BU BORÇ NASIL ÖDENİR

2 yıl 900 tl gibi bir krediyi ödeyebilecek miyim korkuyorum ee şimdi zaten ödeyemiyorum valla sıkıştım kaldim ne yapacağımı sasirdim

Aramızda bankacı var ise yardıma ihtiyacim var. Ihtiyaç kredisi yapılandırma yapmak istiyorum. Yani kalan borcun bir kısmını ödeyip yeniden taksitlendirmeyi düşünüyorum. Faiz artar mı? Krediyi çektiğim faizden m8 şuan ki faizden mı yapılandırılır

2 yıl 900 tl gibi bir krediyi ödeyebilecek miyim korkuyorum ee şimdi zaten ödeyemiyorum valla sıkıştım kaldim ne yapacağımı sasirdim
2 yila kredi kartindan cok daha rahat odenir cunku maasiniz artmis olacak. ama kredi karti olunca hep içerde olunuyor. ben artık kullanmiyorum. krediyi de kendi maas hesabiniz hangi bankadayda onunla konusun. indirim falan yapiyorlar ekstra

Allah kolaylık versin. Öncelikle nafaka arttırın talebinde bulunun derim. Gerikirse icra ile alırsınız. Daha sonra çektiğiniz krediden faiz işleyen borclarinizi ödeyin derim. Mesela banka kartı borcunuzu vs. Gün ve halı gibi sabit masraflarınızi maaşınızdan ödeyin. Kisilacak bir harcamanın olduğunu düşünmüyorum. 1 değil 2 çocuk büyütüyorsunuz ne yemeklerinden kisabilirsiniz ne de asgari düzey sosyal ihtiyaçlarından. Bence en mantıklısı biraz fazla kredi çekip borçların tamamını o krediyle kapatmak o cektiginizden nakit olarak kenarı el harçlığı koymak. Ve çektiğiniz krediyi minimum süre içinde yapılandırmak en mantıklısı bana göre.

Elinizde taşınma masrafını karşılayacak bir paa geçtiğinde de çocukların okula yürüme mesafesinde bir eve tasinirsaniz servis ücretinden kurtulabilirsiniz ama taşınma masrafiylakendini 1 senede ancak morti eder tabi

Tüm bankalardan kredi bilgisi alın, en avantajlısından mümkün olan en az meblağı çekerek kredi kartlarını kapatın. İhtiyaçlardan kısmak mümkün değil, eminim fazlasıyla tasarruflusunuzdur zaten.

Kredi çekip tek borç ödemek daha mantıklı faturalardanda birazda ha tasarruf edebilirsiniz zaten yazda geliyor servis okul harçlığı dogalgazda olmaz mev ye filanda biraz daha ucuzlar yazdan borçları biraz hafifletirseniz kısa rahat ederseniz çok dert etmeyin allah yardimciniz olsun

Şimdi baktım ziraate 18 bin tl 24 ay kredi çeksem aylık taksit 934 tl bu şekilde kredi kartlarını kırıp atarsam geçinebiliyorum. ne dersiniz hanımlar el birliği ile bir karar verelim
kesinlikle bu sekilde en mantiklisi.
zamanında ben de aynı şekilde yaptim. Çünkü kredi kartı her ay artarak devam ediyor. Aylık neredeyse 100-200 tl üstüne ekleniyordu asgari tutarı ödediğim için. Kredi kartını kapatırsanız, bosuna odememeyeceginiz faiz, kredi karti faizinden daha iyi oluyor.

ve bunu yaptiktan sonra mümkünse kredi kartı limitini 500 tl dusurun ve sadece 1 tane acil durumlar için bırakın. Ve mümkün oldukça kullanmayın.

gerçekten her ay faiz ödenerek insanın beli bir türlü dogrulmuyor

borç alabileceğiniz bir aile yakınınız varsa tekrar krediye girmemek adına?

çok güzel dostlar edinmişim kendime.. onlar teklif etti 8 bin tl kadar nakit verecekler durumunu düzeltince ödersin acelemiz yok dediler hemen kartın tekini kapatacağım geri kalan taksitler de 6 ay da bitiyor zaten böylelikle toplamış olacağım inşallahh

herkese çok çok teşekkür ederim. moralim düzeldi..

merhaba, arkadaşınız evden ne iş yapıyor merak ettim. bende şuaralar araştırıyorum bana da fikir olur paylaşırsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…