Bu bir dert mi? yoksa bir beladan kurtuluş mu?

Escircassian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
850
202
40
Merhaba kızlar nasıl herkes buraya başında diyor bu köşeye derdim var diye yazacağım aklıma gelmezdi işte bende öyleydim özellikle de asıl derdim olan konuda....
Başlıkta da dediğim gibi bu bir dert mi yoksa büyük bir dertten kurtuluş mu? buna siz karar verin...Hikayeme gelince...

7 sene süper giden bir ilişki sonrasında 1 sene sancılı geçen bir nişanlılık ve sonunda hayal bile edemeyeceğim mükemmel bir düğün ve çok güzel bir evim oldu. Ama bu mutluluk 15 gün sürdü...
Evliliğimin 15. gününde (o alkole çok düşkündür) bir gece dışarı çıktık ve o çok sarhoş oldu eve girmek istememeler orayı burayı yumruklamalar falan ben hep alkolün etkisine verdim arkadaşına çıkar dedim biraz hava alsın diye sonra eve getirdi tepkiler yine aynı beni tek şüphelendiren şey sürekli telefonunu istemesiydi...
Onu bi güzel yatırdım telefonunu verdim ve bende yattım..

Sabah işe giderken telefonuna baktım bir numaradan mesaj var 'ne var' diye sordum, tanıdığım bir arkadaşının ismini söyledi tabi inanmadım ve numarayı kaydettim işime geldim...

İş yerinde numarayı aradım tabi ki bir kız..Dedim sizin eşimle ilginiz nedir bana'Lütfen önce ona sorun gerekirse sonra tekrar konuşuruz' dedi..Tabi ben yıkıldım çok güveniyorum yaa..

Bir hışımla eve gittim o alkolun etkisiyle uyanıp işe bile gidememiş yüzüne su dökerek uyandırdım ne bu dedim bana önce yok öyle bir şey diye inkar etti onun yanında kızı aradım 'bakın bana birşey anlatmıyo sizin olayınız nedir' diye kızda bana 'bizim onunla bir ilişkimiz oldu ama şu anda yok lütfen o ve ailesi beni rahat bıraksın' dedi...bende yine bir şok Ailesi dahi biliyormuş...
Ortalığı ayağa kaldırdım herkesten hesap sordum siz biliyordunuz neden söylemediniz diye akşam oldu evde insanlar beni yatıştırmaya çalışıyorlar yok senden önce oldu zaten o burada değil şehir dışında bak çok pişman affet...Bende affettim...

Bu süre içersinde şüphemi çekecek 1 hareketi dışında hiç birşey yok mükemmel koca sürekli dibimde herşey yoluna giriyor falan...Tek hareketi bi gün telefonundan facesini bi açtım kızın tekini eklemeye çalışıyor bu kim dedim ya. dedi (bu arada evlenmeden ince iki iş yapıyordu 2. işi amcasının barında barmendi) bardan x eklemeye çalışmış oda unutmuş heralde dedi konu kapandı...

İlk olayımızın üstünden tam 1 ay sonra bir gece eve gelmedi..sabaha kadar telefonları açmıyor, ben tabi delirmelerdeyim yine sabah ben işe gittim benden sonra eve girmiş yatmış uyumuş akşam eve gittiğimde hala uyuyordu telefonuna bi baktım yine o kız defalarca aranmış, mesajı var ama silinmiş sadece mesaj çekildiğine dair işaret...

Ne bu dedim bağırıp çağırıyorum ağlıyorum ortalığı dağıtıyorum annesi geldi oğlunun tam anlamıyla ağzına s..tı..Bu kız seni bıraksın dedi bende seni reddederim falan filan...ben evde kaldım yatağımı ayırdım yüzüne bakmıyorum gitmek istiyorum annemi düşünüyorum O MS hastası ya felç olursa, elalemi düşünüyorum daha 1,5 aylık gelinsin..kaldım ama aklımda hep bu düşünceler aradan 2 gün geçti ben kızı aradım yine bana herşeyi anlat dedim.

Kızda başladı anlatmaya 'Önce ismini söyledi (o face de eklemeye çalıştığı kız) oturduğumuz ilde öğrenci olduğunu biz nişanlandığımız 8 Ekim 2011 de bara işe girdiğini 15 ekimde onların ilişkilerinin başladığını bu cinsellik olarak başladı sonra boyutları değişti dedi sizide biliyorum dedi ( ki bilmemesi imkansız ben sık sık nişanlımın yanına giderdim) ama dedi siz evlenince ben ayrıldım dedi o beni bir türlü rahat bırakmıyor dedi ( ve bu durum biz nişanlıyken ortaya çıkmış ailesi sülalasi hep eşim olcak adamı uyarmış)

Peki neden tam 1 ay sonra aradı dedim oda bana o zaten beni sürekli arıyorki dedi..Neyse uzatmıyım konuştu konuştu en son kapatırken o ne istediğini bilmiyor sizden de vazgeçmiyor benden de dedi ama ben kesinlikle istemiyorum dedi ve kapattık..

