bu cins boşuna sevilmiyormuş

Off icim bayildi. Allah cevrenizdekilere sabir versin. LCW'den giyinmezmis de filancadan filancadan giyinirmis. O zaman kendin alirsin kiyafetini. Elalemden hediye beklemezsin. Hayret bir sey ya. Saka gibi.

senin o pazar yeri dediğin yerden 10 kişiden 9u alışveriş yapıyor.hiç yakıştıramadım sana bu lisanı

"cins" derken kayınvaliden bahsetmiş yani.
Edep ya hu!

Aynen kadının herşeyine takmış, diğer konusunda genç kız gibi giyiniyor demişti. Kayınvalidenin bazı davranışları tuhaf, belkide samimiyetinden yapıyor belki düşüncesiz ama ne olursa olsun karşısında ki kişi eşinin annesi, herşeyden önce bir insan büyüğü. Konu sahibi de hiç hoş uslupla konuşmuyor.

İsterse zır cahil olsun k.v
"cins" kelimesi böyle kedi köpekten bahsederken kullanılır.
Ne bilinçaltı varmış.
Anlaşılan 10 sayfa haybeye yazılmış. Pes.

LCW yi neden kötülüyorsun ya,ben darılırım.Ailemizin markası resmen.AVM'ye gittikmi babam zorla lcwye sokar.

bir de şöyle düşün, ya hiç düşünmeseydi birşey almayı vb.
ben mi fszla iyimserim acaba? bırak alsın eşin, annesi o sonuçta, senin oğlun da ilerde sana yapar. böyle şeyler göze batmamalı.
ben de her özel günde kayınvalideme hediyeler yağdırdım. hep si de kaliteliydi açıkçası önemsiyorsanız bunu. ama bana daha çorap bile gelmedi 1 sene nişan 9ay evlilik neredeyse 2 senedir yani...

Bana da LCW hep luks gelmistir. Cocuklugum boyunca pazardan, carsidan, ya da baskasinin kuculeninden giydigim icin. Hayatimda ilk defa birkac sene once kendime LCW'den bluz almistim. Baska da yok. LCW bilincaltima luks, zengin yeri gibi islenmis valla, 25 yasindayim, hala oyle gelir. :)

Ah canım senin o lcw dediğin marka bi zamanların lüks markasiydi ne komik seysin yahu cins dediğin insan evli olduğun adamın anası. ha bide o bayildigin markaların kumaslarini eşimin şirketi üretiyor ne kadara o paralar döktüğün kıyafetleri urettiklerini bilsen kahrindan olursun heralde :) çok gülüyorum böyle insanlara çok.

Bizim cocuklugumuzun lüks markasiydi da ondan :) hele o lcw maymunlu kazaklar o poşeti :)

Bak bak hele marka alınması lazım mis hanımefendi ye. Bide kayın valide si beğenmiş kocası ödemiş zoruna gitmiş. Vay bee bu ne bencillik yaa bu neyin kafası. Markanın kölesi olmuş ama neyse kırıcı olmak istemiyorum. Yorumum şu; yaw He He

Kaynana in verdiği değeri sana aldığı sana göre markasiz hediyeden mi anladın. Haaa kadın sanki kabahat işlemiş ya.. Demek yarın öbür gün esin işini gücünü kaybetse falan maazallah sen adamı bosarsin hemen.. Sen kadınsan ben neyim acaba... Kızım burda neler var bi oku istersen..

Parami kaldi anne once su aldiklarimizi odeyelim de bi dahakine ben alirim deseydiniz bir kosede.

Benim kv pazardan 5 liraya aldim diye ove ove getirir hediyesini bende cok sevinip alirim. Giyerimde ama sevmedigim seyi yuzunede cat diye soylerim yanimizda kim olduguna bile bakmam. Hic acimam ben uzulcegime o dusunsun.

Arkamdan konusuyormus gelin cok fena pat diye lafi soyluyor. O mu kv ben mi anlamiyorum cokda sewiyorum bu huyunu diormus. Sizde deneyin bence iyi gelir.

Ornek vereyim: duigundeki altinlar bende kaldi. Kocamla yatirim yaptik. 5 sene sonra laf etti. Cokta pis laf koydum sen kimsin babinda yerin dibine soktum. Kocama sikayet etmis beni. Geldi anneme laf etmissin die basladi. Kuzum dedim milyon yildir gelin kv cekismesi var. Bizdemi olmicak. Biz hem dovusur hem sevisiriz ama sen 2 kadin arasinda kalirsin. Taraf olma bu milyon yillik savasa dedim. Ne haliniz varsa dedi guldu gitti. Birdahada hic taraf olmadi.

Dugunde bana pirlanta yuzuk alinmadi. Taki alisverisi ayri olaydi zaten neyse. Yine yillar sonra bana pirlsntslatini gosteriyor nisanimda kp aldi die. Oglunun yaninda Allah Allah gorgunde var halbuki siz bana almadiniz birde utanmadan hava mi yapiyorsun dedim. Nasil bir toparlanmakti o anlatamam. Kocamda guldu haklissin hatun die. Bu arada kp emekli maasi sadece 5bin tl dusun.

Sonuc olarak caninimi sikti ver cevabi gecne kendini ne bizi yoruyon surda.

Ne yazdim beeeee

şu konunu bu şekilde değilde farklı cümlelerle anlatsan belki buradaki herkes sana hak verecekti. ama sen en başta anlatım tarzınla yaptın hatayı.
senin önemsemediğin sokak kıyafetlerini aldığın, pazar gibi olan yerden giyinmeyen tek bir insan bile yoktur bence burda.
herkesin durumu dört dörtlük olacak diye birşey yok. senin durumun vardır gider kiğılıdan polodan alırsın benim yoktur gider lcw dan alırım. bunda küçümsencek hiç birşey yok.
bence böyle bir kafa yapısına sahip olduğun için küçümsenmesi gereken sensin.
ayrıca o cins diye bahsettiğin kişi senin kocanın annesi. siz evlenince annesi olmaktan çıkmıyor. Anne her zaman anne, istediği zaman da yardım edebilir kocan annesine. aynı şekilde sende kendi ailene yardım edebilirsin. buna bence eşlerin karışmaya hakkı yok...

Kadın 9 ay taşısın büyütsün emek versin sonra oğlunu sana hediye etsin sen arkasından bunları konuş.. Çok ayıp çok.. Kıskançlık kin fesatlık tutmuş seni.. Ayrıca şu an bu markaları sayarak alamayanları aşağılıyorsun bilmem farkında mısın.. Haddini bil!!!!

yasını basını almış eşinizin annesine laf soyleyıp yerın dibine sokarak gercekten zevk mi alıyorsunuz..nasıl bi ock iyi bişey yapıyomus gibi anlatmaktır bu..neyse size iyi laf sokup yerın dibine sokup kendinizi rahatlatmalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…