışvetiş yapmam da düşünmek önemli hanımefendi markası değil eşin annesine bir hediye almış ne olmuş onda mı gözünüz kaldı markalı giyindiğinize göre durumunuz var demek ki. Ayrıca değerinizi hediyenin alındığı yere göre mi seçiyorsunyz bence önce havafa olan burnunuzu bi indirin. Kaynanam bana bazen çıktığında hediye alır markalıdır gözüme etiketini sokar ya da şu marka bak der o hediye isterse milyarlat olsun değeri kalmıyor gözümde eşin de alacak olsa onun için gittiniz diye sen de al istemiş ben eşime zorla annesine hediye aldırtırım özel günlerde sevinsin diye o kadar para harcıyorsun bi kaynanana aldığın mı battı bizim de durumumuz iyi ama o mağazadan da beğenip aldığım çok şey var maddiyat değil insanlık önemli

Tavrınız ergen tavrı gibi kusura bakmayın.bende sırf marka giyerim ama kendim alıyorsam buna dikkat ederim.başkasından gelen hediyelerin kesinlikle markasına takılmam.herkes icinden neresinden geliyorsa oradan alır,ister gücü olsun ister Olmasın.kaldıki lcw kötü biyer değil

Ne alaka insanlar aa bu yorumu bu yazmış ben başka bir şey mi yazayım diyecek? Aaa benim düşüncem yazılmış ben yazmıyayım mı diyecek? Herkesin bir fikri var isteyen düşündüğünü yazar tek tek yorumları okuyup ona göremi yazacağız?

Tek tek bakmaya ne hacet ya bangir bangir herkes aynini yazmis. Goze carpiyor yani. Ben oyle yapiorum biri benim diyecegimi demisse yazmıyorum. Ya da farklilastiriyorum ise yaramaya çalışıyorum yani bu da benim fikrim ben de bunu yazarım dogrudan size demedim ki

Ah şu markalar.insanlar artık birbirine giydiyi kıyafete,ayakkabıya göre değer veriyor.ben 15senelik evliyim.hiç marka alamadım.size yemin ederim.2yada3 senede bir birşey alabiliyorum.oda en fazla25 30tl oluyor.ama hiç umurumda değil 2çocuğumla evimde huzurum varsa bana yeter.kardeşlerim annem alır bazen bana çocuklara yada kardeşlerimin giymedijlerini alır giyerim.ben kayın validemle 8sene oturdum.o her istediğini istediği zaman alır halada öyle.alacak tabii.hiç banada al demedim dememde.

kusura bakmayın ama bu mağazalardan giyinemeyen insanlar da var..sizde gözünüz yükseklerde..para bol herhalde..parayı gereksiz markalara yatıracağınıza..yiyecek ekmeği olmayan insanlara yardım edin..en azından sevap olur..:KK43:

Yani kadına yuklenmek icin costukca cosmussunuz arkadaslar biriniz yazinca anlasilio o dusunce yuz kisi ayni seyi yaziyo usenmeden. Oglunu o kadar dusunuyorsa kendine de aldirmasaydi o kadar seyi. Ayriyeten bi insana standardinin disinda hediye alinmaz mantiken taniyosan bilirsin hoslanip hoslanmayacagini. Bahsi gecen bi iki marka da cogunlugu dandirik seyleri pahaliya satiyor. Bu demek degildir ki kaliteli. Bisey ucuz ve kaliteliyle sorun yok. Ama almis olmak icin de sizi de istemediginiz bi yere goturseler lutfeder gibi siz de laf edersiniz. Bu kimine ora olur kimine baska bi dukkan kimine pazar olur. Bakmaya zahmet bile etmemis esegin onune saman baglar gibi buyur hediye bak kendine ne demek ya. Düşünmenin vakit ayirmanin guzelligi degil mi hediyedeki amac. O tavirla en pahali magazaya da soksan gicik olunur kaldi ki konu sahibinin beğenmediği bi yermis. Olabilir yani. Belki pazari begeniyo ama oradan bisey bulamio. Kv nin de bunu bilmedigini sanmam.
Önce kontrol mü etmemiz gerekiyor düşündüğüm şey yazılmış mı diye?

Hediye, hediye alınacak kişinin standardına göre değil, alan kişinin standardına alınan kişinin zevkine göre seçilir. Önemli olan düşünmektir.

