- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Kendinizi küçük düşürmeyi seviyorsunuz külliyen!
Hemen çağırınca koşa koşa gidin aman durmayın hiçte gurur yapmayın.
canım sözverdim ama bir bahane bulabilirim ve spor giyinmeye kararr verdim saçlarım asimetrik kesim küt kısa boy 179 ben deistiyorum görünce çarpılsın sence ne yapmak lazımSelam canim bu ilk sayfadaki kıyafeti sevmedim ben, kahverengi olanı. Biraz daha tarz hatta hafif seksi olsan biraz çarpılmışa dönse iyi olur sanki. Kendinden emin ol fazla yüz verme, yemeğe de söz vermişsin ama nerede nasıl yiyecek cafeye yemekle gitmek olmaz, evine gideceksen ancak o zaman olur.
Söylediğimi yanlış anlamayın lütfen ama 30 yaşındasınız ayağınızın yere daha sağlam basması gerekmez mi?Inanin kendime hakim olmasam kucuk dusurulmeye oyle musait olurdum ki...
Daha guclu ve gururlu olmayi da ogrenecegiz kulliyen.
Söylediğimi yanlış anlamayın lütfen ama 30 yaşındasınız ayağınızın yere daha sağlam basması gerekmez mi?
Yani bir çok tecrübe edinilen, olgunlaşılan, daha mantıklı düşünülebilen bir yaş.
Ben kadınlar kendini asla bir erkek için küçük düşürmesin demek istiyorum. Biz asla erkeklerden daha değersiz değiliz. Genel fikrim bu.
Onceki konunu okudum canım seni erkeksi buluyormuş, bunu yıkmalısın bence. Kadinsi ve cekici bulmali. Ben olsam biraz feminen giyinirdim, mini bir elbise altına bot mesela. Çoğu kişi spor sade giyin demiş ama bence seni nasıl biliyorsa tersini yap.canım sözverdim ama bir bahane bulabilirim ve spor giyinmeye kararr verdim saçlarım asimetrik kesim küt kısa boy 179 ben deistiyorum görünce çarpılsın sence ne yapmak lazım
sporla çekici bulmaz mıOnceki konunu okudum canım seni erkeksi buluyormuş, bunu yıkmalısın bence. Kadinsi ve cekici bulmali. Ben olsam biraz feminen giyinirdim, mini bir elbise altına bot mesela. Çoğu kişi spor sade giyin demiş ama bence seni nasıl biliyorsa tersini yap.
canım sözverdim ama bir bahane bulabilirim ve spor giyinmeye kararr verdim saçlarım asimetrik kesim küt kısa boy 179 ben deistiyorum görünce çarpılsın sence ne yapmak lazım
Sorunlu bir ilişkiyi giyim kuşam kurtarır mı? İşte bundan kaybediyorsun.aynen canım ALLAH sizden razı olsun iyi ki varsınız onun ağzını açık bırakmalıyım kesinlikle ayarında davranacağım rüzgarı kendi yönüme çevirmek istiyorum sonrasında kendi bilir bu buluşmaya gitmezsem içimde kalır gelişmeleri yazarım burda yine
Siyah asil ama cenazeye mi gidiyorsunuz ?bir ilişkim vardı bocalama dönemi geçirdik şimdi daha iyi ama hala soğuk bana karşı bu haftasonu memlekete gelecek buluşacağız hatta en sevdiği ymeği yapıp götürmeyi düşünüyorum ona da dedim vallahi iyi olur dedi.
kıyafet olarak siyah klasik pantolon bol paça üstüne siyah şık bir bluz siyah topuklu ayakkabı siyah klasik çanta nasıl olur,? bir de buluştuğumuzda nasıl davranmalıyım çok heyecanlıyım
düşünsenize elimde onun sevdiği yemek olacak oa götürüyorum hazırlarken bile mutluluktan uçarım ben
canım zamanında çok düştüm üstüne şimdiden sonra bile geride dursam işe yarar mı sence?Yemek yapma ama yapacağını ona söylemeseydin iyiydi. Sorarsa unutmuşum de bari:) üstüne düşmede kendini bişey sanmasın.
Zararın neresinden dönsen kardır değiştiğini göstermelisin eskisi gibi olursan yine aynı şeyleri yaşarsınız. Değiştiğine önce kendini inandırmalısın tabi.canım zamanında çok düştüm üstüne şimdiden sonra bile geride dursam işe yarar mı sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?