Ben yine krizlere girdim nasıl büyük bir yalanın içine düşmüşüm diye...bana ağladı yalvardı ben ne yaptığımı bilmiyorum seni kaybedemem falanlar....

Zaten o evde kalmıştım o adam nasılsa herşeyi araştırıyorsun dedi sen ne sorsan ben sana artık herşeyi anlatıcam bana güveneceksin sen benim karımsın seni asla bırakmam diye beni tutuyor...Bu olaydan 2 gün sonra iş için Adapazarına gitti 3 günlüğüne neyse geldi o hiç birşey olmamış gibi bende ise artık güven sıfırdı ama yine güvenmeye çalışıyorum...Hatta geldiğinde bana oradayken şu mesajı attı bende bunu yazdım diye dürüstlük oyunu oynuyor...

Ve 2. olayın üstünden tam 10 gün sonra...

Ben anneme gittim oda maça gitti sonra ikimizde hemen hemen aynı saatlerde eve geldi o biraz alkollü ama çok değil oturuyoruz karşılıklı o anda bir mesaj kızdan geliyor ' sen beni her gördüğünde bana bunu yapacaksan sı...tık'yazmış
Kız kendini bi yerde yer bildirimi yapıyor bizimkide hemen oraya gitmiş.. Ne yaptın ne yazdın diyorum 'ne arıyorsun burda' yazmışmış tabi yalan..Sen napyorsun dedim bana baktı ve 'Sevdim' dedi ben yıkılıdı sevdinmi dedim yok yanlış anladın onu sevmdem falan filan...Kızı arıycam diyorum artık ne arıyorsun diyor bana ooo sen bizim Adapazrında mesajlaştıklarmızı görsen kaldıramazsın dedi...Bende beni götür dedim yok yalvarmalar falan o zaman ben gidiyorum dedim..Tamam götüreceğim dedi ve Abime bıraktırdım önce..

Aradaki zamanı şu anda es geçiyorum olay pazar gecesi oldu ben avukatla görüştüm numaramamı değitirdim...O dün akşama kadar hala umutluydu taki o evde yokken çeyiz olarak götürdüğüm eşyaları aldığımı tam biz çıkarken gördü....Ev sahibinden haber gitmiş 3 araba gelmişler noluyor burda o bana hayretler içinde bakıyor ki benden bu soğukkanlılığı bu kararı hiç beklemiyordu yapamazsınız edemezsin diyorlar..Hepsini susturdum 'ben dedim herşeyi yolu ve yordamıyla yapıyorum ben 2. aldatılışımdan sonra zaten bunun hukuki araştırmasına girdim, hepiniz beni yıllarca kandırdınız beni onun için kurtarıcı gördünüz ama sizin mideniz kaldırıyor olabilir ben daha fazla kaldırmayacağım' dedim Sonra ona döndüm 'bu daha başlangıç daha bitmedi'' dedimk ve gittim...Benim arkamdam abimler, teyzelerim çok güzel şeyler söylemişler zaten onlar seslerini dahi çıkaramadılar sadece haklısınız yüzümüz yok ama keşke önce konuşsaydık falan demişler..

Neyse kızlar hikayemi kısaltarak anlatmaya çalıştım umarım anlaşılır olur...Şu anda huzurluyum ama ilerisi benim için ne getirecek hiç bilmiyorum..Umarım herşey için hayırlısı olur.

boşanma davası açıp bunu sonlandırmanız iyi olmuş, 2 kere affetmişsiniz zaten ama bu adam gerçekten düzelmez ...

bundan sonra hakkınızda hayırlısı olsun mutlu olun inşallah böyle karektersizler uzak olsun ,

şimdi artık isterse o kızın peşinden hiç ayrılmasın o kadar sinir oldum ki okurken yazık size ...

Tovbe tovbe. Ne gerizekali yuzsuz bir adama dusmussun. Helal olsun arkadasim. Tavirlarina sogukkanliligina parmak isirdim. Su foruma da ornek olsun.