Canım sen şakamisin ya bumu derdin yani..Senin hayatın para olmuş,nedir bu markalar takıntılar..Değerini bunlarlamı yükseltiyorsun yani onların gözünde..Üzgünüm ama anlattığınız insanlardan daha iticisiniz..Sizi biraz daha alçak gönüllü olmaya davet ediyorum..iyi akşamlar
Kiz ne demis ki? Sizi garipsedim su an. Anlatmak istedigi herkes kaliteli sey alirken banada deger vermeyip ucuzcu yerden sec demeleri. Buna uzulmus o. Senin anladigin gibi birsey degil yani

Yani kadına yuklenmek icin costukca cosmussunuz arkadaslar biriniz yazinca anlasilio o dusunce yuz kisi ayni seyi yaziyo usenmeden. Oglunu o kadar dusunuyorsa kendine de aldirmasaydi o kadar seyi. Ayriyeten bi insana standardinin disinda hediye alinmaz mantiken taniyosan bilirsin hoslanip hoslanmayacagini. Bahsi gecen bi iki marka da cogunlugu dandirik seyleri pahaliya satiyor. Bu demek degildir ki kaliteli. Bisey ucuz ve kaliteliyle sorun yok. Ama almis olmak icin de sizi de istemediginiz bi yere goturseler lutfeder gibi siz de laf edersiniz. Bu kimine ora olur kimine baska bi dukkan kimine pazar olur. Bakmaya zahmet bile etmemis esegin onune saman baglar gibi buyur hediye bak kendine ne demek ya. Düşünmenin vakit ayirmanin guzelligi degil mi hediyedeki amac. O tavirla en pahali magazaya da soksan gicik olunur kaldi ki konu sahibinin beğenmediği bi yermis. Olabilir yani. Belki pazari begeniyo ama oradan bisey bulamio. Kv nin de bunu bilmedigini sanmam.

O zaman insanlar konu da açmasın, eşi ile ilgili sıkıntısı olan eşle ilgili konuları okusun, kv ile ilgili sıkıntısı olan kv ile ilgili konuları okusun bu mudur?

Ne kadar sig dusuncelisiniz ya?! Burada herkes kendini kesiyor esim annesine sunu aldi, abisine bunu verdi cart curt o zaman hepiniz ususuyorsunuz aa canim olmaz oyle sen haklisin vs diye simdi bu kiz iki marka adi soyledi diye hic haketmiyor sacma sapan yorumlarinizi ve hepiniz bir olmus hic mana etmedigi yerden saldiriyorsunuz. İstikrarsiz konusmalar var. Uc bes mesaj once aaa oglu annesine onu mu yapmis onu mu almis ooooo diyenler simdi bu kiza neler soyluyor.

konu sahibi arkadaşım, verdiğin değeri görmeme, kayınvalidenizin sizi kullandığı hissi, eltin ve sizin aranızda haksızlık yapılması canınızı yakmış, ama inanın kendinizi hiç ifade edememişsiniz ve hırsınızı toplumun çoğunun alışveriş yaptığı yerleri küçümser gibi vurgu yapmışsın, anlatımın çok yanlış olmuş, bence burdan yürümemeliydin, zira haklı bile olsan haksız görünüyorsun o yazıyı okuyunca, üslup fena anlayacağın.
ben şahsen pazardanda alırım, mağazadanda, kv de haksızlık yapar, ucuz denebilecek hediye alır ama ben insan olarak kv mi severim değer veririm. aynısını bekleyeceksem o hediyeyei zaten almam.
bence bu anlattıklarınızdan yaralanıyorsanız bence sizde hediye standardınızı düşürünki bidaha size aynısı olmadı diye üzülmeyin, zira zorla aldıramayız, herkesi programlamamız mümkün değil.

Ustume gelen gelene arkadas
bu aksam kaynanama gittim nisanlari varmis akrabalarinin daha once bahsetmistim zaten buraya da iyi ki uye olmusum yoksa sikintidan stresten kimseyle paylasamamaktan kafayi yerdim kendimi dinlerdim iyi ki varsiniz hic tanimadigim oturup bi kahve icmedigim arkadaslar neyse gelelim konuya.
gittik kiyafet bakmis keske sende olsaydin dedi seninle baksaydik daha iyi olurdu hazir gitmisiz yarinda cok yogun bi gun olacak benim icin bende hazir gelmisken aslinda hic sevmedigim seyi sirf kirilmasin ben cagirdimda benle gelmedi demesin diye hadi avmye gidelim bakarsin dedim demez olaydim. Kendine kiyafetleri aldi aldi ustelik benim esim olacak adama da odettirdi o ayri bi kafa yemelik. Benimde dogum gunum lcv magazina girdik bana sende bisey begen diyor. Begenmedim tabiki ben sokak kiyafetlerimi ozenmedigim seyleri oyle yerlerden aliyorum. Insan gelinine ordan hediye mi alir ya. Benim annem esime hicbir zaman oyle biyerden hediye almadi bu bir. Ben hicbir zaman esime damat,kigili,polo,karaca haricinde hicbir yerden alisveris yapmam cunku giymez bende bu kadar basite inmem bitane alirim en kalitelisini alirim corap dahi olsa bakinnn!! Kadin bana gelmis kendine burdan begen diyor onu da esime odetecekti cunku kart gectik aldiklari icin. Millet gelinlerine neler neler aliyor bana verdigi degere bakarmisiniz. Tabiki almadim ve cok bozuldum gercekten avm de o kadar kaliteli yer varken pazar gibi olan yerdenbana kiyafet alacak ve bunu kacinciya yapiyor. Ben ona ozel gunlerde hep duzgun yerlerden hediye aliyorum. Ve hicbirsey almadim sinirden de patlamak uzereyim. Biz milletin dugunlerinde kaynanami giydirmekten ne uzaliriz ne kisaliriz.

