• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu buluşma çook önemli olacak arkadaşlar yardım

Kendinizi küçük düşürmeyi seviyorsunuz külliyen!
Hemen çağırınca koşa koşa gidin aman durmayın hiçte gurur yapmayın.

Inanin kendime hakim olmasam kucuk dusurulmeye oyle musait olurdum ki...

Daha guclu ve gururlu olmayi da ogrenecegiz kulliyen.

Selam canim bu ilk sayfadaki kıyafeti sevmedim ben, kahverengi olanı. Biraz daha tarz hatta hafif seksi olsan biraz çarpılmışa dönse iyi olur sanki. Kendinden emin ol fazla yüz verme, yemeğe de söz vermişsin ama nerede nasıl yiyecek cafeye yemekle gitmek olmaz, evine gideceksen ancak o zaman olur.

Selam canim bu ilk sayfadaki kıyafeti sevmedim ben, kahverengi olanı. Biraz daha tarz hatta hafif seksi olsan biraz çarpılmışa dönse iyi olur sanki. Kendinden emin ol fazla yüz verme, yemeğe de söz vermişsin ama nerede nasıl yiyecek cafeye yemekle gitmek olmaz, evine gideceksen ancak o zaman olur.
canım sözverdim ama bir bahane bulabilirim ve spor giyinmeye kararr verdim saçlarım asimetrik kesim küt kısa boy 179 ben deistiyorum görünce çarpılsın sence ne yapmak lazım

Inanin kendime hakim olmasam kucuk dusurulmeye oyle musait olurdum ki...

Daha guclu ve gururlu olmayi da ogrenecegiz kulliyen.
Söylediğimi yanlış anlamayın lütfen ama 30 yaşındasınız ayağınızın yere daha sağlam basması gerekmez mi?
Yani bir çok tecrübe edinilen, olgunlaşılan, daha mantıklı düşünülebilen bir yaş.
Ben kadınlar kendini asla bir erkek için küçük düşürmesin demek istiyorum. Biz asla erkeklerden daha değersiz değiliz. Genel fikrim bu.

Neden bu kadar kasıyorsunuz ki kendinizi. İlk kez buluşmayacaksınız ki. Kaldı ki bahsettiğiniz kıyafetler fazla klasik ilk buluşma için bile. Bir de yemek yapıp götürme tuhaf geldi bana. Anladığım kadaroıyla oldukça sorunlu dönemler geçirmişsiniz ve sizi çok üzmüş bu kadar önemsediğinizi belli etmeyin bence. Giyinin spor birşey yapın hafif bir makyaj gidin bence.

Söylediğimi yanlış anlamayın lütfen ama 30 yaşındasınız ayağınızın yere daha sağlam basması gerekmez mi?
Yani bir çok tecrübe edinilen, olgunlaşılan, daha mantıklı düşünülebilen bir yaş.
Ben kadınlar kendini asla bir erkek için küçük düşürmesin demek istiyorum. Biz asla erkeklerden daha değersiz değiliz. Genel fikrim bu.

Kesinlikle haklisiniz ama bazen "olan" ile "olmasi gereken" ortusemeyebiliyor.

canım sözverdim ama bir bahane bulabilirim ve spor giyinmeye kararr verdim saçlarım asimetrik kesim küt kısa boy 179 ben deistiyorum görünce çarpılsın sence ne yapmak lazım
Onceki konunu okudum canım seni erkeksi buluyormuş, bunu yıkmalısın bence. Kadinsi ve cekici bulmali. Ben olsam biraz feminen giyinirdim, mini bir elbise altına bot mesela. Çoğu kişi spor sade giyin demiş ama bence seni nasıl biliyorsa tersini yap.

Onceki konunu okudum canım seni erkeksi buluyormuş, bunu yıkmalısın bence. Kadinsi ve cekici bulmali. Ben olsam biraz feminen giyinirdim, mini bir elbise altına bot mesela. Çoğu kişi spor sade giyin demiş ama bence seni nasıl biliyorsa tersini yap.
sporla çekici bulmaz mı

Ya canım bak üstelemek istemedim Ama bunu kendine lütfen yapma seni sevse çuvalda giysen çekici bulur :( kendine değer vermeye kendini sevmeye o kadar ihtiyacın var ki ne kadar gözünün aşkla kör olduğunu anlayabiliyorum.
Gerçekten seni o kadar incitmesine üzmesine rağmen böyle kör kütük olman ancak yaşayan anlar seni şuan. Konu içeriklerini dahi okumadım sadece başlıklarını okudum ama içeriği tahmin edebiliyorum.İçini tahmin edebiliyorum.

Hani diyeceğim ki yere çakılmadan dibe batmadan senin gözündeki o körlük açılmaz ama bir düşün daha ne kadar dibe batacaksın ne kadar üzüleceksin.

Kaldır kafanı cimenyeşili bak etrafına bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin bir daha sen olamayacaksın bir daha, bir daha hiç birşey bir daha olmayacak bu yüzden bazı şeyleri değiştirme vaktin gelmeli

kırılmazsanız birşey diycem o pantolonu çöpe atın. dar paça bir kot bir tişört giyin üstüne deri bir ceket tamamdır.

Buluşmada klasik giyinme biraz daha rahat ol kot bluz giy mesela. Hafif makyaj bakımlı saçlar güzel bir parfüm. Daha önce bu adamın size ne yaşattığını bilmiyorum ama bu heyecanlar kolay yaşanmıyor hazır buluşma sözü vermişken birbirinize bir şans daha verin derim ben. Ayrıca insanın sevdiği insana içten gelerek yemek yapmasında bir sakınca görmüyorum sevinir onun için yapılan birşey var ortada kendine değer verildiğini farkeder. Ben de sevgilimin sevdiği tatlıdan yapıp götürmüştüm mutlu olmuştu. Şu an eşim kendisi. darısı başınıza ;)

bence yemek falan goturme ya cok itici...yemej goturerek kalbini calamassin ya ..gizemli ol biraz..ne o ole elinde yemekle gelej sevgili..

aynen canım ALLAH sizden razı olsun iyi ki varsınız onun ağzını açık bırakmalıyım kesinlikle ayarında davranacağım rüzgarı kendi yönüme çevirmek istiyorum sonrasında kendi bilir bu buluşmaya gitmezsem içimde kalır gelişmeleri yazarım burda yine
Sorunlu bir ilişkiyi giyim kuşam kurtarır mı? İşte bundan kaybediyorsun.

bir ilişkim vardı bocalama dönemi geçirdik şimdi daha iyi ama hala soğuk bana karşı bu haftasonu memlekete gelecek buluşacağız hatta en sevdiği ymeği yapıp götürmeyi düşünüyorum ona da dedim vallahi iyi olur dedi.
kıyafet olarak siyah klasik pantolon bol paça üstüne siyah şık bir bluz siyah topuklu ayakkabı siyah klasik çanta nasıl olur,? bir de buluştuğumuzda nasıl davranmalıyım çok heyecanlıyım
düşünsenize elimde onun sevdiği yemek olacak oa götürüyorum hazırlarken bile mutluluktan uçarım ben
Siyah asil ama cenazeye mi gidiyorsunuz ? :(

Back
X