Gecmis olsun. Insallah geleceginde kadir kiymet bilenlere denk gelirsin.

neler yaşamışsın öyle en güzel geçmesi gereken günlerinde kusura bakma a ma eşin tam bir şer....miş, ailesine ne demeli oğlunu yola getirsin diye resmen herşeyi saklamışlarr, eşinin sorunları olduğu kesinn yahu niye evlenirde senin başını yakar çek gitt madem başkası var

onun ki bir ilişki değil bir hastalık bence çok iyi yapmışsın saplantılı biriymiş layığını bulmuş eminim ilerisi senin için çok çok daha güzel olacak. Hersey gönlünce olsun. kendine güvenini hiç kaybetme aferin sana :KK9:.

Bence de kocan hasta, saplantili. Ustelik senin gibi dogru duzgun insana dusmus.

Yani bence o kiz da seni cekememis, 7 senelik iliskide seni bile bile kocanla iliski yasamis. Ustelik 'Boyle yaparsan s...k' gib mesajlar atiyor.

Ben gercekten bir erkegin benden uzak durmasini istersem mesaj falan atmam arkadasim.

Bu nedenle ayrilsan bile de ki "sen o kiz gibisine layiksin, zaten eski or...punmus hemen git evlen"

Bana dusmez ama kocan normal diil, bence ayril, kiz icin de lafini sok da git.

benim 8 senemi yedi tüm hayallerim gitti ama hepsi koca bir yalanmış ben yapmam gereken tüm çabayı gösterdim ona namusumla gittim namusumla da döndüm benim anlım ak...dilerim allahtan bu süreç benim için sancısız geçer...

canım öncelikle geçmiş olsun

şuna inan en isabetli kararı vermişsin..

bu adamda o kız takıntı haline gelmiş..

kangren kolunu tamamen yayılmadan kesmiş atmışsın..

umarım pişmanlık duymazsın.

ve şunuda eklemeden edemeyeceğim..

kendini seviyorsan..o adama geri dönme..

kurtulmussun,yat kalk dua et,ne diyeyim,,,düsünsene,aylar yillar,hele birde cocugun olacakti böyle gecermiydi:KK50:

Zaten ailesinin düşüncesi oydu onu her düşüşünde ensesinten tutup çıkaran bendim...Ailesi için oğullarının kurtarıcısı oldum kayınpederim bana sesli mesaj bırakmış bana yalvarıyor...Ama artık hiç samimi gelmiyor sırf oğulları çukura düşeceği için...

Kız da dediğiniz gibi kesinlikle masum değil onu istemeyen numarasını değiştirir facesinide herkesin görmesi için açıkta bırakmaz..Ama şu anda onunla zıtlaşmayacağım boşanma sürecinde lazım olabilir çünkü bana konuşmamızda son raddeye gelene kadar açıklamam ama bende mesajları kayıtlı dedi...Umarım işim düşmez ama işim o ş....sizle işim bittikten sonra lafımıda sokacam vicdan azabından mahvedicem onu...

Zaten ailesinin düşüncesi oydu onu her düşüşünde ensesinten tutup çıkaran bendim...Ailesi için oğullarının kurtarıcısı oldum kayınpederim bana sesli mesaj bırakmış bana yalvarıyor...Ama artık hiç samimi gelmiyor sırf oğulları çukura düşeceği için...

Kız da dediğiniz gibi kesinlikle masum değil onu istemeyen numarasını değiştirir facesinide herkesin görmesi için açıkta bırakmaz..Ama şu anda onunla zıtlaşmayacağım boşanma sürecinde lazım olabilir çünkü bana konuşmamızda son raddeye gelene kadar açıklamam ama bende mesajları kayıtlı dedi...Umarım işim düşmez ama işim o ş....sizle işim bittikten sonra lafımıda sokacam vicdan azabından mahvedicem onu...

vallahi helal olsun diyorum binbir bahanelere sığınıp yaptığı terbiyesizliklere sessiz kalmadığın için keşke her haksızlığıa uğrayan kadın senin yaptığını yapabilse... Umarım bundan sonra güzelliklerle karşılaşırsın hep

Neler yasamissin oyle
cok uzuldum :KK43:

Ama Allahin ne kadar sevgili kuluymussun ki
bir bir her sey ortaya dokulmus
herkesin ne oldugunu cok gec olmadan anlamissin

Keske herkes senin gibi davranabilse
tebrik ettim arkadasim seni
umarim hayat sana hep guzellikler getirir ...

Allah yardımcımsın olsun arkadaşım.Bu yaptıkları yanında kar kalmaz emin ol.Ama ailesi bu durumu bile bile bu evliliği yaptırmış olmaları çok yanlış olmuş.Dilerim herşey gönlünce olsun dualarım seninle..

