bu buluşma çook önemli olacak arkadaşlar yardım

Reglim yaklaştığı için mi bilmiyorum ama çok duygusalım bu aralar belki de ondan ama bu heyecanınıza gerçekten üzüldüm.Heyecandan ne yapacağınızı şaşırmışsınız , Allah bilir adam neler düşünüyodur.Umarım o da sizin kadar heyecanlıdır.

Bunu herkes yazmış zaten ben de yaziyim tekrar yemek falan götürmeyin.Kimseyi bu kadar önemsemeyin , aynaya baktığınızda kendinizi mutlu hissettiğiniz kıyafetlerinizden birini giyin , rahat davranın.Kendinizi beğendirmek için ekstra hiç bişey yapmayın lütfen.

Yani nedir bu kadınların çektiği , çoğu adamın umrunda bile değil bazı şeyler.Emin olun sizi kendiniz olarak beğenebilicek bir sürü insan vardır dışarda.

bu yazdığınızı da ekran görüntüsü olarak alacağım buluşma yolunda okuyacağım çok sağolun

Bugun bir arkadssim giymis ispanyol paça gayet yakismis ve hoş olmustu mesela benim hosuma gidiyor. Sanada yakisiyorsa neden itici dursun. Senin icine sindiyse giy ispanyolunu ekşına gerek yok :) zaten onemli olan kendine güvenmen bence.

erkeklerin gözünde ispanyol giydim diye eksiye mi düşerim düşersem düşeyim anasını satayım o mükemmel mi

Heh işte mükemmel cevap bu beklediğim kendine güven ve sevme bu nasıl rahat ediyorsan öyle giy seviyorsan ve yakıştırıyorsan her kıyafet herkese olmaz tabiyki ama seni canlı göremiyoruz ki. Burdan bu kadar yardım edebiliyoruz İspanyol pantolon bende çok severim boyumda 1.53 ama çok giymem hatta en son aldığım yırtıldı sonra kilo fln aldım derlen 2 yılı geçti hala kendime tek bir pantolon almadım tayt giyip duruyorum

canım bu haftasonu pazar veya en geç pazartesi mutlaka konu açarım gelişmeleri anlatıcam sağol çok ilgilendin içten yorumlar yaptın Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin burdaki tüm arkadaşların Allah gönlüne göre verisn inşallah

(AMİN CÜMLEMİZİN)Allah’ım hakkında hayırlısı neyse onu versin gönlünüde ona razı kılsın inşallah canım benim. Ne demek ya buralara bu konuları yardımlaşmak için açıyoruz ne zaman konuşmak dertleşmek istersen özeldende yazabilirisn

canım zamanında çok düştüm üstüne şimdiden sonra bile geride dursam işe yarar mı sence?

İşe yarar kaçan kovalanır İnan bana bu doğru. Artık değerli olan sensin böyle düşün kaçan olmanı kolaylaştırır. Koşa bir kesit yazayım eski zamaanlarda sevgilimle kavga ettiğimde uyuyamazdım hatt gece uzuuun Mesajlar yazardım fln fln sonra sonra bu olayı tersine çevirdim önce mesajları kestim öyle böyle tuttum kendimi sonra uyumaya başladım zar zor ve sonra gayet rahat bir şekilde kafamı yastığa koyup uyuyordum amaan senle mi uğraşacağım diye ve ne oldu bil o uzun mesajları o yazmaya başladı o uyuyamamaya başladı o ne oldu sana sen böyle değildin gözene uyku girmezdi seni kaybediyorum diyerek dahada üstüme titremeye başladı ben de amaan uykum var diyip uyumaya devam ettik sonra feci bir ayrılış Yaşadık ama olsun kaçarsan kovalanırsın işte

ne oldu biliyor musun konuyla bağlantı kurmak sana kalmış ama bugün gazete alacağım bakıyorum bakıyorum aradığım gazete yok neyse hadi şu olsun madem dedim ama arka arkaya yığılmış ya gazeteler elimi attım alta istediğim gazete geldi pes dedim ya vazgeçmiştim başka gazete alacaktım ama istediğim gazete ben vazgeçtiğimde elimdeydi :)

Birde çok oluyorum ama pembe tonlarda makyaj kısmını anlayamadım çanta mo pembe tonunda demek istedin yani okudum durdum ama karar veremedim eğer pembe tonunda far kullanmayı kast ettiysen tavsiye etmem nude bir makyaj yapman daha iyi olacaktır istersen örnek foto ekleyebilirim

çantam pudra tonların tsört de öyle.makyaj sadece ruh pembe pudra tonlarında hafif olacak zaten parlatıcı tarzı likit ruj göz makyajı siyah tonlarında veya gri nasıl olur

Haha çok manidar olmuş aynen öyle güzel şeyler vazgeçtiğinde gerçekleşir

Haha çok manidar olmuş aynen öyle güzel şeyler vazgeçtiğinde gerçekleşir

çantam pudra tonların tsört de öyle.makyaj sadece ruh pembe pudra tonlarında hafif olacak zaten parlatıcı tarzı likit ruj göz makyajı siyah tonlarında veya gri nasıl olur

He he evet böyle iyi orda cümle karışmış çözemedim ondan sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…