• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu buluşma çook önemli olacak arkadaşlar yardım

Seni kırmak istemiyorum ama çaresizliğin buradan bile anlaşılıyor :( Bu durum kimseye çekici gelmez ki, biraz daha rahat olmaya çalışmalısın.

Sakın yemek yapıp götüreyim deme:) Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Seni kırmak istemiyorum ama çaresizliğin buradan bile anlaşılıyor :KK43: Bu durum kimseye çekici gelmez ki, biraz daha rahat olmaya çalışmalısın.

Sakın yemek yapıp götüreyim deme:) Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
çok çok haklısın :( daha rahat olmalıyım bu kadar istekli görünmek çok itici değil mi :(

Simsiyah.. Cenazeye mi gidiyosunuz...

Siyah olsun diyosaniz bile biraz onu acin.. Agirlik siyahta olsa bile...

bir ilişkim vardı bocalama dönemi geçirdik şimdi daha iyi ama hala soğuk bana karşı bu haftasonu memlekete gelecek buluşacağız hatta en sevdiği ymeği yapıp götürmeyi düşünüyorum ona da dedim vallahi iyi olur dedi.
kıyafet olarak siyah klasik pantolon bol paça üstüne siyah şık bir bluz siyah topuklu ayakkabı siyah klasik çanta nasıl olur,? bir de buluştuğumuzda nasıl davranmalıyım çok heyecanlıyım
düşünsenize elimde onun sevdiği yemek olacak oa götürüyorum hazırlarken bile mutluluktan uçarım ben
Pantalon güzel,düz siyah bel kısmı oturan bir parçayla(salaş güzel durmuyor ispanyol paçayla) ve uygun kalın sayılabilecek bir kemer takarsan belin incecik durur . Boyun uzun sanırım,öyleyse ispanyol yakışır ama altına düz ayakkabı değilde topuklu tercih etmelisin.(kısa durmamalı pantalon,ayakkabının sadece burnu görünmeli)
Bu bluzuda dümdüz dar yada sigaret siyah pantalonla giyebilirsin,ikisi pek olmamış.
Tabi bunlar benim fikrim.

bir ilişkim vardı bocalama dönemi geçirdik şimdi daha iyi ama hala soğuk bana karşı bu haftasonu memlekete gelecek buluşacağız hatta en sevdiği ymeği yapıp götürmeyi düşünüyorum ona da dedim vallahi iyi olur dedi.
kıyafet olarak siyah klasik pantolon bol paça üstüne siyah şık bir bluz siyah topuklu ayakkabı siyah klasik çanta nasıl olur,? bir de buluştuğumuzda nasıl davranmalıyım çok heyecanlıyım
düşünsenize elimde onun sevdiği yemek olacak oa götürüyorum hazırlarken bile mutluluktan uçarım ben
Her şey siyah yasta gibi olmuş sanki :) Biraz renk katsanız

Bu koyduğunuz fotodaki kıyafet pek hoş durmuyor ve sizi çok üzen biriyle görüşmek neden? Onca konunuz var halbuki bununla ilgili.

Aslında sadece eski konu başlıklarına baktım sisirella’nın böyle demesinden sonra detay bilmiyorum ama ilerisi için hakkında hayırlısı umarım herşey güzel olur ve tekrar kan kusup perişan olmazsın sanırım çook aşıksın. Bluz olmaz bence net daha öncede giyim konun olmuştu o yüzden net diyorum senşn için çok hassas galiba şuan ilişkinde giyim kuşamda

Sizin eski konularınızı da biliyorum. Adam açıkçası çok peşimden koştu ayıp olmasın diye buluşuyor gibi, siz de bu kadar yükseklere uçmayın çakılırsanız daha da toplayamazsınız. Bunu heves kırıcılıktan ziyade bir arkadaş tavsiyesi gibi görmenizi isterim. Adamı illa tavlamak istiyorsanız bu kadar hevesli görünmeyin bari.

Not: Kombin çok kötü, güne giden 55+ teyze konseptinde. Google'a "first date outfit ideas" yazarak kombin oluşturmaya çalışın derim.

Yemek mii?:-):-) Cenaze evine falan mı gidiyorsun ablacığım sen.Sevgili isen sevgili gibi davran. Bu yaptığını anca anne , dadı tarzı kadınlar çocuğu askerden gelince yaparlar.:KK64: Söyleyeyim de günah benden gitsin.:cool:

Aslında sadece eski konu başlıklarına baktım sisirella’nın böyle demesinden sonra detay bilmiyorum ama ilerisi için hakkında hayırlısı umarım herşey güzel olur ve tekrar kan kusup perişan olmazsın sanırım çook aşıksın. Bluz olmaz bence net daha öncede giyim konun olmuştu o yüzden net diyorum senşn için çok hassas galiba şuan ilişkinde giyim kuşamda
siyah düz bir bluz olur mu?

Ne tatlı bir heyecan

C cimenyesili1 yanı elinde değerlendirebileceğin başka birşey var mı bilmiyoruz dolabını bilmiyoruz internetten gündüz spor yada sokak kombinelerine fln bak herhalde onlardan bakarak birşeyler uydurursun dolabından siyahta olmaz gibi değil olur gibi

Back
X