bu cins boşuna sevilmiyormuş

Cogunuz ayni durumda kalsaniz kalakalirsiniz size bir hediye alinacak ama parasini kendi maaslarinizdan odeyeceksiniz. Gercekten beni anlamamissiniz ifade edilen sey marka degil evlilik yildonumumuzdede ben 36bedenken 40beden kotla geldi bu kadin arkadaslar ve hamile koleksiyonundan belinde kocaman lastik vardi bu acidan dusunun

Neden lcw dede güzel şeyler var bence yanlış dusunuyosun ben çocuğuma hep lcw giydir yorum yeri geliyo pazardan da alıp giydiriyorum ki bende memur çocuğuyum bende çoğu zaman oralardan giiyyorum

peki niye şöyle düşünmüyosun kadın torun istiyo belki için fesat senin hep olumsuz yazıosun

Hamile pantolonu ve 40beden ben 36beden ve hamilelik yok cok mu mantikli yuzume karsi xoxuk falan yaomayin cok erken diyen kadindan iki yillik evliyim ben

hediye konusunda abartiyorsunuz hemde cok
herkes ayni olmayabilir, herkes ayni dusunmeyebilir, siz pahali hediyeler alirsiniz ama herkes ayni olmuyor, beklenti icine girmeniz cok yanlis

tek hak verdigim konu esime odetecekti diyorsun ya hediyeyi o hareketi evet yanlis

gerçekten gitmezsem olmaz ya çok enteresan yurtdışından falan gizlice getirilen şeyler bile var
geçen 35 liraya 2 kazak 1 etek 1 tişört aldım hepsi taş gibi çok şık
Valla bende gidiyorum çok güzel şeyler oluyor iyice didiklemek gerek ne ararsan var 100 tl ye dünyaları alıyosun

isterseniz ilk konu açtıgınız mesajınızı düzenleyin çünkü ilk mesajınızda markadan başka bir şey anlaşılmıyor..

markaları silerek aslında derdinizin değer vermeme olduguna değinerek yazarsanız her defasından marka konusundaki tepkilere cevap vermek zorunda kalmamıs olursunuz.... ve daha dogru yorumlar gelebilir

annesi değil mi alacak tabi hemde çatır çatır alacak çatlasanızda ki bende evli olsam ben derim kaynanam duymadan o ödemesin sen öde diye. madem markalar paklıyor sizi kendi hediyenizi kendiniz alın düşünmesi yeterli kadının marka görgüsüzlüğüne takıntıya grek yok görmemiş gibisiniz

Kayınvaldenizin parası yoktur lcw'den alır sizin paranız vardır sizde Polodan alırsınız
Yani ucuz pazar malı da olsa önemli olan düşünmesi ama siz bunu anlayamacak bir olgunluktasınız sanırım

Değer hediyeyle verilmez. Düşünmesi yeter denilmeli.

İnsanın değeri de giydiği markanın değerine göre ölçülmez. Siz hangi markayı giyerseniz giyin kaliteniz yine aynı kalacak.

Marka bahane;İnsanlık,sevgi,saygı,iyi kalp,iyi düşünce şahaaneee...Sizin gibileri anlamak istemiyorum.sadece güzel düşünün ve sevgiyle bakın hayatınıza ve hayatınızdakilere...

Markayi cikarsa dahi k.valide hediye almak istiyor ama begenmiyor.orda bisuru luks magaza vardi neden ordan almadi diyor.
Deger vermeyi tamamen parasala dokmus.

Yani kadına yuklenmek icin costukca cosmussunuz arkadaslar biriniz yazinca anlasilio o dusunce yuz kisi ayni seyi yaziyo usenmeden. Oglunu o kadar dusunuyorsa kendine de aldirmasaydi o kadar seyi. Ayriyeten bi insana standardinin disinda hediye alinmaz mantiken taniyosan bilirsin hoslanip hoslanmayacagini. Bahsi gecen bi iki marka da cogunlugu dandirik seyleri pahaliya satiyor. Bu demek degildir ki kaliteli. Bisey ucuz ve kaliteliyle sorun yok. Ama almis olmak icin de sizi de istemediginiz bi yere goturseler lutfeder gibi siz de laf edersiniz. Bu kimine ora olur kimine baska bi dukkan kimine pazar olur. Bakmaya zahmet bile etmemis esegin onune saman baglar gibi buyur hediye bak kendine ne demek ya. Düşünmenin vakit ayirmanin guzelligi degil mi hediyedeki amac. O tavirla en pahali magazaya da soksan gicik olunur kaldi ki konu sahibinin beğenmediği bi yermis. Olabilir yani. Belki pazari begeniyo ama oradan bisey bulamio. Kv nin de bunu bilmedigini sanmam.

En son birkaç ay önce alışveriş yaptım. Pazardan...

Bilmem, anlatabildim mi?

Ne alaka insanlar aa bu yorumu bu yazmış ben başka bir şey mi yazayım diyecek? Aaa benim düşüncem yazılmış ben yazmıyayım mı diyecek? Herkesin bir fikri var isteyen düşündüğünü yazar tek tek yorumları okuyup ona göremi yazacağız?

Markayi cikarsa dahi k.valide hediye almak istiyor ama begenmiyor.orda bisuru luks magaza vardi neden ordan almadi diyor.
Deger vermeyi tamamen parasala dokmus.

aynen ama her sayfaya konu sahibi''su da var ama bu da var'' diye yazınca da polemikten başka bir şey oluşmuyor belki onun önüne geçilebilirdi:)

benim anladıgım '' hem oradan aldı hem bize ödetti ama biz ona çok değer veriyoruz diğer geline de iyi hediyeler alıyor bana neden böyle '' daha çok takıldıgı yer gibi geldi:)ya da bugun cok pozitifim:)

Ben size şöyle anlatayim: erkek bi arkadasim sevgilisine o ona dogum gunu yapti diye altta kalmamak icin bi yer ayarliyodu. Hediye aldin mi dedim. Pazardan 5 liraya terlik aldim dedi cikardi baktim altina 40 numara. Ya dedim kizim ayagi bu kadar buyuk mu halbuki minyon bisey. Yok kanka 37 si yoktu 40 i vardi bi onu aldim ben de diyo. Yan tezgaha gecmeye bile usenmis. O hesap. Maksat almis olunsun. Insanlar da kor degil yani. Eltinize yapilirken size yapilmasa bir de oyle düşünün.

Senin verilen değeri ölçme biçim para yaniii
ne kadar pahalı o kadar değer
kayınvaliden kendine de oradan almış ne bilsin kadın nereden gelsin aklına?
Eşini doğuran büyüten bu yaşa getiren okutan kadına o beğenmediğin pazar gibi diyerek aşağıladığın yerden 2 parça kıyafet almayı bile çok görmüşsün. yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…