- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorman bile tuhaf geldi bana.
Böyle birseyde nasil üste cikabilirki???
Madem arkadasca ozaman sen yokken bekarim bulusalim demesine gerek yok.
Sen varken gidin cay icin hep beraber cay bahcesinde. Olmazmi?
Yani bana göre zaten bastan sona ayrilik sebebi fakat madem hem senin hem es icin gayet normal görüsmeleri, ozaman sen Yokken degil, ücünüz bulusun cay bahcesinde.
Yoksa sen yanlarindayken bi haltlar yiyemezler diye istemiyo mu seni yaninda
Biraz daha beklersen o da olacak bacım yataga atacak. Madem siddetli gecimsizlik sebebiyle basvur mahkemeye.Hayır düşünmüyorum. İçten bağlı adam böyle davranmaz. Kafam öyle allak bullak ki. Bu bir aldatma değil ve boşanma sebebi olamaz diye asla kabul etmeyecek boşanmayı. Ama ben tiksiniyorum bu adamdan artık. Yatakta yakalamadigim sürece hiçbir şeyi aldatma olarak kabul etmez
Tabiki benim yanımda olmadı bu konuşmalar. O kadar da değil. Telefonundaki ses kaydetme özelliğinden yararlanarak dinledim sonradan. Ama o potansiyel var kendisinde . Bu asla onu savunduğum anlamına gelmesinne kadar sessiz her seyi sineye ceken kadinlar var ya sizede esinizede sastim kaldim benim yanimda bi kadinla öyle bisey konuscak dünyayi basina yikarim valla adamin sizi kaybetme korkusu yok cok rahat
Sonuna kadar okusaydiniz keşke, daha neler neler yazıyor. Bunları benim bildiğimi bilmiyor, ben sadece daha sağlam deliller pesindeyim. Çünkü bunlardan sıyrılacak. Ha hiç öyle birşey yapmaya yüzü yok aslında ama allem eder kallem eder kandırır beni. Öyle bir konuşma şekli var ki. Bu adam çok masum yaa dersin dinlesen.Yarısına dek okudum inanın
Geçen hafta bekardım çıkar dolaşırdık demesi ve başka bir güne sözleşmeleri
Kusura bakmayın ama siz aldatılmazsanız kim aldatılır bu toleransla bilemedim
Yok görüşmemisler. Kayıt edilen yerde bir görüşme yok iki gündür.2 gun gecmis konu acilali. Bu 2 gun icerisinde bulusup yatip kalkmislardir belki de? Hic mi bu ihtimali dusunmuyorsunuz? Bu kadar yazisan gorusen bugun yarin birlikte de olabilir. Eli kulaginda yani.... Acil tepki gosterin.
Tabi tabi aynen oyleSağolasın. Aynen öyle asla kadınla konuşmam böyle birşeyi. O olmazsa başkası olur benimki için ne farkeder. Kaldı ki niye ben kocama sahip çıkmaya çalışayım. Essek kadar herif, nikah yapılırken verilen sadakat sözüne uymuyorsa niye ben onu zorla yola getirmeye çalışayım.