Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet walla dogru söylüyor az eleştirmedi beni Nooption
en sonunda koyuya döndüm sağolsun herkes 7 yaş küçüldüğümü söyledi bu renkle buradaki eleştirileri kaile al kesinlikle dar paça bir kot üzerine sportif bir tişört klass bir görüntü için önünü içine alaıp arkayı dışarıda bırakabilirsin.Üstüne deri ceket tercih edebilirsin.Vayya dar kesim bir diz üztü elbise altına güzel bir bot on numara olur
İşe yarar kaçan kovalanır İnan bana bu doğru. Artık değerli olan sensin böyle düşün kaçan olmanı kolaylaştırır. Koşa bir kesit yazayım eski zamaanlarda sevgilimle kavga ettiğimde uyuyamazdım hatt gece uzuuun Mesajlar yazardım fln fln sonra sonra bu olayı tersine çevirdim önce mesajları kestim öyle böyle tuttum kendimi sonra uyumaya başladım zar zor ve sonra gayet rahat bir şekilde kafamı yastığa koyup uyuyordum amaan senle mi uğraşacağım diye ve ne oldu bil o uzun mesajları o yazmaya başladı o uyuyamamaya başladı o ne oldu sana sen böyle değildin gözene uyku girmezdi seni kaybediyorum diyerek dahada üstüme titremeye başladı ben de amaan uykum var diyip uyumaya devam ettik sonra feci bir ayrılış Yaşadık ama olsun kaçarsan kovalanırsın işte
Giyinip bir foto atsaydın canim dar paca ispanyol paça arasında kalmışsın. Ben kesinlikle elbise diyorum ama tabi sen nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun.
çimenn buluştun mu canım? bak bi dizi izliyorum şu an 7yüz diye blutv'de. üyeliğin yoksa üye olunca ilk yedi gün ücretsiz.
sana bu dizinin ikinci bölümünü önereceğim. film gibi karakterler vs her bölüm değişiyor direkt ikiyi izleyebilirsin.
çok aşık salya sümük bi kız, adamı unutmuş gibi davrandığında neler oluyor onu gösteriyor. kızla adam hep yanyana bu sırada, hani kız neşeli falan. bi bak bence