Bu bir dert lyrıca

kkforumkimkim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
853
137
33
Merhaba konum taşınmasın lütfen daha çok kışı görsün.Yaklasık uç aydır majör depresyon ve anksiyete tedavısı görüyorum doktorun rıvoclonu bıraktırırken lyrıca isimli ilacı kullanabıkecegımızı söyledi hakkında çok kötü şeyler okudum anksıyetem tavan kullanan veya kullanmış bırı var mı

Merhaba konum taşınmasın lütfen daha çok kışı görsün.Yaklasık uç aydır majör depresyon ve anksiyete tedavısı görüyorum doktorun rıvoclonu bıraktırırken lyrıca isimli ilacı kullanabıkecegımızı söyledi hakkında çok kötü şeyler okudum anksıyetem tavan kullanan veya kullanmış bırı var mı
Doktor reçete etmiş demekki gerek görmüş ben kullandım bir süre fibromiyalji için.
Kötü dediğiniz yorumlar bağımlı insanlar(uyuşturucu)kullanabiliyor el altından satın alıp siz neden kendinizi onlarla bir tutuyorsunuz ki?
Milletin ne dediğine değil doktorunuza güvenin 💐

Aklınızdaki tüm soruları doktorunuza sorun her ilaç herkeste aynı etkiyi ya da yan etkiyi bırakmaz. Yaşınız kilonuz sosyal hayatınız yaşadığınız durumun derinliği bile bu süreci etkiler. Geçmiş olsun.

X