bu buluşma çook önemli olacak arkadaşlar yardım

İlla gideceksen kot pantolon siyah düz badi üstüne de kot ceket saçlar düz ve spor ayakkabı giy.
Bide müsil al yanına, kahve söyleyin bi yudum alsın sonra bana marketten sakız alıp gelebilir misin dişlerim kamaşıyor çiğnemem lazım yanıma almayı unutmuşum de o gidince kahvesine müsil at yollara iz bırakarak gitsin ne yazdım ama

Bankaya çalışmayanı gidiyorsunuz sevgilinizle buluşmaya mı . Bence dar kot pantolon bluz daha iyi

hoslandigi, sevdigi adama kendini begendirmek icin yemek yapan kadinlar bana hep zavalli ve itici gelmistir. Tabi bu benim kendi fikrim. Yani ben kocama bile yemek goturmem.

Hiç bi erkeğin üstüne düşülmez sen niye bu kadar heycanlanıyosun yemek şu bu uğraşıyosun.
Yemek falanda götürme meraklılar gibi.
O senin için uğraşsın çabalasın. Elini kolunu sallaya sallaya buluşmaya gelecek kesin.

Yok yahu ne çabalaması, eski konularına baksanız bir. Adamın üstüne o kadar düştü ki illallah etmiş muhtemelen ondan buluşuyorlar. Zamanında kendisine "şizofren" falan diyen bir adam için bu kadar üstüne düşme hatta. Yani benden belki nefret ediyordur yazdığım için bu kadar ama cidden yolu yol değil yani ondan yazıyorum, bu uçuşun sonu yere baya sert çakılma olacak.

buna da ben haykırdım iyi mi haketti ama ahahahah
canım ben de aynen senin dediğin gibi giymeye karar verdim ama bir tek kot ceketim eksik

Bence be yemek götürün ne de kiyafet olayını abartin.güzel bir tunuk veya gömlek tayt ve spor ayakkabi tamamdir. Anlattiğiniz adama fazla bile! Bir de cool olun allah aşkına,kim ki bu kadar özeniyosunuz,haddini bilsin de yere cakilsin..

yok gerçekleri söylüyorsun gittiği yere kadar artık ayrıca est. neden nefret edeyim

yok gerçekleri söylüyorsun gittiği yere kadar artık ayrıca est. neden nefret edeyim

Beklentini ne kadar minimuma indirirsen o kadar az yaralanırsın. Ondan önce kendine değer vermelisin ki o da sana değer versin. Kendine değer vermeyen bir insan karşı taraftan da değer görmez.

Bu kıyafetleri babaanneme versem ,ben o kadar yaşlı mi görünüyorum der :)

Daha iyi şeylerin vardır muhakkak .. tarz ol azıcık ,bide spor sever misin bilmem ama elinde yemekle kafeye gidemeyeceğine göre ,spor iyidir ..

Bende bu yorumu yaparken eski konularından haberdar değildim.
Üzülüyorum bu genç kızlara insanın hiç mi kendine saygısı olmaz.
Bu ülkedeki erkeklerin bu kadar fütursuzca eşlerini aldatmasının, şiddet uygulamasının, kadına değer vermemesinin temel sebebi bu zihniyet.

canım ben de ona karar verdim buluşacağım ama çok hevesli gibi değil spor giyinmeye karar verdim çok güzel olmalıyım inanın ki onu şaşırtmak istiyorum
aaah ah ben bilmez miyim sanıyorsunuz güzel arkadaşlarım umursamamayı umursamadıklarım benim terk ettiklerim de oldu canım da yanmadı ama bunu çok seviyorum aşıkğım resmen bakışından tutun sesinin tonuna kadar seviyorum
inanın çok seviyorum söz geçiremiyorum kalbime ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN GELİŞMELERİ SİZE YAZACAĞIM.

evet canım spor giyineceğim gerçekten dolabıma baktım daha güzel şeyler var onalrı giyeceğim

evet canım spor giyineceğim gerçekten dolabıma baktım daha güzel şeyler var onalrı giyeceğim
Harikasın !

Yalnız çok üstüne düşme ..birkaç mesaj takıldı gözüme ..sanki pek yolunda değil birşeyler ..abartmadan biraz duygusuz davran ..kaybetmeKten korkma ,kaybetmekten korksun ..gayet rahat davran ..

Harikasın !

Yalnız çok üstüne düşme ..birkaç mesaj takıldı gözüme ..sanki pek yolunda değil birşeyler ..abartmadan biraz duygusuz davran ..kaybetmeKten korkma ,kaybetmekten korksun ..gayet rahat davran ..
aynen canım ALLAH sizden razı olsun iyi ki varsınız onun ağzını açık bırakmalıyım kesinlikle ayarında davranacağım rüzgarı kendi yönüme çevirmek istiyorum sonrasında kendi bilir bu buluşmaya gitmezsem içimde kalır gelişmeleri yazarım burda yine

Amin senden de ..merakla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…