- 19 Kasım 2013
- 18.718
- 33.742
- 798
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Olur tabifoto atsam bakar mısınız?
canım yükledim bakar msınOlur tabi
çok çok haklısınSeni kırmak istemiyorum ama çaresizliğin buradan bile anlaşılıyorBu durum kimseye çekici gelmez ki, biraz daha rahat olmaya çalışmalısın.
Sakın yemek yapıp götüreyim deme:) Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Pantalon güzel,düz siyah bel kısmı oturan bir parçayla(salaş güzel durmuyor ispanyol paçayla) ve uygun kalın sayılabilecek bir kemer takarsan belin incecik durur . Boyun uzun sanırım,öyleyse ispanyol yakışır ama altına düz ayakkabı değilde topuklu tercih etmelisin.(kısa durmamalı pantalon,ayakkabının sadece burnu görünmeli)bir ilişkim vardı bocalama dönemi geçirdik şimdi daha iyi ama hala soğuk bana karşı bu haftasonu memlekete gelecek buluşacağız hatta en sevdiği ymeği yapıp götürmeyi düşünüyorum ona da dedim vallahi iyi olur dedi.
kıyafet olarak siyah klasik pantolon bol paça üstüne siyah şık bir bluz siyah topuklu ayakkabı siyah klasik çanta nasıl olur,? bir de buluştuğumuzda nasıl davranmalıyım çok heyecanlıyım
düşünsenize elimde onun sevdiği yemek olacak oa götürüyorum hazırlarken bile mutluluktan uçarım ben
Her şey siyah yasta gibi olmuş sanki :) Biraz renk katsanızbir ilişkim vardı bocalama dönemi geçirdik şimdi daha iyi ama hala soğuk bana karşı bu haftasonu memlekete gelecek buluşacağız hatta en sevdiği ymeği yapıp götürmeyi düşünüyorum ona da dedim vallahi iyi olur dedi.
kıyafet olarak siyah klasik pantolon bol paça üstüne siyah şık bir bluz siyah topuklu ayakkabı siyah klasik çanta nasıl olur,? bir de buluştuğumuzda nasıl davranmalıyım çok heyecanlıyım
düşünsenize elimde onun sevdiği yemek olacak oa götürüyorum hazırlarken bile mutluluktan uçarım ben
Elinde yemekle kafeye mi gideceksin? Saçmalama istersen :)
1 dk, bu senden ayrılan hatta senin kan kusacak kadar kendini perişan etmene neden olan şahıs mı?
Ay o deme sakın?
Bu koyduğunuz fotodaki kıyafet pek hoş durmuyor ve sizi çok üzen biriyle görüşmek neden? Onca konunuz var halbuki bununla ilgili.
Yemek yapıyorsa da müsil koysun madem.Aci cektirenleri seviyoruz kulliyen. :/
siyah düz bir bluz olur mu?Aslında sadece eski konu başlıklarına baktım sisirella’nın böyle demesinden sonra detay bilmiyorum ama ilerisi için hakkında hayırlısı umarım herşey güzel olur ve tekrar kan kusup perişan olmazsın sanırım çook aşıksın. Bluz olmaz bence net daha öncede giyim konun olmuştu o yüzden net diyorum senşn için çok hassas galiba şuan ilişkinde giyim kuşamda
Ne tatlı bir heyecanbir ilişkim vardı bocalama dönemi geçirdik şimdi daha iyi ama hala soğuk bana karşı bu haftasonu memlekete gelecek buluşacağız hatta en sevdiği ymeği yapıp götürmeyi düşünüyorum ona da dedim vallahi iyi olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?