"Bu cins boşuna sevilmiyormuş" derken ne kast ettiğinizi anlamadım ben.
"cins" derken kayınvalideden bahsetmiş yani.Kayınvalideler sevilmiyor ya genelde onu demek istedi sanırım.
"cins" derken kayınvaliden bahsetmiş yani.
Edep ya hu!
İsterse zır cahil olsun k.vAynen kadının herşeyine takmış, diğer konusunda genç kız gibi giyiniyor demişti. Kayınvalidenin bazı davranışları tuhaf, belkide samimiyetinden yapıyor belki düşüncesiz ama ne olursa olsun karşısında ki kişi eşinin annesi, herşeyden önce bir insan büyüğü. Konu sahibi de hiç hoş uslupla konuşmuyor.
Bizim cocuklugumuzun lüks markasiydi da ondan :) hele o lcw maymunlu kazaklar o poşeti :)Bana da LCW hep luks gelmistir. Cocuklugum boyunca pazardan, carsidan, ya da baskasinin kuculeninden giydigim icin. Hayatimda ilk defa birkac sene once kendime LCW'den bluz almistim. Baska da yok. LCW bilincaltima luks, zengin yeri gibi islenmis valla, 25 yasindayim, hala oyle gelir. :)
Ya bakin hepinize anlatamadigim iki sey var. Birincisi lcvden giyemem citkirildimim demedim bende giyiyorum ve tesadufen ogrendi kv bu aksam dogumgunumu ama zaten aldigi 9parca urunu biz odedik anlatabiliyomuyum bu yeterinxe her dugun oldugunda canimi skyor. Ikinicisi de sizin esiniz burdan birsey giymiuor olsa siz ustune basa basa ayni yerden alip bir kosede unutulmasini beklemeyi istermiydiniz ve son olarakta saydigim diger magazalardaki indirimli fiyatlar lvc ile ayni 50tl triko aliyorum bu aksamda 60tl ye lvcde vardi erkek triko esim giymez diye almadim magazalarin vitrinlerindeki %70indirimle zaten lcv ile ayni fiyata geliyor ve hep esimin gonlunu yapmis oluyorum hem giydigi icin cok mutlu oluyorum. Ben her zaman sezonundan giyinirim gibi bir ibarede kullanmadim. Ayrica bu kadar yargilayanlarinda ayni duruma dustuklerinde ayni tepkiyi verecegi dusunuyorum benim kocama kocamunda bana her dugunde 400lira sokusturacak kadar maddiyatimiz olmadiginida biliyoruz ama annesine yagdiriliyor o para kimsede demiyor ki aaa 400lira benim mutfak masrafim yazik gunah diye hepiniz lcv kisminda takili kalmissiniz gercekten cok yazik!
yasını basını almış eşinizin annesine laf soyleyıp yerın dibine sokarak gercekten zevk mi alıyorsunuz..nasıl bi ock iyi bişey yapıyomus gibi anlatmaktır bu..neyse size iyi laf sokup yerın dibine sokup kendinizi rahatlatmalar diliyorumParami kaldi anne once su aldiklarimizi odeyelim de bi dahakine ben alirim deseydiniz bir kosede.
Benim kv pazardan 5 liraya aldim diye ove ove getirir hediyesini bende cok sevinip alirim. Giyerimde ama sevmedigim seyi yuzunede cat diye soylerim yanimizda kim olduguna bile bakmam. Hic acimam ben uzulcegime o dusunsun.
Arkamdan konusuyormus gelin cok fena pat diye lafi soyluyor. O mu kv ben mi anlamiyorum cokda sewiyorum bu huyunu diormus. Sizde deneyin bence iyi gelir.
Ornek vereyim: duigundeki altinlar bende kaldi. Kocamla yatirim yaptik. 5 sene sonra laf etti. Cokta pis laf koydum sen kimsin babinda yerin dibine soktum. Kocama sikayet etmis beni. Geldi anneme laf etmissin die basladi. Kuzum dedim milyon yildir gelin kv cekismesi var. Bizdemi olmicak. Biz hem dovusur hem sevisiriz ama sen 2 kadin arasinda kalirsin. Taraf olma bu milyon yillik savasa dedim. Ne haliniz varsa dedi guldu gitti. Birdahada hic taraf olmadi.
Dugunde bana pirlanta yuzuk alinmadi. Taki alisverisi ayri olaydi zaten neyse. Yine yillar sonra bana pirlsntslatini gosteriyor nisanimda kp aldi die. Oglunun yaninda Allah Allah gorgunde var halbuki siz bana almadiniz birde utanmadan hava mi yapiyorsun dedim. Nasil bir toparlanmakti o anlatamam. Kocamda guldu haklissin hatun die. Bu arada kp emekli maasi sadece 5bin tl dusun.
Sonuc olarak caninimi sikti ver cevabi gecne kendini ne bizi yoruyon surda.
Ne yazdim beeeee
Vay arkadaş herkes anasının evinde prensesmiş de koca evinde şiltesinin altına bezelye koymuşlar.