yanlış yoldasın bebeğim ben hiç bi zaman marka takıntılı olmadım kıyafete verdiğin para çöpe atılıyo çünkü seninle yaşamıyo sonuçta kıyafet o yüzden hiç bi zaman çok para vermem biz eşimle şu anda maddi sıkıntıdayız bende nişanlılık dönemlerinde hep o dediğin yerlerden aldım geçen alışverişe gittim içimden ona da bişi almak geçti ama sadece 15 tl vardı cebimde gittim on lcw dan aldım bi tşört napsaydı adam bana verdiğin değer bu mu deyip yüzüme mi fırlatsaydı tşörtü sana bi tavsiye hiçbir zaman sana verilen değeri hediyeyle ölçme çünkü hediyeye verilen para ne kadar olursa olsun senin değerin demek değildir. insan değeri onun için harcadığı parayla eş değer olur mu hiç. kv gelince eşini uyar en ufak bi harcama yapmasın annesine artık keseniz ayrı ben teee nişanlılıkta demiştim ailene maddi destek yok diye şu anda eşim sözümü tutuyo çünkü herkesin kesesi ayrı evlendikten sonra

Aynı konuya herkes birebir aynı cumleleri yaziyo. O degildir onu demiyorum.

O zaman insanlar konu da açmasın, eşi ile ilgili sıkıntısı olan eşle ilgili konuları okusun, kv ile ilgili sıkıntısı olan kv ile ilgili konuları okusun bu mudur?

Ustume gelen gelene arkadas
bu aksam kaynanama gittim nisanlari varmis akrabalarinin daha once bahsetmistim zaten buraya da iyi ki uye olmusum yoksa sikintidan stresten kimseyle paylasamamaktan kafayi yerdim kendimi dinlerdim iyi ki varsiniz hic tanimadigim oturup bi kahve icmedigim arkadaslar neyse gelelim konuya.
gittik kiyafet bakmis keske sende olsaydin dedi seninle baksaydik daha iyi olurdu hazir gitmisiz yarinda cok yogun bi gun olacak benim icin bende hazir gelmisken aslinda hic sevmedigim seyi sirf kirilmasin ben cagirdimda benle gelmedi demesin diye hadi avmye gidelim bakarsin dedim demez olaydim. Kendine kiyafetleri aldi aldi ustelik benim esim olacak adama da odettirdi o ayri bi kafa yemelik. Benimde dogum gunum lcv magazina girdik bana sende bisey begen diyor. Begenmedim tabiki ben sokak kiyafetlerimi ozenmedigim seyleri oyle yerlerden aliyorum. Insan gelinine ordan hediye mi alir ya. Benim annem esime hicbir zaman oyle biyerden hediye almadi bu bir. Ben hicbir zaman esime damat,kigili,polo,karaca haricinde hicbir yerden alisveris yapmam cunku giymez bende bu kadar basite inmem bitane alirim en kalitelisini alirim corap dahi olsa bakinnn!! Kadin bana gelmis kendine burdan begen diyor onu da esime odetecekti cunku kart gectik aldiklari icin. Millet gelinlerine neler neler aliyor bana verdigi degere bakarmisiniz. Tabiki almadim ve cok bozuldum gercekten avm de o kadar kaliteli yer varken pazar gibi olan yerdenbana kiyafet alacak ve bunu kacinciya yapiyor. Ben ona ozel gunlerde hep duzgun yerlerden hediye aliyorum. Ve hicbirsey almadim sinirden de patlamak uzereyim. Biz milletin dugunlerinde kaynanami giydirmekten ne uzaliriz ne kisaliriz.
Ya canim agzin var demi yanlış anlama ama madem kötü bir yere götürdü aaaaa ben burdan giymem kalitesiz der iyi bir yere girer bissürü de şeyler alırdım niye boyle yapmadın? ??Almasin diye götürmüş seni.Şu tatli dilinizi bi kullanın,Onlar nasil arı gibi bal verip yilan gibi sokuyorlarsa sizde öyle yapın. Geri cekilip susmayin icinize atmayın sonra depresyon vs.vs.

Şu harekete alınmayacak kadın gormedim hayatımda. Ama sirf kendilerinin alisveris yaptığı bi yer diye herkes uzerine hakaret olarak alıp saldırıya gecmis. Cok mu zor egoyu bi kenara bırakmak acaba...

X