- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Fazla klasik olmayacak mo kıyafetinizbir ilişkim vardı bocalama dönemi geçirdik şimdi daha iyi ama hala soğuk bana karşı bu haftasonu memlekete gelecek buluşacağız hatta en sevdiği ymeği yapıp götürmeyi düşünüyorum ona da dedim vallahi iyi olur dedi.
kıyafet olarak siyah klasik pantolon bol paça üstüne siyah şık bir bluz siyah topuklu ayakkabı siyah klasik çanta nasıl olur,? bir de buluştuğumuzda nasıl davranmalıyım çok heyecanlıyım
düşünsenize elimde onun sevdiği yemek olacak oa götürüyorum hazırlarken bile mutluluktan uçarım ben
Elinde yemekle kafeye mi gideceksin? Saçmalama istersen :)
ben heyecandan ne yapacağımı biliyor muyumElinde yemekle kafeye mi gideceksin? Saçmalama istersen :)
o1 dk, bu senden ayrılan hatta senin kan kusacak kadar kendini perişan etmene neden olan şahıs mı?
Ay o deme sakın?
haklısınız vazgeçtim onlardan :Daha smart casual tarzda giyinseniz olmazmı? Aşırı klasik duruyor bahsettikleriniz.
Klasik pantalon olmasa,daha spor bir parça tercih etseniz,altınada şık bir bot daha güzel olabilir. Klasik pantalon sadece iş ,ciddiyet çağrıstırıyor.haklısınız vazgeçtim onlardan :kahve klasik pantolon çiçekli kahve çiçekleri olan bluz nasıl olur?
foto atsam bakar mısınız?Klasik pantalon olmasa,daha spor bir parça tercih etseniz,altınada şık bir bot daha güzel olabilir. Klasik pantalon sadece iş ,ciddiyet çağrıstırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?