Sizin disiniz polo iciniz lcw olmus sizin tabirinizle...
Niye bu kadar asagiladiniz anlayamadim.
Sirf lcw alayim da marka gorunsun cocugum mahcup olmasin diye gunlerce yemeyip icmeyip cocuguna ordan alan , gucu oralara yeten insanlar da var cok yazik...
Her dugunde ayni sey bizim kartimiz biz ortak oduuoruz bunu esimle ben de kendime anneme alayim ozaman nasilsa ortak onada alindi sizce bunun altindan kalkabilirmiyiz? Yada siz kalkabilirmiydinizMarka takıntısı bana hep saçma gelmiştir belki o sebepten anlayamadim derdinizi. Madem o size almiyor siz de ona almayin. Ondan gelecek bi hediyeye kalmadiniz ya, bosverin. Esiniz harcar zaten onun icin para, annesi sonucta ona da karışamazsiniz. Bosverin gercekten caninizi sıkmayin basit seyler bunlar
Her dugunde ayni sey bizim kartimiz biz ortak oduuoruz bunu esimle ben de kendime anneme alayim ozaman nasilsa ortak onada alindi sizce bunun altindan kalkabilirmiyiz? Yada siz kalkabilirmiydiniz
Verilen degere karsilik sizede aynisi olsa eminim bozulurdunuz
Her zaman ayni sey bizde. Her dugunde onu giydiriyorsak brnde calisiyorum annemede alalim ozaman evde alamayalim hatta altimizdaki arabayida satalim cunku anca yetisiriz 400lira total maasimiz 3.5 olan bir butceyle cok zor bu acidanda bakarsaniz memnuniyet duyarim her ay 1tl kredide oduuoruz evi gecindiriyoruz ve ev parasi biriktiriyoruz destek olacagi yerde ne aldirirsam kardira gecti bu isKendine kıyafet aldı ve oğluna ödettirdi tabii kadın kimki oğluna kıyafet aldırsın, öyle bir hakkı bile yok değil mi. Oraya kadar okudum gerisini okumama gerek bile yok!