Sanırım en mantıklısı kredi çekip tek kalemde borçlarınızı sıfırlamak olur sizin için. Min. Tutarı ödeyip asla kredi borcunuzu bitiremezsiniz. Kredi çektikten sonrada çok ciddi hesaplayarak devam etmeniz gerekecek malesef. Yoksa hem kredi hemde kredi kartı borcu ödemek zorunda kalır, başlanılan noktaya dönersiniz. Allah kolaylık versin inşallah ❤ Zor olacak ama başaracaksınız inanın.
cocuklar kimin ustune. cocuk parasini siz alin. cok bisi degil ama agisiyle beraber 100-150 olur yine cocuklarin yasina gorene ikramiye ne mesai kurumdan hiç bir ek gelirim yok. nafakayı da geçen ay vermedi mesela o yüzden eksi hesaba girdim.
2 yila kredi kartindan cok daha rahat odenir cunku maasiniz artmis olacak. ama kredi karti olunca hep içerde olunuyor. ben artık kullanmiyorum. krediyi de kendi maas hesabiniz hangi bankadayda onunla konusun. indirim falan yapiyorlar ekstra2 yıl 900 tl gibi bir krediyi ödeyebilecek miyim korkuyorum ee şimdi zaten ödeyemiyorum valla sıkıştım kaldim ne yapacağımı sasirdim
kesinlikle bu sekilde en mantiklisi.Şimdi baktım ziraate 18 bin tl 24 ay kredi çeksem aylık taksit 934 tl bu şekilde kredi kartlarını kırıp atarsam geçinebiliyorum. ne dersiniz hanımlar el birliği ile bir karar verelim
borç alabileceğiniz bir aile yakınınız varsa tekrar krediye girmemek adına?
merhaba, arkadaşınız evden ne iş yapıyor merak ettim. bende şuaralar araştırıyorum bana da fikir olur paylaşırsanız.Allah yardımcınız olsun. Allah rızkınızı verir. Evde tasarrufla ilgili bir çok bilgi var internette onlardan faydalanın. Evde yapılabilen işler var ek gelir için bu da yapılabilir. Benim bir öğretmen arkadaşım öyle yaptı ayda 2 bin lira ek geliri vardı