- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
Merhabalar arkadaşlar, eşimle ilgili bir soru sormak istiyorum. Eski iş yerinden bir bayan arkadaşı var eşimin, ama çok uzun süre beraber çalışmadılar. En fazla bir ay kadar falan çalıştılar. Sonra eşim işten ayrıldı. Bu bayanın iki çocuğu var, eşi vefat etmiş yıllar önce. Çocuklarıyla beraber yaşıyor. İşten ayrıldıktan sonra da nadiren de olsa görüşmeleri oldu telefonda falan. Kadın biraz fazla samimi, eşimin de ondan kalır yanı yok bayılır flortlesmeye. Soracağım şey şu ki,
Ben bir kaç hafta önce memlekete gittiğimde eşim gecenin 12sinde iki kere aramış bu kadını ama açmamış kadın. Sonra geri de dönüş yapmamış. Bir hafta sonra aradı kadın tekrar, eşim ona dediki geçen hafta bekardim ben, aradım seni gece bakmadın çıkar dolasirdik biraz dedi, kadında geldilermi diye sordu. Sonra herhangi bir hafta içinde görüşüp buluşmak için anlaştılar. Şimdi evli bir erkeğin yalnız bir kadınla başbaşa dışarı çıkıp çay kahve muhabbeti yapması normal mi? Ben mi anormal karşılıyorum bilemedim. Konuşma tarzlarında bir anormallik yok, eşim ona dostum diye hitap eder hatta. Ve sık sık gorusmuyorlar, iki üç hafta da bir falan. Bu bir aldatmamidir?
İlave: bu bayanla birkaç gün önce yine konuşmuşlar, kadın diyor ki senin hatundan korkuya arayamiyorum seni, msj yazamıyorum diyor, eşim de diyor ki ne korkuyorsun yahu cinsel içerikli birşey yazmadığın sürece istediğini yazabilirsin diyor. Sonra hahahahha gulusuyorlar.
Not: bu konuşmaları yüzüne vursam bir şekilde sıyrılır işin içinden, öyle bir yeteneği var. Daha somut deliller pesindeyim. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Ben evli bir kadınım, eşimle iş nedeniyle 1-2 ay farklı ülkelerde yaşadığımız oldu sık sık. Benim çok samimi erkek arkadaşlarım var, hiçbiri gece saati aramadı, gecenin yarısı bekarlıktan istifade dışarı çıkalım demedi. Ha derlerse eşim varken derler, hep birlikte ya da ben arkadaşımla çıkarız dışarı, ama kimse benim yalnız kaldığım dönemi kollamaz. O dönem yanlış anlaşılacağını bilir!
Sizin durumun bi benzerini yaşadım, eşimin bir arkadaşı ben yanında yokken resmen flörtleşmiş, bizimki farkında değil. Mesajları görünce sordum, bu kadın açıkça sana yazmış, gece 12lerde başlayan mesajlaşmalar var karşı tarafın başlattığı. Daha ileri giden konuşmalar olmuş, bizimki her konuda "karım şöyle, karım böyle" diye konuyu bana getirince karşı taraf vazgeçmiş. Ama bizimki hala asılmanın farkında değil. Sonunda dayanamadım, çok yakın arkadaşı olmadığı için kadına bir mesaj attım ve rahatsız olduğum mesajlarını yüzüne vurdum. Her ne kadar ısrarla inkar etse de konuyu uzatmadım, tek sefer söyleyip kapattım. Ama sizin durumda kadın eşinizin yakın arkadaşı. O nedenle yalnızca eşinizle konuşup rahatsızlığınızı yumuşakça dile getirseniz yeter bence.