7 senelik bir ilişkinin ardından nasıl böyle bir şerefsizlik yapmış eşin aklım almıyor..
Madem bu durum var neden evlendi?
Ailesine zaten diyecek söz yok.. Yazıklar olsun bile bile genç bi kızın hayallariyle oynadılar..
Keşke şu durumları nişanlıyken farkedebilseydin..
Evliliğinizin 15. gününde başlamış ya her şey çok içim acıdı..
Neyse olan olmuş.. Bu kesinlikle bir kurtuluş canını sıkma..
Giden 8 sene olsun nolcak.. İlerisi kurtuldu ya önemli olan o..
Allah doğru düzgün namuslu bir insan çıkarsın inşallah ileride karşına..
Geçmiş olsun.

ne nişanlıyken nede öncesin bu duruma dair hiç bir falsosunu görmedim zaten görseydim bile bile asla lades demezdim,aslında düğünüme 15 gün kala kuzenimin sevgilisi ve kuzenim onun çalıştığı bara gitmiştik orda kuzenimin sevgilisi farkletmiş işaretşeltiklerini görmüş ve izlemeye almış ama bana söylememiş çünkü o benim yanımda canım hayatım,balım, bebeğim modundaydı,yanlış anladım heralde diye düşünmüş ama teyzeme söylemiş teyzemde yanlış anlamışsındır sen diyip konuşturmamış.Baksanıza yanımda yapılan midesizliğe... işte belki aslında allah gösterdi ama benim gözüme perde indirdi, derler ya İnsanın Nikah günü yazılırmış benim o nikahı kıymam gerekiyormuş diyorum...Allahıma şükür ki ailem sonuna kadar arkamda asla başımızı eğdin diye tek bir laf etmiyorlar annemin tek dediği sen hastalanmadan kurtuldun çünkü bu 2 ay zarfı içinde 5 kilo verdim...Teyzelerim dayılarım kuzenlerim hepsi yanımda bir göz yaşına yıkarız diyorlar yeterki sen artık ağlama sen üzülme diyorlar..

O ahlaksızları Allah'a havale ediyorum
Size bir ömür mutluluklar diliyorum
Bu kesinlikle beladan kurtuluş..

Canım çok körü bişey yaşamışsın çok üzüldüm... Sen çok güçlü bir kadınsın ve iyi ki kurtulmuşsun... Bırak kendi ..k çukurunda boğulsun.. Şimdi yeni ve çok güzel bir hayat seni bekliyor... Artık arkana dönüp bakma bile... Çok ama çok geçmiş olsun....

sakın sakın o geçen yılların onun bunun şunun hatırına bu kararından vazgeçme lütfen,çünkü vazgeçtiğin an çektiğin sıkıntıların ömrü uzar.Ayrıca lafımı sokarım vicdanını sızlatırım gibi düşüncelere hiç girme,ne onun ne ailesinin vicdanı seninle ilgilenmiyor,bencil ve hastalıklı ruhlar bunlar bence.haybeden yazmıyorum bunları,yaşadıklarımdan biliyorum,kimsenin aslında umrunda değilsin herkes kendi poposunu düşünüyor,benim temiz bir 10 yılım var giden,minik kızım Allahın bana verdiği nimet ve emaneti Uzun ömür sağlık versin inşallah..ama zor işte

az önce kayınpederimle konuştum şimdi tutuştular evi arayıp annemi teyzemi suçluyorlar benimle konuşmak istemiş falan bende aradım dedim ki...
'benimle konuşmak istiyormuşsunuz başladı güzel gelinim, evimin nuru, prensesim falanlar bi susun dedim artık ben konuşacağım dedim bu sizinle bu konu hakkında ilk ve son konuşmamız olsun dedim ben bu evliliğe aileme karşı çıkıp nasıl başladıysam şimdide öyle bitiriyorum dedim birdaha asla ailemi arayıp onları suçlamayacaksınız dedim, ben bir karar verdim 5 gün düşündüm aileme kararımı açıkladım onlar arkamda durdur dedim, başladı adam ağlamaya bende siz bana ağlamıyorsunuz zaten şu anda oğlunuz için ağlıyorsunuz dedim çünkü onu ensesinden tutan bir bilana olmayacak hayatında dedim, onun sürüneceğini bileceğiniz için bu çabalarınız, ama ben artık yoluma bakıyorum beni rahat bırakacaksınız dedim, oğlu için o çok kötüydü ağladı ağladı sonra kuzeni götürdü şimdi işe gitmedi yatıyor dedi bende ona, bakın ben içmedim bunalım yapmadım işimin başındayım yani hayatıma devam ediyorum artık dedim, onun hayatı zaten buydu oda böyle devam edecek dedim,,ağlayarak belim kırıldı yavrum çok kötüyüm ben dedi, bende kaybınız için üzgünüm tek tavsiyem onu tedavi ettirin belki oğlunuzu kurtarırsınız dedim ve kapattım...

X